Mini shoplog: vintage feel

Mini shoplog: vintage feel

Niet dat de buit uitzonderlijk mini is … *kuch* Eerder een mini artikel ofzo. Ik kocht: Chanel Rouge Coco Shine in Boy, Chanel le vernis in Graphite, katoen + satijnen retro Zara jurkje, oversized trui en (eindelijk) een Kipling iPhone sleeve.

Boy, Graphite en de sleeve stonden al een hele tijd op de wishlist, de Zara items waren spontane aankopen. Niet helemaal zeker over het jurkje – ik lijk er twintig kilo zwaarder mee ofzo – maar het had zo’n heerlijk nostalgische vintage feel dat ik het niet over mijn hart kon krijgen het terug in de rekken te hangen. Ken je dat? De oversized trui is gewoon perfect om in te cocoonen. Eigenlijk is gewoon vijftig procent van mijn garderobe lounge wear, twintig procent bestaat uit speciale spullementen zoals het jurkje (lees: when to wear?) en een kleine dertig kan ik effectief dagdagelijks aan naar het werk ofzo. ._. #oeps
Mijn theorie: ik shop niet ‘praktisch’, ik shop emotioneel. En onbewust in kleurthema’s, zoals iemand al opmerkte – lol! Ach ja.

P.S. Excuus voor de craptastic foto’s: het was plots donker. Zomer in België …

En jij: eerder een praktische shopper of in mijn team?

Meer Joliette

19 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik zit bij jou in het team :)

 • 6 jaar ago

  En de Péridot nou?!

 • Natalia
  6 jaar ago

  Aaaah mooi mooi!! Ik was vandaag in de Inno in Gent en ik had zowel graphite als peridot geswatched op me nagels en er was nog 1 potje peridot over en ik was zooo aan het twijfelen! Me vriendin zei dat die nie zo mooi was met me zilveren ringen dus maar niet meegenomen, maar nu wil ik hem toch, damnit! Graphite was eigenlijk ook best mooi, maar peridot is specialer!

 • 6 jaar ago

  I want that lipstick!

  En ik ben wel een emotionele shopper, maar ik ben koppig en draag constant ook vintage jurkjes & such op mijn werk :)

 • 6 jaar ago

  Die lipstick is echt prachtig :luv:

 • 6 jaar ago

  mooi allemaal :)

 • 6 jaar ago

  Je foto’s zijn zo mooi!

 • 6 jaar ago

  Leuke dingen vooral die lipstick is purrrty

 • 6 jaar ago

  Oeh leuke dingen! Én die lipstick :love: !
  Ik ben denk ik allebei een praktische shopper als ik echt wat nodig ben,
  en een emotionele shopper als ik mezelf zielig vind en mezelf mag trakteren :P

 • 6 jaar ago

  Je schuift ‘em er gewoon in. Dus best even passen, inderdaad.

 • 6 jaar ago

  Ik wil die iPhone sleeve zoo graag… Alleen heb ik een Nokia E5. Toch eens kijken of ie er ook in past. Zit er aan de open kant een afsluiting ofzo? Of schuif je je iPhone er gewoon uit?

 • 6 jaar ago

  mooie producten :D

 • 6 jaar ago

  I’m in your team! Moet voor het werk “makkelijk” gekleed zijn, maar in mijn kast vind ik vooral jurkjes terug… Ik mis een beetje logica. :yes:

 • 6 jaar ago

  Die lipstick! :love:

 • 6 jaar ago

  Mooie producten;D

 • 6 jaar ago

  Ben benieuwd naar foto’s van je zara items ;) en die lipstick is zo mooi!

 • Ook een beetje van beide. Maar als ik me slecht voel een zeer emotionele shopper!

 • 6 jaar ago

  Ik ben een beetje van beide :D Soms moet je gewoon praktisch shoppen :D

 • Carmen
  6 jaar ago

  Ik ben nu meer een praktische shopper, maar vroeger was ik zoals jij: veel dingen in m’n kast die ik niet buiten het huis draag, maar die zoooo mooi zijn en die je niet kan laten hangen… #niethandig
  Het enige waar ik niet praktisch in ben zijn broeken, ik kom bijna altijd thuis met bovenstukken of schoenen, bijna nooit met broeken of een rok…

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close