Menu & Search

Moodboard april ’16

(foto vervallen)

April loopt op d’r einde en zweept theatraal een vlaag melancholie door haar laatste dagen. Hevige regenbuien, hagel, wind in de zeilen van mijn lief die het ruime sop kiest. Letterlijk, that is – hij kan na afloop van zijn grote avontuur maar beter thuiskomen en mij bijeen keren. Als we elkaar überhaupt zien, want misschien dat ik tegen dan op Ibiza zit. gedrapeerd hang over een futon aan het zwembad. Goed vooruitzicht, yessir. Weinig dingen hebben zo’n helend effect als strandzand tussen mijn tenen en in mijn haren. Inclusief mijn random, moody en zeer vaaglijk psychedelische ‘Melodycine’ Spotify-lijst.

Ondertussen loop ik naar goede gewoonte achter met de blog. In my defence: achter de schermen teken ik een mogelijk nieuw project uit en doe ik aan een beetje blog-related soul searching. Eigenlijk ook een oude, slechte gewoonte … lalala! Het gebrek aan tijd om elke dag mijn nieuwe liefdes on-line te gooien noopt mij tot selecteren. Killing darlings, quoi. Dat proces leidt dan weer tot de vaststelling dat ik 90% van wat ik recentelijk heb geproduceerd te standaard vind. Hapklare brokjes blogpost die onderling inwisselbaar lijken met het gros van mijn Bloglovin’ tijdlijn. All marble everything, bitter weinig van mijzelf. Écht van mijzelf. Ik mis rock & roll &  de vertaling van mijn gritty mood du jour enerzijds, romantische, ladylike inspiratie-invloeden anderzijds. Ik ben een rondwandelend contrast, I know, maar durf wedden dat ik die eigenschap met jullie deel.

Over delen gesproken: ik wil nog meer vertellen over topproducten, de verhalen erachter, musings, … er is zoveel dat het internet nog niet bijna haalt! Dat, lieve lezer, kan niet de bedoeling zijn van een blog. Het moet anders. Kan anders. Zal anders zijn, min of meer. :) Dus voilà. Hier beëindig ik de korte maar diepe duik in mijn stream of consciousness – fieuw! – en typ ik u nog even snel de tracklist van bovenvermelde afspeellijst bij elkaar. Tips voor aanvulling zeer welkom, trouwens! x

Melodycine tracklist

1 – Sunflower Bean: Somebody Call a Doctor
2 – The Smashing Pumpkins : Landslide
3 – Pearl Charles : Idea to her
4 – NE-HI : Turncoat
5 – Little Green Cars : My Love Took Me Down to the River
6 – Pinkshinyultrablast : Holy Forest
7 – Jimi Hendrix : Hey Gypsy Boy
8 – Bayonne : Spectrolite
9 – Kaleo : Way Down We Go
10 – Caribou : Subotnick
11 – Tame Impala : Reality in Motion
12 – Stevie Nicks : Gold Dust Woman

foto: Christaan Felber voor Rolling Stone

Sunflower Bean door Christaan Felber voor Rolling Stone


Collage & playlist door Yours Truly. Bronnen foto’s:

palmen: Primoz Zorko – golf: Ted Grambeau – ‘Manta Dance’: Aleksandra Bartnicka – vintage foto van Francoise Hardy – mintgroen oog via Thaise Vogue – metallic oog: Peter Philips voor Dior 2014 – pastel lila oog: Dior Couture 2008 – alles via mijn Pinterest.

 

Save

Save

Save

0 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.