Menu & Search

Mijn favoriete Essie nagellakjes

Eerder liet ik jullie al mijn favo OPI en favo random nagellakjes zien, vandaag show ik jullie mijn favoriete Essies. Essie droogt snel en blijft bij mij lekker lang zitten. De eerste laag lijkt meestal nergens op, maar de tweede laag maakt dat steeds miraculeus goed. Benieuwd naar mijn favo Essies?

High Maintenance is een French Manicure lak, maar ik draag heb zo. Twee laagjes voor mooie, natuurlijke nagels. Ziet er chique en verzorgd uit. Perfect voor naar het werk.

Baby Cakes is een zacht lila met een subtiele satijnglans. Een heel lief kleurtje dat toch altijd opvalt.

Body Language is uh … grijs. Grijs klinkt saai maar dat is Body Language absoluut niet. Soms is het een beetje beige, soms is het een beetje lila, maar mooi is hij altijd. Hij brengt makkelijk aan, droogt snel en blijft eeuwen zitten. Daarom is het één van mijn meest favoriete lakjes op het moment.

Jackie’O is een milky gebroken wit met shimmer in. Het is een mooi, basic lakje dat altijd goed staat : op je bleekste bleek in de winter of met een mooi bruin tintje in de zomer. Hij is ook mooi als extra laag boven een andere nagellak. Hij maakt van alles pastel.

Greenport was een trendkleur vorig jaar maar ik draag hem nog regelmatig – hoewel het niet de makkelijkste kleur is en absoluut niet workproof. Hij staat erg goed bij mijn huidkleur en tja … ik word er gewoon vrolijk van :3

Matte About You is technisch gezien geen nagellakje, maar een topcoat. Het maakt elke nagellak matte. Heel fijn en een absolute must voor wie van matte houdt!

Heb jij Essie lakjes? Wat zijn jouw favo kleuren?

Check de verkoopadressen voor Essie verkooppunten.

18 Comments

 1. 12 jaar ago

  Baby Cakes en Body Language lijken me erg mooi!

 2. 12 jaar ago

  B-E-A-U-T-I-F-U-L!

 3. 12 jaar ago

  Ik heb helaas (nog) geen Essie-lakjes. Jammer :( Ik moet zeggen dat de kleurtjes erg mooi zijn!

 4. 12 jaar ago

  Nu word ik gigantisch benieuwd naar je hele nagellakstash chick!
  Mijn favo essie lakje is big spender. :D
  en er komen nog wat lakjes deze kant op, dus misschien binnenkort een nieuwe.
  en ik vind je blog ook zo giga leuk :D
  een van de leukste in beautyland

 5. 12 jaar ago

  Ik vind jouw blog zó leuk he :grijns: (dat moest er even uit!)
  High Maintenance lijkt me een erg lief kleurtje.

  • 12 jaar ago

   Leuk op te horen :yey: Thx!

 6. Rianne
  12 jaar ago

  Body language lijkt me mooi! Maar ik heb geen Essie lakjes.. Waar kun je ze kopen? x

  • 12 jaar ago

   Ik heb een shoplist met Belgische verkooppunten (hierzo) en als je ze on-line wil kopen raad ik Boozyshop aan.

 7. 12 jaar ago

  Greenport en Matte About You behoren ook tot mijn favorieten.

 8. 12 jaar ago

  Sinds de beurs heb ik er ook enkele nieuwe, ik ze is dringend moeten gaan uittesten allemaal :p. leuke kleuren heb je!
  .-= – Mijn laatste post : Jong geleerd is oud gedaan =-.

 9. 12 jaar ago

  Helaas heb ik geen Essielakjes, maar de Matte About You Topcoat MOET ik gewoon hebben!

  Die ene groene ziet er echt zomers uit, leuk!

 10. 12 jaar ago

  Die matte about you is fantastisch :)

 11. 12 jaar ago

  Wow, jouw lakjes zijn al n eindje leeg! Leuk om te zien. :D Ik heb dat met maar 1 lakje, en dat is maar een klein randje. Ze lijken me allemaal erg mooi!

 12. 12 jaar ago

  Zijn die eigenlijk ergens te vinden in de buurt van Gent?

  • 12 jaar ago

   Goh nee, niet dat ik weet … ze zijn te koop bij Cosmeticary (Antwerpen en Brussel) maar je kan ze ook on-line kopen bij bv. Boozyshop – een webshop waar ik regelmatig shop en die ik dus graag aanraad :3

 13. Nathalie
  12 jaar ago

  Ik heb ook de matte about you en nog 2 kleuren lakjes in een soort flue peachy kleurtje en een donker paars met glitters kleurtje waar ik even de naam niet van weet.

 14. 12 jaar ago

  Ik heb geen Essielakjes, maar Body Language lijkt me mooi!

 15. 12 jaar ago

  Baby cakes & Body language vind ik mooi! Greenport lijkt me wel een bijzonder opvallend lakje :D
  .-= – Mijn laatste post : L.A. Colors ‘unforgettable’ palette =-.