Menu & Search

Mijn favo O.P.I. nagellak

Ik kocht mijn eerste O.P.I. nagellakjes jaren geleden in Parijs – het zijn nog steeds twee van mijn favoriete kleuren : Bubble Bath en Pink-ing of you. Ondertussen heb ik al een hele collectie O.P.I. nagellak, maar er zitten wel een paar échte favorieten tussen die ik regelmatig draag. Natuurlijk zijn er nog zeker tien die op mijn favo-lijstje zouden mogen, maar ik heb vooral gekeken naar welke lakjes ik al veel gebruikt heb.

Bubble Bath is een hele transparante lak die je nagels eigenlijk gewoon een heel mooi, gezond en verzorgd uitzicht geven. Op zich niet wow, maar gewoon absoluut geniaal en geweldig omdat ik door het vele lakken een beetje gele nagels heb gekregen, maar soms ook mijn nagels gewoon ‘naakt’ wil. Deze geeft dat effect, maar dan 100x beter ;)

Pink-ing Of You heeft drie lagen nodig om opaak te zijn. Het is een hele lichte, zoete pastelroze kleur die balanceert op het randje van Barbie maar nog nét binnen de categorie ‘workproof’ valt. Ik krijg steeds complimenten als ik deze opheb.

Tickle My France-y is een geniale kleur. Voor mij is hij behoorlijk nude (what can I say, ik heb een beetje blauwige vingers soms) en geeft me optisch lange, elegante vinders. Mannequin hands! Net wat ik nodig heb want van mezelf heb ik kinderhanden en dus ook korte, unladylike vingers. Deze past overigens zowat overal bij. Ik draag hem graag naar het werk, of wanneer ik hele kleurrijke oogmakeup draag.

O.P.I. Por Favor zit ergens tussen roze en paars. Een heerlijke kleur met een subtiele shimmer – prachtig in combinatie met m’n huidskleur. Hoewel deze best hevig lijkt, is hij erg subtiel op mijn handen. Een kleur waar je naar kan blijven staren … Zorgt altijd voor een beetje feel-good op een druilerige dag.

Tickets To Paradise is eigenlijk gewoon een gebroken witte creme. Toen ik hem binnenkreeg van Head2Toes dacht ik de miskoop van de eeuw gedaan te hebben, maar toen ik hem de eerste keer swatchte was ik verliefd. Staat super op een zongebruinde huid. Ik draag hem ook dikwijls als basislaag voor een andere kleur, om die lichter te maken.

Lady In Black is zowat de standaardlak van m’n teennagels. Zwart staat chique en gaat overal bij. Deze heeft een hoogglans en heeft één of twee laagjes nodig. Op m’n handen doet hij het minder goed – daarvoor is hij té zwart en ik te bleek. Op mijn handen gebruik ik Suzi Skies In The Pyrenees, die is wat blauwer en grijzer – gaat beter bij m’n huidskleur.

Heb jij ook een (of twee, of …) favo OPI lakjes?

23 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Nele
  12 jaar ago

  Ik ben vandaag naar de Instant Spa geweest en heb met de 2 + 1 gratis actie Tickle My France-y en Tickets To Paradise genomen, omdat ik van nude hou én omdat ik ze bij jouw favo’s zag staan! Daarnaast heb ik nog Pandamonium Pink meegedaan :)

 2. 12 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Ik ben zelf ook helemaal O.P.I. verslaafd haha, al heb ik gisteren ook wat China Glaze lakjes besteld!

  Bedoel je trouwens dat je een rode nagellak van O.P.I wil kopen? Ik heb er een paar, ik weet niet wat je precies zoekt? :)

 3. 12 jaar ago

  Amaai die zijn al ver gevorderd :D Ik heb nog nooit een lakje zover gekregen ( ze gaan bij mij meestal stuk voor ze zover raken :( )

 4. 12 jaar ago

  het zijn heel mooie kleurtjes. Ik heb geen nagellak want ik heb Acryl nagels ;)

 5. Maria Andrea
  12 jaar ago

  lady in black ziet er zoooo leuk uit

 6. 12 jaar ago

  niiiicee ^^ en even een eervolle vermelding DANKZIJ jouw en delta heb ik tegenwoordig (omg ja echt) een nagellak stash en ben ik nailn00b af XD

  • 12 jaar ago

   Lol! Ik weet niet of ik me nu schuldig moet voelen of moest juichen ;) :yey: Thx!

