mini shoplog + mintsy feet

Heb een paar summery spullen geshopt. Niets dat ik nodig had (hey … brood, water en zuurstof – right?) maar een beetje extra zomer kan geen kwaad met deze regenachtige dagen.

Swatch me, baby

Ik kocht een tweede Swatch: de peachy oranje uit de Lady collectie. Sinds ik mijn lady Swatch heb draag ik niets anders, dus ging ik de giga-investering *kuch*cheap!*kuch* aan van €38 voor een tweede exemplaar. Mijn oog viel ook op de fluo-gele, maar die is misschien voor later. Momenteel kan ik het niet voor mezelf verantwoorden om één horloge in drie kleuren te hebben. (Hoewel …)

Traveling light

Eveneens niet meteen één van mijn duurste aankopen is het kleine tasje met meloen (of is het papaya?) print van H&M. Voor twee euro een zomers make-up zakje waar niet zo heel veel in past. Omdat ik toch altijd te veel meesleur en eigenlijk nooit touch-ups doe doorheen de dag. Na Project Budget verder met Project Klein Tasje? ;)

Happy feet

Item nummer drie is een voetscrub van The Body Shop. De scrub (een gel) is geformuleerd met frisse pepermuntolie en puimsteen om eelt te bestrijden. Omdat mijn voeten toe zijn aan extra verzorging. Ze zijn extreem droog en hebben eelterige plekjes – iew!
Oh, en een beetje minty pampering na een verhitte shopsessie kan geen kwaad, toch? Deze scrub werkt namelijk echt verkwikkend. #ilike Ik gebruikte de spray van deze reeks al, en niet alleen in de zomer. Wanneer ik thuis kom met pijnlijke voeten heb ik meestel écht geen tijd en/of goesting voor een voetbadje. Is ook zo’n gedoe, hé? Dus even sprayen et voila.

Meer Joliette

15 Comments

 • 6 jaar ago

  Die voetscrub lijkt mij heerlijk!

 • 6 jaar ago

  Mooie dingen, de voetscrub lijkt me heerlijk!

 • 6 jaar ago

  Leuk horloge!

 • 6 jaar ago

  heel leuk!
  vooral het tasje zou ik ook wel graag willen hebben :D

 • 6 jaar ago

  Mooie horloge!!

 • 6 jaar ago

  Leuke dingetjes heb je geshopt! :D
  die voetscrub van TBS lijkt me best fijn!

 • 6 jaar ago

  Zo’n toilettasje wil ik ook. Handig voor in m’n strandtas!

 • 6 jaar ago

  Fluogele swatch :luv: Die voetenscrub lijkt mij ook wel leuk, aangezien ik voetenbadjes ook zo’n gedoe vind..

 • 6 jaar ago

  Die spray van TBS heb ik dit weekend weer eens boven gehaald. Zat hier boven op m’n kamer te puffen tijdens het blokken en het zorgde toch weer voor wat verfrissing. ;) En je doet er mij aan herinneren dat ik een Swatch horloge nog op m’n wishlist moet zetten. *noteert*

 • 6 jaar ago

  Ik heb die voetscrub ook! Zo heerlijk!

 • 6 jaar ago

  Die voetenscrub van TBS is echt heerlijk! :)

 • 6 jaar ago

  Ik vind die swatch horloges echt geweldig, ik heb hem in het wit :love:

 • 6 jaar ago

  Oehhh leuke aankoopjes! :D

 • 6 jaar ago

  Hihi, indd heeeeel duur allemaal ;)!Mooie horloge :)! De Happy Feet lijkt me heel fijn en goed voor de voetjes.

 • 6 jaar ago

  Wat een leuk horloge! (ik ga volgende keer toch even die swatch winkel binnen!) Dat peppermint spul is echt HEER-LIJK voor je voeten :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close