Menu & Search

Narciso Rodriguez l’Eau For Her

Narciso Rodriguez komt dit voorjaar met een lichte, lenterige versie van zijn cult-parfum For Her. Yours Truly ontdekte l’Eau For Her.
Narciso Rodriguez releases a lighter, more flowery – and totally spring proof – version of his cult scent: l‘Eau For Her.

Het originele For Her van Narciso Rodriguez, de Amerikaanse designer met Cubaanse roots, was een onverwachte hit. Het parfum heeft een bijzondere compositie – muskus als hart in plaats van basis, gecombineerd met osmanthus en een basis van amber – wat resulteert in een supervrouwelijke geur met een zekere onverschrokken zwaarte die vertaald wordt naar een elegante doch openlijke seksualiteit. Basically. Het was sinds z’n release meteen een favoriet bij velen, won vele prijzen, maar … transformeert op mijn huid naar een bijna onherkenbare cocktail van amber en muskus waar ik lichtjes misselijk van word. Bummer. Toen ik echter uitgenodigd werd voor een nieuwe For Her was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld.
The original For Her by Narciso Rodriguez, the American designer with Cuban roots, was an unexpected hit. The perfume has quite the unusual composition – musk as a heart note instead of a base note, combined with osmanthus and a base of amber – which results in a superfeminine scent with a fearless heavy character that translates elegantly to an almost open sexuality. Basically. Ever since the release, it has been a favorite of many, won prizes, but … on my skin it transforms to an almost unrecognizable cocktail of amber and musk that makes me slightly nauseous. Bummer. When I was invited to a party thrown for ‘the new For Her’, I was , however, very curious.

l’Eau For Her is een frisser, romantischer en lichter parfum, maar ab-so-luut ontegensprekelijk herkenbaar als een variatie op de oorspronkelijke geur. De bloemetjes zorgen voor een lieve toets, de patchoeli geven l’Eau For Her een old soul – overall een herkenbaar, elegant, vrouwelijk parfum met een vrijgevochten persoonlijkheid. Blendt deze keer heel mooi met mijn huid en blijft ze de hele dag parfumeren tot ik ’s avonds laat in mijn bed kruip.

top pioen, jasmijn, meiklokjes
hart amber
basis muskus, patchoeli

l’Eau For Her is a fresher, lighter and more romantic For Her, but unmistakably a variation on the still very recognizable original. The flowers add a sweet note, the patchouli gives the scent an old soul – overall this is a very elegant, feminine fragrance with an independant spirit. Blends well with my skin, this time, and lingers all day long … 

top peony, jasmin, Lily-of-the-valley
heart amber
base musk, patchouli

verkrijgbaar available in Belgium
nu bij de parfumerie

prijs price 
EDT 30ml €45, 50ml €60, 100ml €85

34 Comments

 1. 4 maanden ago

  Useful information. Fortunate me I discovered your site by chance, and I’m shocked why this coincidence didn’t took place in advance!I bookmarked it.

 2. 4 maanden ago

  This is very fascinating, You are an excessively professional
  blogger. I’ve joined your feed and look ahead to in search of extra of your
  magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

 3. 4 maanden ago

  It’s great that you are getting thoughts from this piece of
  writing as well as from our dialogue made at this place.

 4. 4 maanden ago

  great points altogether, you simply received anew reader. What could you suggest in regards to your submit that you just made some days ago?Any positive?

 5. 4 maanden ago

  Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your post seem to be running off the
  screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting
  issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let
  you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved soon. Kudos

 6. 4 maanden ago

  I抦 impressed, I must say. Really hardly ever do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is excellent; the problem is one thing that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something referring to this.

 7. 4 maanden ago

  I just could not go away your website before suggesting that I actually
  enjoyed the usual information a person provide on your guests?
  Is going to be again often in order to check up on new posts

 8. 4 maanden ago

  Every weekend i used to visit this website, for the reason that i want enjoyment, as this this web site conations truly nice funny information too.