 7. Kimsh
  12 jaar ago

  Oooooeh! Ik heb vandaag de Alice in wonderland lakjes gekocht!! ♥ Ik ben verliiiiefd :luv:

  • Lisha
   12 jaar ago

   Allemaal? Ik was overlaatst bij Instant Spa en de Mad As A Hatter was al uitverkocht :( Heb overwogen de keintjes te kopen (mijn oorspronkelijke plan) maar wil ‘m écht fullsize

   • Kimsh
    12 jaar ago

    Nee, ik heb ze ook alleen maar in het klein gekocht hoor! Zou nogal een prijzige zaak worden anders! Het plan was om daarna de kleurtjes die ik echt écht moooi vond fullsize te gaan halen maar hebberig als ik ben wil ik ze gewoon ALLEMAAL :O

    Gisteren was er echt nog niemand in de winkel geweest precies :uh: , en ‘mad as a hatter’ stond er nog onaangeraakt te pronken! Hopelijk vandaag nog want die wil ik ook zéker fullsize hebben!! En dan nog 1 van de rode lakjes maar WELK?! Ik zit al sinds gisteren elke seconde enkel en alleen daarmee in m’n hoofd! Ik word er gek van! Help! :O

   • Kimsh
    12 jaar ago

    Mad as a hatter was hier gisteren nog in Leuven! Ik zou hem op de trein naar Antwerpen zetten als ik kon! :D

 8. 12 jaar ago

  wow, mooie kleurtjes
  heb zelf net mijn eerste besteld bij transdesign, moeten nog binnenkomen dus. :P
  schaam he, zoveel lakjes, en geen OPI’s

 9. 12 jaar ago

  Mooie lakjes! Vooral Pink-ing Of You en Tickle My France-y lijken me erg mooi!

 10. 12 jaar ago

  Hopelessly in Love is mijn favo! :)
  Maar Bubble Bath zou ik ook wel graag kopen hihi

 11. Sabine
  12 jaar ago

  Zulke toffe kleurtjes! :xxx:

 12. Nathalie
  12 jaar ago

  Tickle my France-y is ook één van mijn favo’s in de categorie nude. De kleur is dan een beetje van dat barok-oud-roze. Mijn favo in de categorie kleurtjes is Pamploma purple. Daar krijg ik ook veel complimentjes over.
  Opi ink is ook mooi maar wat moeilijker aan te brengen en het staat ook niet bij alles…
  Die 2 linkse kleurtjes die je hebt lijken me heel erg mooi.

 13. 12 jaar ago

  toffe kleurtjes! die Tickets To Paradise wil ik ZEKER en vast voor de zomer in mijn bezit :) lijkt me idd super mooi bij een lekker gebruinde huid , is deze van de vaste collectie? xx

 14. 12 jaar ago

  zwart is liefde ! mooie kleurtjes !

 15. 12 jaar ago

  Hmm Tickle My France-y zou ik ook graag hebben! Ik denk dat mijn favoriet Kreme de la Kremlin is…

 16. 12 jaar ago

  Tickle My France-y is ook een van mijn favo kleuren, naast Barefoot in Barcelona. Verder draag ik graag DS Sapphire – een lichtgrijsblauwe holo die op het werk en binnen bedriegelijk tam lijkt maar in de zon een enorme regenboog laat zien ;)

 17. 12 jaar ago

  leuke kleuren heb jij! ik heb afgelopen weekend er ook enkelen gekocht :D
  .-= – Mijn laatste post : Trend collectie Pastel Delight =-.

 18. 12 jaar ago

  Je kan inderdaad al zien dat je ze veel hebt gebruikt, haha! :)
  .-= – Mijn laatste post : 88 palette =-.