Menu & Search
Nagels in vijf tinten zee.

Nagels in vijf tinten zee.

zeeblauwnagellak

Dankzij mijn ouders, die mij meezeulden naar Spanje, Tunesië en Griekenland, weet ik dat de zee meer kleuren kan hebben dan Noordzeegrijs. De ideale kleur is toch echt wel tropisch aquablauw. Dat moeten de merken ook gedacht hebben, want het lijkt wel alsof elk merk deze zomer met een aquablauwe nagellak kwam – high-end en budget, elke week rolde er een nieuwe tint binnen. Mooi. Aqua is sinds mijn veertien ofzo mijn favoriete nagellakkleur voor rebelse dagen, dit seizoen volledig on trend. Nagels in vijf tinten zee om bij weg te dromen op kantoor.

aquanails

 swatches van links naar rechts: BURBERRY ‘Aqua Green’ – Rita Ora for RIMMEL ‘Roll in the Grass’- Guerlain ‘Blue Ocean‘ – GIVENCHY ‘Croisière Aquatique‘ – CHANEL ‘Mediterranée’

foto: Jacquelyn Jablonski door fotograaf Emma Tempest in Vogue Nederland, juni 2015

Save

11 Comments

 1. 7 jaar ago

  Wauw, dat kleurtje van Givenchy, echt zo ontzettend mooi!

 2. 7 jaar ago

  De Burberry en de Chanel nagellak vind ik het mooiste! De Chanel nagellak heb ik trouwens ook!

 3. Sonja
  7 jaar ago

  ik vind Chanel de mooiste :)

 4. 7 jaar ago

  Aquablauw is zo’n mooie kleur! Echt op en top zomer. Wat een mooie verschillende tinten! Zelf heb ik Roll in the Grass van Rimmel, maar die van Burberry is ook erg pretty!

 5. 7 jaar ago

  Méditerranée vind ik de mooiste, topkleurtje!

 6. 7 jaar ago

  oehh…mooie kleuren!
  X

 7. 7 jaar ago

  I’ve been loving shades like these as well! For tge moment I have YSL Bleu Celadon om my nails, which I scored on sale!

 8. 7 jaar ago

  Ik vind ze allemaal heel mooi. Ze zijn allemaal toch net iets verschillend.

 9. 7 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Vind die van Burberry leuk :).

 10. 7 jaar ago

  Die Rita Ora lak vind ik supermooi!