 9. 4 maanden ago

  I know this web site gives quality dependent articles or
  reviews and additional information, is there any other web site which offers such information in quality?

 10. 4 maanden ago

  Wonderful site you have here but I was curious about if you knew ofany message boards that cover the same topics talked about in this article?I’d really love to be a part of community where I can get suggestions from other experienced individualsthat share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.Thanks!

 11. 4 maanden ago

  Hurrah, that’s what I was looking for, what a stuff!
  present here at this webpage, thanks admin of this site.

 12. 4 maanden ago

  Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like
  to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it grow
  over time.

 13. Edna Santos
  9 jaar ago

  Me identifiquei com esse perfume ,,tem meu cheiro !

 14. 9 jaar ago

  Interessante blogpost! Ik ben altijd wel fan geweest van de gewone Eau de Toilette for Her van Narciso en nu ik dit lees krijg ik wel zin om dit geurtje te gaan testen in de parfumerie. Ook het kleur van de fles en het klassiek design staat me gewoon echt aan. hmm ik kan niet wachten tot ik de blend van het parfum op mijn pols ontdek.

 15. 9 jaar ago

  Deze versie is nog betaalbaar ook! Deze wil ik ook ruiken. De edp vind ik ook super lekker

 16. Annelien
  9 jaar ago

  Haha ik ken deze. De topnoot op mijn geur ruikt mwah, de middennoot vreselijk en de basis ruikt geweldig :’)

  • Annelien
   9 jaar ago

   de topnoot op mijn huid*

 17. 9 jaar ago

  Ik vind de originele versie hiervan echt goddelijk lekker ♥ Prachtige foto’s weer!

 18. 9 jaar ago

  Ik zag vanochtend al in de snelligheid voorbij komen dat jij over dit luchtje schreef en ging ervan uit dat het een hit was, waardoor ik vandaag meteen in de Bijenkorf even gesnuffeld heb. It’s nice! Heel erg vrouwelijk, zacht en hij blijft heerlijk lang ‘hangen’. Zeker een goede klassieke en vrouwelijke geur! Je omschrijft hem perfect! <3

 19. 9 jaar ago

  Zalig geurtje! Love it!
  Eefje

 20. 9 jaar ago

  Ik heb er een sample van en vind hem ook best lekker ruiken!

 21. 9 jaar ago

  Hier ben ik benieuwd naar. Het origineel vond ik wel lekker maar echt veel te zwaar voor mij!

 22. 9 jaar ago

  lekker geurtje!!

 23. 9 jaar ago

  Nu ben ik héél erg benieuwd… Was al fan van de vorige, misschien is deze nog beter? :-)

 24. 9 jaar ago

  Ik vind dit een heel lekker geurtje!

 25. 9 jaar ago

  Klinkt als een fijne geur! Ook de flacon mag er zijn; erg stylish enzo :)

 26. 9 jaar ago

  Je maakt me best nieuwsgierig naar de geur! Ik denk dat de orignele versie te zwaar is, maar de lichtere versie klinkt perfect!

 27. 9 jaar ago

  Klinkt heel interessant! Ik ben dol op parfums met jasmijn.

 28. 9 jaar ago

  Ben erg benieuwd hoe mijn neus het zou ervaren en wat een prachtige foto’s!

 29. 9 jaar ago

  voor mij zal deze te zwaar zijn denk ik :)

 30. 9 jaar ago

  Erg mooie foto’s! Lijkt me heerlijk.

 31. 9 jaar ago

  Wat een pretty perfect verpakking. Maar musk and me, das een mismatch.

 32. 9 jaar ago

  Fijn dat deze versie wel lekker ruikt op je huid. Hij lijkt me ook heerlijk! Snel eens gaan snuffelen.

 33. 9 jaar ago

  prachtige foto’s heb je gemaakt zeg!