Menu & Search

4 skincare favs, zomer edit.

Mijn huidige zomerfavorieten, aangevuld met oudere liefdes en de meest basic beauty-tip allertijden.


Zo’n hittegolf zorgt altijd voor wat aanpassingen in mijn skincare routine. Hoewel ik reisde met de Crème Sorcière van Delbôve (👀💖) wegens supermultifunctioneel, vind ik een dikke crème aanbrengen wanneer ik zweet gewoon niet fijn. Nog steeds top als cleanser, maar hallo lotions, gels en serums! Mijn huidige zomerfavorieten, aangevuld met oudere liefdes en de meest basic beauty-tip allertijden:

H2O

Sweaty Betty reporting for duty! Ik ben hier om je eraan te herinneren zéker genoeg te drinken. Nog meer dan gewoonlijk, om obvious reasons. Yup, ik doel op die zweetvlekken en -moustache: je zweet nu veel – veeeelll – meer dan gewoonlijk en dat is misschien niet elegant maar KEI OK want als je weinig zweet, koelt je lichaam moeilijker af. I’ll take de zweterige doch heldere kop over een rode, oververhitte kop, kthx. Dus ik weet niet, zie het als een major perk. Pas jouw skincare en eventuele make-up daaraan aan en … DRINK WATER. Echt heel veel water. Mijn lief gebruikt dat als oplossing voor elk mogelijk kwaaltje, maar hij heeft gelijk: water verhelpt zoveel issues én maakt je mooier in the process.

frisse start

Ik smeer na het reinigen én voor het aanbrengen van mijn make-up – dus ’s ochtends is dat twee keer – standaard. Ik heb momenteel de hierboven afgebeelde producten in roulatie. De lightweight Shiseido Waso Fresh Jelly Lotion is bijna een water, maar hydrateert echt massa’s (lekkerrrr!) en je hebt maar een druppel nodig. Het Hydr8 B5 serum van Medik8 is minder zuinig, maar bijzonder fijn/efficiënt. Mijn go-to serum blijft het Hydra Beauty Micro Sérum van Chanel. Ik heb een klein pompje in de badkamer en een grote op mijn make-up tafel.

Ondertussen is mijn pot helemaal op, maar de Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Cream is ook zo zalig in de zomer. Trekt snel in en voelt tintelfris. (Bon, zonder effectief te tintelen, dat zou irritant zijn. Maar bijna, bijna!) Ik heb een hoop andere producten in de kast staan, dus vind het moeilijk om de splurge van een heraankoop te verantwoorden, maar de verleiding is real…

night night

Ik mis mijn Lancôme Visionaire Nuit sleeping pack, dat was ideaal voor zomernachten. Brengt aan als een gel, blijft fris aanvoelen maar smelt ondertussen mooi in de huid. Je staat echt mooier en (optisch) jonger op. Fan van! Ik gebruikte het ten tijde van mijn Lancôme column in Knack/Le Vif Weekend maar heb er niets over geblogd omdat ik bang was dat jullie zouden denken dat ik daar ook voor betaald werd (quod non). Nu sta ik hier wel mooi met een aanrader en geen foto’s, hem… Eentje voor de #failfiles. En ik noteer om daar eens werk van te maken, want dat spul is te fijn om niet te delen.

Wél op de foto: mijn ‘gepersonaliseerde’ (je koopt de basis + twee add-ons om toe te voegen, dan printen ze een etiket af met je naam) Apothecary Preparation van Kiehl’s is een olie, maar voelt licht genoeg om gewoon te blijven gebruiken. Bij koud ook gewoon overdag, bij deze tropische toestanden liever voor ’t slapengaan. Het kleine flacon heeft me 90 EUR gekost, maar ik doe er al lang mee en ben tevreden met het resultaat.

x

KIEHL’S Apothecary Preparations – Kiehl’s store en online
SHISEIDO Waso Fresh Jelly Lotion – in de parfumerie en online
MEDIK8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum – online
CHANEL Hydra Beauty Micro Sérum – in de parfumerie

14 Comments

 1. 4 maanden ago

  Wow, wat een super artikel! ‘k kwam hier eventjes langs een kijkje
  te nemen, maar mijn dag is weer een stuk positiever nu :). Gisteren had ik ook dergelijke ideeen, maar jouw post
  overtuigt mij enigszinsmeer erover. Ach ja, een paar dingetjes waar ik mogelijk commentaar op zou kunnen hebben..
  Maar dat is niet zo belangrijk, dus dat terzijde.

  Echt, ga zo door!

  my site :: Teeninga Palmen

 2. 5 maanden ago

  Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic.I really like what you have acquired here,really like what you are saying and the way in which yousay it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it smart.I can not wait to read much more from you. This is actually a terrific site.

 3. 5 maanden ago

  I was wondering if you ever considered changing the layout
  of your blog? Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect
  with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures.

  Maybe you could space it out better?

 4. 5 maanden ago

  These are really great ideas in regarding blogging.You have touched some good points here. Any way keepup wrinting.

 5. 5 maanden ago

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, as well as the content!

 6. 5 maanden ago

  It’s hard to find knowledgeable people about this subject,but you sound like you know what you’re talking about!Thanks

 7. 5 maanden ago

  Yes! Finally someone writes about website.

 8. 5 maanden ago

  Hi there colleagues, its fantastic article about tutoringand entirely defined, keep it up all the time.

 9. 5 maanden ago

  I was wondering if you ever considered changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of
  content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.
  Maybe you could space it out better?

 10. 5 maanden ago

  Everything is very open with a precise clarification of the issues.
  It was definitely informative. Your website is extremely helpful.
  Many thanks for sharing!

 11. 5 maanden ago

  Very interesting details you have remarked, regards for putting up. “These days an income is something you can’t live without–or within.” by Tom Wilson.

 12. 5 maanden ago

  Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide
  credit and sources back to your site? My website is in the very same area of interest as
  yours and my users would definitely benefit from some of the
  information you present here. Please let me know
  if this alright with you. Appreciate it!

 13. 6 maanden ago

  Right now it sounds like Expression Engine is the top blogging platform available right
  now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

 14. 4 jaar ago

  Leuk om te zien! Ik ben wel benieuwd naar het Kiehl’s product, want vaak zijn ze heel fijn!