Menu & Search

Moodboard: fijne feestdagen!

Don't let anyone ever dull your sparkle.


“Bubbly feestelijkheid, niets dan de beste wensen voor elkaar en dat twirling in de gloed die wordt weerkaatst door alle shimmer, on-trend metallics en enthousiast blinkende oogjes partout.” – Moodboard: fijne feestdagen!

Wanneer de winter op haar donkerst is, wordt ze opgelicht door een periode van glitter, goud en al dan niet hysterisch gefonkel van lichtjes allerlei: de laatste week van het jaar is er om gezellig samen te komen, samenhorigheid tussen vrienden en families te vieren met weelderige outfits en matching diners, elkaar te bedanken met cadeaus en al vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Bubbly feestelijkheid, niets dan de beste wensen voor elkaar en dat twirling in de gloed die wordt weerkaatst door alle shimmer, on-trend metallics en enthousiast blinkende oogjes partout.

Ik wil jullie alvast een hele fijne periode wensen, lieve lezers. En voor de feestvierders: veel kroketten, strakke liner, lipstick die het dessert haalt (tip: deze) en veel liefde. Niet vergeten: dat laatste fenomeen laat zich meten in kwaliteit, niet kwantiteit, maar laat je dat zeker niet belemmeren om te grossieren in knuffels en complimentjes <3! (Vooral voor diegenen die ze het meest nodig hebben, zijnde naar alle waarschijnlijkheid die achtertante met haar snoopy vragen over jouw liefdesleven en dieet. Heeft zij geen superleuke blouse of schoenen aan? Ik dacht het wel! Tell her! BAM! Van onderwerp veranderd! Hou het antwoord op haar impertinente vragen lekker voor jezelf.)

<3 x

2 Comments

  1. Mieke
    5 jaar ago

    Fijne feestdagen!!

    • 5 jaar ago

      Dankjewel! Jij ook, Mieke! :)