Maybelline Eye Studio Master Drama Liner, The Nudes

Maybelline Eye Studio Master Drama Liner, The Nudes

Maybelline Eye Studio Master Drama Liner, The Nudes

Maybelline heeft een paar fijne, relatief nieuwe Master Drama liners in nude tinten (eye highlighters, quoi), een kleine ontdekking die ik toch efkes met u moet delen. Ik hou van een goed oogpotlood om mijn ogen te contouren: als basis voor de schaduw, als lichtaccent of mooi nude op de waterlijn voor een wakkere oogopslag … mijn ooglooks staan of vallen er mee. Maak kennis met deze drie schoontjes!

Deze Master Drama liners zetten snel een intens lijntje met (yay) een metallic finish. De romige formule is olievrij, smudge- en waterproof. Maybelline belooft tot wel 16u. lang en naar mijn ervaring – lange dagen zonder touch-ups, want het is niet alsof ik dagdagelijks een kleine wapenkamer aan make-up met mij meezeul ofzo *kuch* – zou dat heel goed kunnen kloppen. De formule is geschikt voor gevoelige ogen een lensdragers, wat voor mij zoveel wilt zeggen als: ja, ze kunnen op de waterlijn en – trust me, I’m a blogger – daar zijn deze kleurtjes perfect voor. En laat ons vooral uitweiden over die kleuren, lieve lezer, want kom, hoe mooi zijn die?! Ik denk dat ik zelfs niet heel slechtgezind zou zijn als ik een maand lang enkel nog maar Pearly Taupe en een beetje mascara mocht dragen. ‘k Zou daar mee kunnen leven, …*

+ fijne formule: vettig, goed gepigmenteerd, egaal
+ blijft uren zitten
+ mooie, duidelijke verpakking
+ on point kleuren
+ budgetvriendelijk

 

***
bij Di – €8,39

*Natuurlijk niet écht, want oeh-la, de lentecollecties zijn om van te snoepen!

Save

12 Comments

 • Jennifer
  2 jaar ago

  Ik heb de taupe gekocht na deze post te zien (die kleurtjes!), en meteen eens uitgeprobeerd op mn waterlijn.
  Jammer genoeg begonnen mijn ogen te branden en tranen na enkele minuten :( heb nochtans anders nooit last van make up, maar draag wel lenzen…
  ‘k heb ook wel net een verkoudheid, dus volgende week doe ik nog eens een poging… *fingers crossed*

  Jennifer

 • 2 jaar ago

  Rose Pearl = must-have hierzo. Mooie kleurtjes!

 • Mieke
  2 jaar ago

  Zien er super uit!
  Tof artikel, ik hou van de humor erin ;-)

 • 2 jaar ago

  @ AB : Het is een schaaltje van H&M Home. Eigenlijk helemaal geen marmer, maar met marmerprint. Komt iets minder goed uit op deze foto, maar is wel leuk.

 • 2 jaar ago

  Wauw de kleuren zijn inderdaad mooi :)
  X

 • 2 jaar ago

  Inderdaad, de kleuren zijn eeeeeecht mooi, vooral Brown Glitz, wowies.

 • 2 jaar ago

  Oh wauw ontzettend mooi!

 • 2 jaar ago

  Wat een mooi product!

 • 2 jaar ago

  Deze lijken mij fijn om te gebruiken… Ik ga eens kijken bij de drogist.

 • 2 jaar ago

  Ehhh hallo Brown Glitz! Beetje verliefd <3

 • 2 jaar ago

  Waar komt dat mooie marmeren schaaltje vandaan?

 • 2 jaar ago

  Wauw, wat zien ze er mooi en gepigmenteerd uit

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close