Menu & Search

Mijn make-up, herfst ’17

Een nieuw seizoen, een nieuwe make-up routine. Ik hou van understated, sublimerend, maar ook van statement lips. En van het moody kleurenpalet van mijn meest gedragen items. Een samenvatting.


Een nieuw seizoen, een nieuwe make-up routine. Ik hou van understated, sublimerend, maar ook van statement lips. En van het moody kleurenpalet van mijn meest gedragen items. Een samenvatting.

de items:

Rouge Dior Liquid in 979 Poison Metal
Dior Diorskin Nude Air Luminizer 001
Givenchy Le Prisme Blush in 26 Fashionista Brown
Shiseido Paperlight Cream Eye Color in Usuzumi Beige Gray
Jane Iredale Retractable Brow Pencil in Brunette
Make Up For Ever Smoky Lash Mascara

Rouge Dior Liquid in 979 Poison Metal

Op de lijst van dingen die ik nooit had voorspeld: ik ben helemaal into een donker paarsrode metallic liquid lipstick. Straffer, het is mijn go-to lippie van ’t moment. Hij is zo verbazend makkelijk op m’n lippen (lightweight, longwear, plakt niet, droogt niet uit) en past bij alles.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer 001

Highlights zijn zo on trend dat ze met bakken uit de lucht lijken te vallen. In die mate dat zelf ik (lees: highlight lover sinds forever) er duizelig van word. Uiteindelijk is er maar één waar ik bij zweer voor een perfect fit, en dat is mijn grote liefde sinds vorig jaar: deze van Dior.

Givenchy Le Prisme Blush in 26 Fashionista Brown

De warme gloed van deze Givenchy blush is perfect voor deze herfstdagen. Het accentueert dat beetje sunkissed bruin van mijn huid.

Shiseido Paperlight Cream Eye Color in Usuzumi Beige Gray

Cream oogschaduws zijn my jam. Ik vind het niet alleen verfrissend eenvoudig, maar ook chic om één kleur aan te brengen over het hele ooglid. Enkel het bovenste. Het done/undone effect een voorzichtige brug tussen mijn liefde voor make-up en honger naar echtheid. Het minimalisme van deze grijze Shiseido crème doet mijn ogen mooi uitkomen en past bij mijn vibe. Ik breng het aan het een stevig oogschaduwpenseel en fluff er wat transparant los poeder over met een blending brush. Done.

Jane Iredale Retractable Brow Pencil in Brunette

Ik zou er mijn wenkbrauwen deftig (lees: instagramwaardig) mee kunnen bijtekenen, maar ik gebruik het vooral om even snel op de vullen en door te borstelen. Deze Jane Iredale brow pencils zijn zo makkelijk in gebruik (slijpen hoeft niet, ze zijn altijd scherp) en blijven de hele dag zitten.

Make Up For Ever Smoky Lash Mascara

Deze mascara was geen liefde op het eerste zicht (geeft je niet de langste wimpers, noch de meest natuurlijke) maar na een paar keer gebruiken, had ik door hoe hem aan te brengen op een manier die voor mij werkt, met als resultaat dikke, dramatisch zwarte wimpers met een paar swipes.

[korra_icon icon=”moon”]

swatches

full face
(& paar random snapshots die eraan vooraf gingen, waarbij een paar te klasseren in de fail files: alle selfies met haar dat fout ligt 👍🏼)

Save

Save

6 Comments

 1. 5 jaar ago

  Naar dat wenkbrauwpotloodje ben ik nu wel benieuwd geworden! Bij de mascara, is dat een cliffhanger? :-D De lipstick staat je overigens erg mooi.

  • 5 jaar ago

   Amai, sorry. Ben precies beetje in de war. :) Had deze ingepland, denkende dat hij volledig afgewerkt was. Heb de uitleg over de mascara aangevuld! & Danku! <3

 2. 5 jaar ago

  Wauw, wat een prachtige producten. Vind vooral die Poison Metal er heel mooi uitzien!

 3. Hele mooie producten en wat staat die lipkleur je goed!!