Max Factor Vibrant Curve Effect lipgloss

Max Factor belooft met z’n Vibrant Curve Effect Lipgloss mooie, voluptueuze lippen die mooi glimmen maar niet kleven. Klinkt goed! Maakt deze gloss z’n belofte waar? 

r e v i e w

Het eerste wat me opvalt bij het aanbrengen van de gloss is de geur : een zoete meloengeur die me doet denken aan de H&M glossjes. Het aanbrengen van de gloss gaat goed dankzij de sponsapplicator (de zogenaamde ShineSculpt applicator) die zo gevormd is dat hij perfect op je lippen past. Hij smeert het product goed uit en legt een mooi laagje glanzende gloss op je lippen.

Het resultaat zijn glossy lippen die in tegenstelling tot een dikke, stroperige laag plakkerige gloss een mooie glimmende glans krijgen. Hoewel ze er glam uitzien, heeft het ook iets natuurlijks en sensueel. Mijn lippen zien er echt mooi vol en juicy uit.

De glossjes zijn echter niet goed gepigmenteerd. Je krijgt een zweem van kleur die altijd natuurlijk is, met uitzondering van Naughty But Nice die naar mijn mening iets minder goed in de collectie past. De textuur van de gloss is van die aard dat de kleur nooit 100% egaal is en moeilijker aanbrengt. Doe mij maar Me me me, In The Spotlight, Fashion Leader en Bubbly – mijn favo kleurtjes uit de hele lijn.

Het grote voordeel aan deze gloss is dat hij niet kleeft. Hij voelt licht aan op je lippen en soms vergeet ik wel eens dat ik überhaupt gloss op heb. Het ziet er glam & glossy uit maar het voelt eerder als een balsem. Ook heel fijn voor the boyfriend : een gloss waar je mee kan zoenen zonder dat er zich een plakkerig rampgebied ontwikkelt.

 • De kleuren

van links naar rechts :

01 Understated – 05 Bubbly – 11 Fashion Leader – 09 Sophisticated
06 Vibrant – 13 In The Spotlight

13 In The Spotlight – 06 Vibrant – 09 Sophisticated – 11 Fashion Leader
05 Bubbly – 01 Understated

van links naar rechts

14 Majeste – 12 Urban Queen – 15 Intuitive – 04 Me me me – 05 Naughty But Nice

05 Naughty But Nice – 04 Me me me – 15 Intuitive – 12 Urban Queen – 14 Majeste

 • De applicator

Perfect fit.

 • Swatches

Understated. Subtiele flakes …

Me me me. Roze gloss met ook hele kleine, subtiele flakes.

Pluspunten :

– fijne applicator die zacht aanvoelt en de gloss goed aanbrengt
– aangenaam zacht, niet plakkerig gevoel op de lippen
– blijft goed zitten, zeker voor een non-sticky gloss
– frisse geur en smaak die snel vervliegt

Minpunten :

– zwak gepigmenteerd

Conclusie : Ideaal voor wie op zoek is naar een subtiele maar sensuele gloss die je lippen in de verf zet zonder te plakken. Niet geschikt voor hardcore glossers die houden van een vinyl shine en/of veel kleur.

Heb jij ervaring met deze gloss? Wat vind jij ervan?

De Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss is enkel verkrijgbaar bij Kruidvat, voor een adviesprijs van €11,99.

Meer Joliette

16 Comments

 • 7 jaar ago

  Jammerjammerjammer!
  In de verpakking zien ze er wel goed gepigmenteerd uit, maar helaas…
  x

 • 7 jaar ago

  Naughty but Nice lijkt me wel mooi!
  .-= CommentLuv link : Review L’oreal Texture Expert Smooth Essence =-.

 • 7 jaar ago

  ze zien er echt super uit! Mooie foto’s!
  .-= CommentLuv link : Lek Alexandra Burke en Leona Lewis is bekend =-.

 • 7 jaar ago

  Wat een leuk compliment, thx! :3
  Ik heb idd een MacBook (en een oude iMac maar die zie je niet op de foto’s ;) )

 • 7 jaar ago

  Bedankt! :)

 • 7 jaar ago

  Hmm ze klinken heel fijn, en als ze zo lekker ruiken als jij beschrijft zou ik ze ook wel willen, maar het enige wat dan jammer is, is de pigmentatie. En daar gaat het bij mij nou juist om :) Goed review weer trouwens, die van jou zijn altijd heel duidelijk en interessant! (En je hebt een macbook <3 Of is het een gewone mac computer?)

  x Martine
  .-= CommentLuv link : =-.

 • 7 jaar ago

  Supergoede review! Mijn complimenten! Ik heb zelf nog geen ervaringen met deze gloss maar in mijn oren klinkt hij goed!

 • 7 jaar ago

  klinkt als fijne glossjes maar jammer dat ze weinig pigment hebben. dan heb je aan eentje dus genoeg. :P

 • 7 jaar ago

  Ik vind de zwakke pigmentatie eigenlijk wel mooi. Ben niet zo van de supergekleurde glossjes :D
  .-= CommentLuv link : Creativiteit =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind het altijd zo jammer dat die glossjes er in de verpakking geweldig uitzien, maar dat ze uiteindelijk allemaal even doorzichtig zijn :(
  .-= CommentLuv link : Charlotte’s Stash: Essie, MUS, Trind en misc. =-.

 • 7 jaar ago

  Als ik dan toch moet kiezen, die Naughty But Nice :P

 • 7 jaar ago

  Ik vind dit zo’n failglossjes :o
  .-= CommentLuv link : NOTD: OPI por favor swatch =-.

 • 7 jaar ago

  Mooie foto’s heb je gemaakt! De lipgloss ziet er ook wel fijn uit, alleen jammer dat het niet echt de kleur op je lippen is, die je in het flesje ziet. :/
  .-= CommentLuv link : Pupa ‘Luminys extra pearl baked eyeshadow’ =-.

 • 7 jaar ago

  Ik hou wel van die subtiele kleur van “In the spotlight”!
  Wanneer ik weer eens in ’t Kruidvat ben ga ik eens stoppen bij Max Factor :)
  .-= CommentLuv link : Harembroek =-.

 • 7 jaar ago

  lol, hardcore glossers. :D
  Deze vallen echt tegen! De subtiele kleur is natuurlijk ook wel mooi maar ik wil vaak iets meer kleur dan dit.

 • Fleur
  7 jaar ago

  Ik heb hem ook getest,
  alleen ik hou meer van de dikke lipglossjes,
  Juicy Tubes en lipglossen van Clinique,
  dus ik vind ‘m maar niks :cute:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close