I like … (september ’11)

I like … (september ’11)

Ik heb al in eeuwen niet meer geschreven over mijn ‘favorieten’ van de maand. De reden? Ondertussen heb ik zo mijn vaste producten. Heel af en toe komt daar een spannende nieuwigheid bij, maar die krijgt dan een eigen artikel/review. Vandaag toch even iets over een paar producten die dezer dagen veel lovin’ krijgen. Het zijn niet mijn holy grails in hun categorie, maar toch wel bijzonder fijne spulletjes die ik bijgevolg graag – en vaak – gebruik.

Sephora body scrub in citron meringué

Deze suikerscrub is niet exceptioneel, de geur is dat wél. Oh my, zo heerlijk zoet! Ik wil serieus alles in deze geur. Douche gel, body butter en -lotion, … yum! Nodig nog eens een tripje naar Breda inplannen voor een uitgebreide shopsessie chez Sephora.

The Body Shop body lotion in Wild Cherry

Omdat ik meer van hun body butters ben, heb ik deze lotion nooit zien staan tot hij aan een belachelijk lage prijs verkocht werd tijdens de solden. Typisch. Maar ik <3 deze lotion! De geur is lekker, hij maakt mijn huid erg zacht en trekt supersnel in. Fijn spul.

Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate

Mijn huid maakt een moeilijke periode door. Serieus. #donotlike Maar dit serum maakt veel goed. Ik gebruik het onder mijn dag- en nachtcrème voor extra comfort, om break-outs te counteren (ladies met een geïrriteerde huid: deze werkt daar super voor, geen idee waarom) en om roodheid tegen te gaan. Skinsaver.

Rusk Thickr thickening mist

Oeps – op de foto lijkt hij helemaal leeg, maar er zit nog een bodempje in. Moet toch nodig voor een nieuwe gaan, eigenlijk … Deze thickening mist werkt echt wel fijn en geeft een heel natuurlijk resultaat. Ik heb een hekel aan geklooi met mousse of haarspray én haat de finish daarvan, dus deze is een tof alternatief. Ik gebruik hem gewoon bij het föhnen voor een volume-boost.

Sebastian Professional Potion 9

Ik begrijp nog altijd niet goed wat nu het punt is van dit product. Eerst dacht ik dat het echt een soort van fixing gel was, dus ik bracht hem aan op mijn wortels voor meer volume. Dat werkte best ok. Niet spectaculair (lees: subtiel volume wanneer aangebracht op de wortels, subtiel bouncy wanneer ook op de lengtes) maar hey … De hoofdfunctie van Potion 9 manifesteerde zich al snel! Dit spul verzorgt je haar. Goed. Schijnt ook heel fijn te werken voor het temmen/definiëren van krullen. (Zou hem aan Chani geven om dit te testen, maar kan er geen afscheid van nemen. Sorry!)

Philosophy Falling in Love

Heeft dit parfum eigenlijk nog woord en duiding nodig? I think not. (Lees hier het artikel.)

9 Comments

 • 6 jaar ago

  Het parfum wil ik nog steeds graag eens ruiken en de Wild Cherry moet echt nog aan mijn TBS stash toegevoegd worden, looks lovely to me.

 • Yv
  6 jaar ago

  Potion 9 is zo de bomb! Soort van dagcreme maar dan voor mn haar <3 En Sephora heeft indd een heerlijke lijn, ik vind die met monoi altijd zooo lekker! Summer feelings :bloos:

 • 6 jaar ago

  Dat serum klinkt inderdaad goed zeg!

 • 6 jaar ago

  Dat serum van Dermalogica lijkt wel gemaakt voor mijn huid! Die moet ik testen! :)

 • 6 jaar ago

  Leuke favorieten ! Het professional potion zou ik wel eens willen proberen.

 • liesbetv
  6 jaar ago

  Al die lijnen van Sephora ruiken zooo lekker! Ik heb enkele spullen van de ‘vanille crème brûlée’ lijn en dat ruikt ook onwijs lekker. Ik wil er echt ALLES van! :O

 • 6 jaar ago

  Jij maakt echt enorm leuke foto’s!!

 • Jessica
  6 jaar ago

  Ik ben wel benieuwd naar die scrub; en dan vooral naar de bijhorende bodybutter.
  Als ik nog eens in Maastricht kom, ga ik deze zeker eens opzoeken. :bloos:

  Zelf ben ik geen heel grote fan van de bodylotions van TBS; geef mij maar Nivea lotions.
  Of nog liever: bodybutters van TBS. Heerlijk met dit weer! :love:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close