Mijn juwelen : een prins ?

Mijn juwelen : een prins ?


Deel twee van mijn completely random mini-artikel reeks over mijn juwelencollectie. Vandaag : mijn kikkerprins! Deze lieverd kreeg ik van mijn grootmoeder. Tja, ik en mijn prinsessenambities, hé! Uiteindelijk blijkt hij een beetje onhandig (ik heb de onhandige neiging er mensen mee te verwonden of kleding te scheuren) dus ik draag hem niet dagelijks. Het is in ieder geval wél mijn favo ring.

16 Comments

 • 8 jaar ago

  Oh god, wat een leuk ding!

 • 8 jaar ago

  Die is leuk!!

 • 8 jaar ago

  mooi!

 • 8 jaar ago

  prachtige ring! :O

 • 8 jaar ago

  Mooi en erg origineel!
  .-= – Mijn laatste post : DELVAUX =-.

 • 8 jaar ago

  Oeh prachtig!

 • 8 jaar ago

  Pretty pretty! Love it :)

 • 8 jaar ago

  Wat schattig zeg!
  .-= – Mijn laatste post : L.A. Colors ‘unforgettable’ palette =-.

 • liesbeth
  8 jaar ago

  Prettay!

 • 8 jaar ago

  jaah ik zag hem van de week al :-) heel erg leuk! :grijns:

  • 8 jaar ago

   Thihi – ja, ik had hem aan in Instant Spa. Dit artikel had ik al op voorhand geschreven, en ik dacht eerlijk gezegd dat ik het voor vroeger gepland had … Oeps! XD

 • E
  8 jaar ago

  Super schattig! Weet je toevallig ook vanwaar hij komt?

  • 8 jaar ago

   Eh , nee … ik zal ze het eens vragen als ik ze nog een zie (mijn oma vliegt vaker rond dan de gemiddelde stewardess)

 • Sabine
  8 jaar ago

  Superleuk!

 • Roxanne
  8 jaar ago

  Oh, ik wil er ook zo een! :O

 • eva
  8 jaar ago

  Mooie ring !

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close