Magali: Mijn nieuwe Kipling tas

Magali: Mijn nieuwe Kipling tas

Magali: Mijn nieuwe Kipling tas

kiplinglove3

Mijn Vuitton is leuk en handig, maar tegenwoordig ruil ik hem in voor deze kleine Kipling. De kleur is prachtig – steekt lekker af op mijn wit, zwart en grijze outfits – en het model is oprecht liefde. Nini heeft al tig keer geprobeerd hem te stelen, maar deze keer is het een vette no-can-do. Ik zeul dit ding overal met me mee!

kiplinglove2

Het model – Magali, trouwens – is gebaseerd op een heuptasje. Dat hebben ze gesupersized en er een in de lengte aanpasbare, maar vaste (hij kan dus niet om je middel) riem aan toegevoegd waardoor je de tas aan je schouder of als across-body bag kan dragen. Ik kies voor de eerste optie. Dan valt hij namelijk net mooi in m’n taille en kan ik m’n arm eroverheen draperen – want aangezien ik gewend ben van een Speedy aan m’n arm te hebben bungelen, vind ik niets zo lastig als plots een vrije arm waarmee ik niet weet waar blijven …

kiplinglove1

Ondanks het feit dat het op het eerste zicht een kleine tas lijkt, kan ik er behoorlijk wat spullen in kwijt. Het feit dat je de hele bovenkant kan openzippen zorgt voor een overzichtelijke binnenkant. De twee grote zakken vooraan zijn ook errug handig.

Soit. Het is een heel sportief modelletje met een toffe kleur. Leuk als afwisseling van m’n bruine Vuitton en m’n beige metallic Kipling Katie bag. Ik hou er tegenwoordig als ik uitga rekening mee dat m’n outfit bij m’n paarsblauwe tas moet passen. Ja, zo ver gaat deze verliefdheid dus …

Magali is een onderdeel van de New Horizons lijn die nu in de winkels ligt. Hij kost €80+ en is ook nog verkrijgbaar in fuchsia roze, zwart, licht en donker grijs.

27 Comments

 • 7 jaar ago

  Wat een schattige binnenkant ook!

 • sasha
  7 jaar ago

  Kweni Kipling doet me ook altijd denken aan die vierkanten boekentassen… maar de nieuwe collectie waswel geweldig! komt dit ook daarvan?

  • 7 jaar ago

   Je hebt de oldschool Kipling met de bekende spullen zoals vroeger, in dat typisch Kipling-materiaal, dan heb je de nieuwe, sportieve lijnen die een soort van crossover zijn in mijn ogen (zoals deze tas – ik heb een zwak voor die lijnen, heb nog zo’n twee canvassen Kiplings) en dan zijn er de lederen tassen. Die zijn wel typisch Kipling, maar hebben in de verste verte niets te maken met de oldschool Kipling.

   Of zo zie ik het toch, haha.

   Binnenkort trouwens een artikel met de komende collecties! :)

 • 7 jaar ago

  niet echt mijn stijl:)
  wel een leuk model
  hij doet mij zo denken aan mijn lagereschooltijd:)

 • 7 jaar ago

  Hey meid!
  Alles goed met je, ik hoor je zo weinig (niet) :D?
  Geweldige kleur die tas! xx

 • 7 jaar ago

  Ik vind de kleur juist mooi! Modelletje vind ik ook gaaf! Het lijkt een beetje op een heuptas, maar dan aan de schouder :)

 • 7 jaar ago

  heel mooi!

 • Anniek
  7 jaar ago

  Ik zeg outfitfoto want ik kan me er niets bij voorstellen, zo.
  Kleur is wel echt tof!

 • 7 jaar ago

  Ik hou er niet zo heel erg van, maar dat maakt niet uit, zolang jij er maar blij mee bent :)

 • 7 jaar ago

  Hmm, voor mij is het iets te fel :)

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur :)

 • 7 jaar ago

  Lekker kleurtje! :D

 • 7 jaar ago

  ben niet een kipling fan!
  x

 • steffiii
  7 jaar ago

  :love: :love: geweldige kleur en handtas!
  jhaaa een what’s in my bag! ^^

 • 7 jaar ago

  Ik ben er niet zo weg van… maar de kleur is mooi!

 • 7 jaar ago

  Toffe kleur!

 • 7 jaar ago

  Ziet er echt handig uit :D

 • 7 jaar ago

  Ik zag hem vorige week bij Lush, de kleur is in your face blauw, maar wel mooi :)

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke tas! Handig dat hij zo ruim is!

 • 7 jaar ago

  Ik vind de tas mooi, maar ik zou zelf die kleur niet kiezen :) De binnenkant ziet er tof uit, zo met dat printje. En ik ben ook voorstander van een what’s in my bag artikeltje ^^

 • 7 jaar ago

  Leuk zeg! Zelf zou ik dan voor zwart gaan,
  maar een blauw is wel echt een soort van ‘statement’ ofzo!
  Valt lekker op!

 • Jorien
  7 jaar ago

  Misschien nu het gepaste moment voor een what’s in my bag? :yes:

  • 7 jaar ago

   Haha! Sneaky … ;) :lol:

   Goed plan. Daar ga ik me eens mee bezig houden! :)

 • Nele
  7 jaar ago

  Te sportief voor mij :)

 • 7 jaar ago

  Mooie tas! Al zou ik zelf voor de zwarte of grijze kleur gaan, dat valt altijd wat makkelijker te combineren. ;)

  • 7 jaar ago

   Voor mij persoonlijk is deze felle kleur handiger – ik draag vaak een zwarte jas met dit weer, en zwart op zwart … Meh. Dit blauw geeft elke zwart-witte outfit een boost.

 • 7 jaar ago

  Heel tof Lisha!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close