Mijn favoriete blushes

Mijn favoriete blushes

Onlangs las ik een artikel op Miss Lipgloss over haar favo poedertjes en ook Delta Cephei publiceerde een artikel over haar meest geliefde blushes. Die vond ik zo leuk om te lezen (en te bekijken, héhé) dat het kriebelde om ook een ‘favo blushes’ artikel te schrijven. Dus bij deze.

Strikt genomen zitten er ook een paar highlighters bij. Ik heb namelijk een zwak voor glimmer. Maar dit zijn dus de poedertjes die ik het liefst gebruik. Niet allemaal even vaak, omdat sommige kleuren echt niet passen bij mijn gewoonlijke dagelijkse make-up of vooral mooi zijn bij winter- of zomerhuid.

NYX Peach – Benefit Dandelion – Dior Pink Diamond – Shu Uemura P Gold 94 – M.A.C. Lovejoy – M.A.C. Rhapsody in Two (uit Too Fabulous) – M.A.C. Hipness (uit To The Beach) – M.A.C. Stereo Rose – Bourjois Lilas Dorées – The Body Shop Berry – The Body Shop Hot Brights in 01 – Nivea Fever Pink

M.A.C. Lovejoy – M.A.C. Rhapsody in Two – Bourjois Lilas Dorées – The Body Shop Berry

M.A.C. Hipness – Dior Pink Diamond – Nivea Fever Pink – M.A.C. Stereo Rose

NYX Peach – Benefit Dandelion

M.A.C. Lovejoy – Shu Uemura P Gold 94 … in kaarslicht

Allemaal M.A.C. : Stereo Rose, Rhapsody in Two (gemengd), Hipness, Lovejoy

Rhapsody in Two is heel lang mijn vaakst gebruikte highlighter geweest. Helaas is het een Limited Edition, dus probeer ik hem nu wat te sparen. Ter vervanging gebruik ik vooral de Shu Uemura P Gold 94 die er erg op lijkt qua kleur en finish. De Dior Pink Diamonds gebruik ik vaker in de winter omdat deze roze highlighter mijn grauwere wintertint opfrist. Helaas is het doosje hiervan stuk: de plastiek rond de scharnieren is afgebroken waardoor het deksel nu los zit. Meh. Jammer.

Hipness is een geweldige dagdagelijkse kleur: niet roze, niet peachy maar net iets daartussen. Staat bijgevolg bij zowat elke ooglook. Lovejoy breng ik heel voorzichtigjes aan – vooral in de holte van m’n wangen, in plaats van op de appeltjes, om te shapen zegmaar. Hij warmt mijn tint op en ziet er natuurlijk uit.

Bourjois Lilas Dorées, The Body Shop Berry (gemengd), Shu Uemura P Gold 94, Dior Pink Diamonds (gemengd)

De Bourjois is echt super in de winter. Hij geeft heel weinig pigment af, dus ik kan vrolijk kwasten zonder risico op een gezonde-boerendochter-look wanneer ik me op een donkere winterochtend moet make-uppen. Berry van The Body Shop is een heel recente aankoop maar ik heb hem al vaak gedragen – hij is zo mooi … Als ik je één blush voor de winter zou moeten aanraden dan was het deze!

NYX Peach, Benefit Dandelion, Nivea Fever Pink

Als ik écht niet weet wat ik op m’n wangen moet dan grijp ik al snel naar Hipness of Peach. Die kleuren vind ik namelijk erg op elkaar lijken, met het verschil dat Peach een perfect matte finish heeft. Voor een klassieke look, wanneer ik een bad skin day heb of *horror* een pukkel, dan is een matte finish wel fijn.

Fever Pink gebruik ik niet zo vaak, maar ik vind het een geniale kleur. Heel flatterend ook, maar niet natuurlijk. Mooi voor het uitgaan, bij een strakke cat-eye.

Netjes opgeborgen in een houten Ikea ladenkastje. Hier houd ik alle producten bij die ik
regelmatig gebruik. De rest zit in een grotere kast, in dozen.

Heb jij favoriete blushes?

