Mijn vintage Delvaux

Jullie wilden graag foto’s, hier zijn ze dan. Mijn oma heeft me een paar van haar Delvaux spullen gegeven voor kerst. Het kleinste ding is een agenda en het grotere een make-up tas. Ze zijn niet nieuw, ze heeft ze al jaren. Maar dat maakt ze lekker vintage én eens zo bijzonder. Want mijn grootmoeder heeft best een spannend leven – Carrie ain’t got nothing on m’n oma – dat hier en daar in het leder is blijven zitten. Hoop dat het nu ook een beetje op mij over gaat, hihi …

Klein probleem dat zich nu echter stelt: het rood met goud clasht like woah met mijn roze en zilveren Longchamp dinkjes. Misschien moet ik maar twee tassen maken. Mijn Vuitton (met goud) krijgt dan de rode accessoires en mijn Kipling Katie bag (met zilver) de roze. Voila, opgelost!

Meer Joliette

24 Comments

 • 7 jaar ago

  Sterk punt … Ik ga doen alsof ik dat niet gehoord heb :’)
  Misschien kan ik een lege vulling halen voor de Delvaux en hem gebruiken als notaboekje. Ik heb toch al een kleine Moleskine én mijn iPhone als agenda.

 • 7 jaar ago

  De spulletjes wel, de oma niet … ;)

 • 7 jaar ago

  Lief van je oma dat ze dat heeft gegeven :D Mooie agenda en make-up tas! Veel plezier ermee :D

 • 7 jaar ago

  Leuk, wat mooi! En lief van je oma :grijns:

 • Fien
  7 jaar ago

  zalig cadeautje! & lol @ “Carrie ain’t got nothing on m’n oma” :bloos:

 • 7 jaar ago

  Wat een lieve oma heb jij :D

 • 7 jaar ago

  Mooi en aardige oma!

 • 7 jaar ago

  Eh, wat? The pretty! Zou natuurlijk ook fab staan in een Delvaux handtas ;)
  Enneuh… kan ik je oma ook eens lenen?

 • 7 jaar ago

  mooi

 • 7 jaar ago

  Die zijn prachtig!

 • 7 jaar ago

  Lief van je oma zeg!

 • 7 jaar ago

  Mooi hoor, leuk dat je het van je oma hebt gehad.

 • 7 jaar ago

  Omgosh hartstilstand..:o En ik vond die longchamp als geweldig maar deze zijn gewoonweg DEVINE :love:

 • 7 jaar ago

  Hihi, grappig geschreven ^^ Zie je oma zo al voor me :D

 • 7 jaar ago

  Wel leuk dat je het dan in verschillende tassen doet, alleen lijkt twee agenda’s me niet zo handig:P

 • 7 jaar ago

  Het is een hervulbare… :)

 • 7 jaar ago

  Whah! Ja, dat kan ik me inbeelden! :D

 • Mlle_Sariitha
  7 jaar ago

  Zou je de agenda durven gebruiken :p

 • 7 jaar ago

  Heel erg mooi! En superlief van je oma :)
  Ik heb van mijn tante eens een oranje Delvaux tas gekregen, dat was ook een leuk geschenk!

 • 7 jaar ago

  Wat lieeef :D Daar heb je echt geluk mee, hihi!

 • 7 jaar ago

  Wauw! En lief van je oma zeg :D!

 • 7 jaar ago

  Wat superlief van je oma! Leuke items!

 • Carmen
  7 jaar ago

  Zoals ik al op twitter zei: topoma! Ik wou dat ik er zo eentje had!
  Veel plezier ermee :cute:

 • 7 jaar ago

  Ooeh, dat vind ik nu echt geweldig! :) Het geeft zo’n luxe-artikel nog meer karakter als het vintage is. :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close