Mini (M.A.C.) shoplog: herfst ahead

Ok, ik geef het toe: ik had eigenlijk geen tijd voor een artikel from scratch. Ha! Maar had deze fotootjes nog liggen en dacht dat het wel leuk zou zijn ze alsnog met jullie te delen: de spullen die ik onlangs kocht bij M.A.C. in een herfstige bui. Omdat ik *shock* geen donkerbruin in mijn palette had. Bizar, want mijn signature look heeft een subtiele smoked-out winged eyeliner in die kleur. Dus ik sprong even de M.A.C. store binnen en kwam met deze bescheiden buit weer buiten – een tevreden vrouw. Met all kinds of bruine oogschaduw …

Geshopt: Rubenesque Paint Pot als basis, Green Smoke (heb je hier al gezien), Embark (matte donkerbruine oogschaduw die ook vaak gebruikt wordt als wenkbrauwpoeder), Smut en (in een doosje want de re-fill was uitverkocht) het populaire Mulch.

Swatches coming up! Ik maak ze dit weekend en voeg ze bij dit sorry-ass excuus van een artikel, K?

swatchesss!

Heb jij nog must-have herfstige M.A.C. oogschaduw tips voor me? #needsit

Meer Joliette

15 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik heb Smut en Rubenesque ook :-), leuke items!

 • 6 jaar ago

  Mooie aankoopjes!

 • 6 jaar ago

  Mooie kleurtjes hoor :) Ik heb Mulch ook, gebruik ik bijna elke dag.

 • 6 jaar ago

  mooi! i adore your pics!

 • Lonneke
  6 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Zelf vindt ik Folie ook heel erg mooi, dat is een hele warme donkerbruine kleur.

 • 6 jaar ago

  Goed geslaagd bij MAC!

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie kleuren heb je uitgezocht. Ik ga bij de MAC counter op de een of andere manier ook altijd voor opvallende kleuren en vergeet de aarde tinten dan helemaal.

 • 6 jaar ago

  ziet er goed uit :D

 • lindab
  6 jaar ago

  Mooie producten! heb helaas geen tips voor je, heb zelf niets van Mac en kan je daarom ook niets aanraden,

 • 6 jaar ago

  Mooie buit! :love:

 • 6 jaar ago

  wauw dat ziet er iig al erg goed en mooi uit;D

 • 6 jaar ago

  Mulch ziet er mooi uit! Eigenlijk ziet het er allemaal goed uit :)

 • 6 jaar ago

  Leuke dingen heb je gekocht

 • 6 jaar ago

  Smut vind ik erg mooi! Ook rubenesque is een goeie aanwinst;)

 • 6 jaar ago

  Mooie kleurtjes!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close