34 Comments

 • helena
  7 jaar ago

  De Nivea Chantall Thomas is fantastisch niet? Het is mijn favoriete blush. Hij is donkerder dan de andere, maar bij het opbrengen is het zo fris en girly. Echt sexy en dat was de bedoeling van de lijn van Chantall Thomas denk ik. Ook de knalroze lippenstift in die lijn is geweldig, blijft heel lang zitten en past bij elk seizoen!

 • Eva
  7 jaar ago

  Wat een leuk artikel. Mijn favoriete blush is de tube van The Body Shop (die jij ook hebt -zie ik op de foto’s). Zorgt echt voor een mooie gezonde look

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel! Ik ga binnenkort eens op blush jacht, ik wil echt eens een mooi kleur hebben :)

  • 7 jaar ago

   Veel plezier! Ennn succes natuurlijk ;) :yey:

 • Maaike
  7 jaar ago

  Leuk artikel ^^

 • 7 jaar ago

  Hele mooie blushes!
  x

 • 7 jaar ago

  Mooie verzameling!

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtige blushes!

 • 7 jaar ago

  erg leuk, hipness is mooi!

 • 7 jaar ago

  Heel erg mooie spulletjes en wat heb je dat handig opgeborgen :)

 • 7 jaar ago

  wow tegenover jou heb ik weinig blushes :p mooie collectie hoor

 • Laetitia
  7 jaar ago

  WAUW!
  Je hebt echt praaaachtige blushes! :love:

 • 7 jaar ago

  Oeeeeeh deze foto’s zijn om op te eten.

 • 7 jaar ago

  nyx peach is zo’n mooie blush hé! Leuke favo’s!

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke post en wat een mooie blushes! Ik ga echt proberen die Berry Blush te scoren bij de Body Shop. Stereo Rose is ook een van mijn favoriete blushes :luv:

 • 7 jaar ago

  mooie blushes! die van shu uemura lijkt me zo mooi!!

 • 7 jaar ago

  WAUW wat een mooie blushes allemaal ! Ik heb er in totaal nog nieteens zoveel :o

 • 7 jaar ago

  Waauw, prachtige blushes stuk voor stuk :O!
  En die blush van Nivea :O OMG. Die ziet er zo lady-like uit :D!

 • 7 jaar ago

  :love: Mooie collectie!

 • 7 jaar ago

  Jij hebt echt heel veel mooie blushes :love:

 • Tabita
  7 jaar ago

  Ik hou eigenlijk niet van blush, ik gebruik ’t nooit. Shame on me? :oeps:

  • 7 jaar ago

   Als ik ga voor weinig make-up, doe ik mascara, concealer en blush … :) Maar ik ben van nature bleek en een beetje blush heb ik echt nodig. Hangt af van persoon tot persoon natuurlijk.

 • W.
  7 jaar ago

  Ariane inden in pink mouse, blushes van L’oreal en die van bourjois zjn ook mooi!x

 • 7 jaar ago

  Die Dandelion is mooi! :love:

 • Wow, daar zitten echte pareltjes tussen! Mooie collectie!

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Wat een collectie heb jij. Ik ben wel benieuwd naar heel je make up stash XD

  Ik heb 2 blushes een cream en een gewone van mac en ik vond dat al veel xD

 • 7 jaar ago

  Lovejoy is ook één van mijn favorieten! Hij is wel SUPERgepigmenteerd, dus ik moet er zeeerrrr voorzichtig mee zijn (en dat mislukt uiteraard weleens hihi).

  • 7 jaar ago

   Lol! Same here. Ik moet echt in een heel goed verlichte ruimte zijn om me op te maken dan :’)

 • 7 jaar ago

  Ahh Stereo Rose <3 Hele leuke collectie!

 • 7 jaar ago

  Hihi, daar zie ik een aantal bekende bkushes voorbij komen ;) ik heb beide The Body Shop Blushes ook,maar Berry is mijn absolute favoriet. Hipness heb ik ook, maar om eerlijk te zijn draag ik ‘m nauwelijks…

 • 7 jaar ago

  Oh my! je hebt zoveel blushes die ik zoo graag wil! echt een hele mooi collectie :D

 • 7 jaar ago

  Leuk! Nivea Fever Pink en Mac Stereo Rose zouden ook bij mijn favorieten zitten!

 • 7 jaar ago

  ohh jij hebt echt prachtige blushes zeg!

 • 7 jaar ago

  Mooie spulletjes zitten daarbij.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close