Mini review: Rimmel Vinyl Gloss

Mini review: Rimmel Vinyl Gloss

Ik kondigde eerder al de komst aan van Rimmel’s vernieuwde Vinyl Gloss: hij kreeg een modernere verpakking en aangepaste formule voor meer glans en langer kleurbehoud. No biggie, dacht ik, tot ik de gloss te testen kreeg. I like!

De verpakking belooft nochtans niet veel: behoorlijk basic supermarkt-verpakking (ok, wel een leuke, maar you get the point) en de kleur – keuze van de PR mensen – spreekt me niet echt aan. Ik verwachtte daarom ook een basic glossje. Tot ik hem aanbracht op m’n lippen …
De textuur van de gloss is een ietsje sticky en een béétje vettig. Maar de hele boel voelt superlicht aan op m’n lippen. Ideaal, I tell you! Het yum spul geurt trouwens een beetje naar toffee, maar eens je hem even op hebt merk je daar niets meer van. Ennuh, eens ik hem heb opgebracht blijft hij – no kidding – uren zitten. Deze gloss doorstond zelfs met gemak een dinertje.

Dit is een budget-gloss die je 24/7 in je handtas wil hebben zitten!

pluspunten:
– een mooie wetlook glans in één dun, licht laagje
– voelt zacht en luxueus aan op de lippen
– houdt de lippen vol, juicy en gehydrateerd
– kleeft bijna niet

minpunten:
– verpakking: ziet er nog steeds uit als een supermarktgloss
– je voelt de glitter een heel klein beetje zitten

prijs/kwaliteit: heel goed

Conclusie: Fijne everyday gloss voor sensuele wetlook lippen. Blijft superlang zitten en verzorgt ondertussen ook nog eens je lippen.

Ik testte de kleur 140 Dance With Me. De vernieuwde Vinyl Gloss is verkrijgbaar in 10 tinten. Hij kost €8,99.

20 Comments

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Dat klinkt goed ;D

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Mooi!

 • 7 jaar ago

  Klinkt heel goed! Ga ik kopen :D Komt er trouwens nog een review van die nieuwe glossjes die je tijdens de examens had getest ofzo?

 • 7 jaar ago

  Heb hem hier ook liggen en hij blijft inderdaad echt lang zitten hé! Heb nu een uurtje geleden diner gehad en hij is nog altijd aanwezig!

  • 7 jaar ago

   Zot hé?! Ben echt fan :love:

 • 7 jaar ago

  ziet er goed uit!

 • 7 jaar ago

  Mooie gloss! Binnenkrt eens kijken of r voor mij een mooi kleurtje bijzit!

 • sonja
  7 jaar ago

  ziet er in ieder geval mooi uit.

 • nathalie
  7 jaar ago

  Ik vind het wel een leuke kleur. Ga er zeker eens voor kijken. Al heb ik nu niet bepaald een extra gloss nodig ;)

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! ^^

 • 7 jaar ago

  Mooie gloss!
  Klinkt goed ook ;)

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Ga de kleur die ik op het oog heb, nu zeker weten kopen :yes:

 • 7 jaar ago

  Fijn dat ie zo lang blijft zitten ! Dat is wat ik wil :yey:

 • 7 jaar ago

  Jammer dat je de glitters voelt, dat haat ik altijd zo. Verder ziet hij er wel mooi uit! :D

  • 7 jaar ago

   Bwah, dat valt mee hoor. Ik moest iets negatiefs schrijven, hé ;) En dan is een ienieminie beetje gevoel van glitters één van de weinige mogelijkheden.

 • 7 jaar ago

  Oeeeeh, dat klinkt echt als een gloss voor mij :D Thanks voor de review!

 • 7 jaar ago

  Wow dat is nog eens long lasting, een aanradertje dus, mooi :)
  haha ja die verpakking vind ik veel op zon gloss van essence lijken, niet dat dat erg is opzich..

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close