Menu & Search

Nails du jour: Parisian Rooftops – L’Oréal

 

Ik vind het nog wel vaaglijk charmant, dit herfstweer. Natuurlijk mis ik de zomer ook, maar ik ben een beetje verliefd op de gezelligheid van dit tussenseizoen. Dus hoewel er altijd de optie is om voor felle nagels te gaan op een grijze dag, ging ik voor matchy en lakte ze met Parisian Rooftops uit de L’Oréal Color Riche lijn. Geen kleur die ik vaak zal dragen – toch wat te grijzig grijs, sorry! #beetjemoeilijkdoen – qua formule is hij anders écht wel fijn. Het brede borsteltje maakt aanbrengen makkelijk, de lak dekt heel goed, droogt vrij snel en behoudt z’n glans mooi. Yay! Plus het flesje is keischattig. En ik kan er onnozel over doen, maar ik ben een beautyblogger dus who am I kidding wanneer ik dingen uitkraam als “’t is de inhoud die telt!”: de verpakking is ook belangrijk. Dus een hartje voor de lak én een hartje voor de verpakking. Voilà. Dat zijn al twee hartjes eh, op deze druilerige ochtend!

Allez kom, en ook een hartje voor u. Hartjes voor iedereen! En nu hop, op naar een fijne vrijdag en een goed begin van het weekend, ok?

*
verkoopinfo

Bij de drogist – €6,50 / 5ml

Save

11 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  @ Isabelle : Haha, merciii! HAd zelf ook nooit gedacht dat ik ze zo leuk zou vinden. Was meer zoiets van … ik wil dat ooit eens gehad hebben (kent ge’t) maar nu, oeh-la, liefde!

  @RedHotJillyPeppers : Hey, it’s a thing! ;D

  @ Sunny : <3!!!

 2. 6 jaar ago

  Elke keer ik uw nagels zie WIL IK OOK ACRYL. Pretty! x

 3. 6 jaar ago

  Toch wel een mooi kleurtje vind ik! Brengt inderdaad wel gemakkelijk aan. Ideaal voor dit weertje!

 4. 6 jaar ago

  Oehh..prachtige kleur :o
  X

 5. 6 jaar ago

  Wat een mooie kleur

 6. 6 jaar ago

  Te grijzig grijs :) Ik hou wel van die kleuren in het najaar.

 7. 6 jaar ago

  Wat een prachtige elegante kleur.

 8. 6 jaar ago

  Oh wow, that is such a sophisticated shade! Have a great weekend, Lisha :)

 9. Ik vind de kleur nog wel tof, heel speciaal ;-)

 10. Sonja
  6 jaar ago

  lieve post :)