Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

Moodboard: oktober ’15

Moodboard: oktober ’15

moodboardherfst

Drama en bordeaux lipsticks zijn helemaal ok nu, lieve lezer, de herfst is in full swing. Maar najaar of niet, mijn (ondertussen best wel problematische) voorliefde voor roze handtassen is als een goede waterproof mascara tijdens een regenstorm: onvermurwbaar. Vogue combineerde mijn Mansur Gavriel bucket bag crush met een oceaanblauwe wollen winterjas. En blauw trekt mij meer dan ooit. Zelfs marineblauw, de kleur waarin mijn godganse jeugd gehuld leek – schooluniformen, ik haatte ze – flirt met mijn wishlist. Waar ik voor een supervrouwelijke make-up look opteer, worden mijn outfits stilaan compleet genderneutraal. Pantalons, veterschoenen, oversized vest, stuks om in te wonen. Toch maar uitbalanceren met een superladylike lipstick en roze handtas.

bronnen: D&G herfst 2015 make-up look, Australische Vogue, flickr van Thanos Anthopoulos, Pinterest

Save

2 Comments

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close