Menu & Search
Moodboard juli ’16

Moodboard juli ’16

 

(foto vervallen)

Juli was verwarrend. Voor mij een uitzonderlijk mooie maand met nieuwe avonturen en fijne ontmoetingen, veel liefde en ander waardevols. Juli was ook hard. Voor de wereld rond mij, de wereld rond jou. De verleiding is groot om in mijn veilige cocon te kruipen. Het kamp van lakens en stoelen dat ik heb gebouwd in mijn hoofd. Waar ik mij kan verstoppen om boeken te lezen met de zaklamp. Nocturne in B Major, Op. 32 No. 1 van Chopin kan luisteren tot ik in slaap val. Tijdens mijn anders zo typische, zorgeloze escapades en ontdekkingstochten door ’t Stad voel ik mij zoals de walvishaai die ronddwaalt in ondergelopen straten: niet op mijn plaats, hoewel ik volg waar het water mij leidt. Een sluimerend gevoel van vaaglijk verloren te zijn. Een gewaarwording die ik niet van me af kan schudden in mijn dagelijkse bezigheden. De cocon lonkt.

Dankbaar voor de veilige armen van mijn lief om thuis te komen, giechelen en bulderlachen met vrienden en familie, een glimlach van een passerende vreemde op straat, blijf ik geloven in wat er in zwarte inkt in mijn huid staat gegrift: liefde en vrede. Vrede en liefde. Veel van dat voor jou, lieve lezer, en veel van dat voor de jouwen. Allen welkom in mijn kamp van lakens en boeken. Een korte rustpauze in deze veilige haven wanneer de straten blank staan. Tijd zat om door blogposts te scrollen, magazines door te kijken en elkanders nagels lakken. Kies al maar een kleurtje. x

Save

Save

Save

Save

Save

6 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Kora-Lee: Geen slecht plan. (Misschien ook iets bij Finjan.)

 2. 6 jaar ago

  Ik denk dat wij dringend eens nachtelijk Eevees, Jigglypuffs en Clefairy’s moeten gaan vangen!

 3. 6 jaar ago

  @ Ivana: Thank you! <3

 4. 6 jaar ago

  @ Kiss & Make-up: Haha. Gelukkig is deze haai zo tam als een hamster. <3 Walvishaaien zijn filter feeders (ze filteren plankton uit het water) en kan je gewoon in hun bek zitten chillen, moest je daar zin in hebben. (Quod non, vermoed ik. )

 5. 6 jaar ago

  Love your blog ❤️

 6. 6 jaar ago

  Shark in the city? Eek :-)