Menu & Search

Matrix Biolage ColorcareThérapie

Dus. Ik kleur mijn haar. Omdat ik van Moeder Natuur – mijn beste vriendin, jawel (ugh! de trut) – asblonde lokken heb gekregen. Niet de meest boeiende kleur, i.m.o. … Bij mijzelf dan, de wereld is allicht niet te zuinig bedeeld met vrouwen die er absoluut stunning uitzien met asblond maar ik dus niet. Nee, ik kleur kleur kleur – wanneer ik tijd/zin/geld heb om mijn lazybones naar de kapper te slepen, thuiskleuren is niet mijn ding – mijn haar karamel. Geen high-maintenance kleur, maar een afgewassen coupe? Eh, nee merci. Daarom ga ik aan de slag met op z’n minst een UV-filter voor damage control, en een goede verzorging om alles een beetje shiny te houden.

Favorieten du jour? Deze ColorcareThérapie spullen van Matrix Biolage. De producten in deze lijn zijn geformuleerd met o.a. orchideeën. Die bevatten natuurlijke UV-filters die het vervagen van kleur tegengaan.

Ik ben fan van de geur (maar dat ben ik stiekem altijd wel bij de Biolage producten van Matrix) en … het effect op mijn haar. Het spul maakt m’n haren zacht en soepel, gaat pluizen tegen maar is lief voor volume en hydrateert zonder vet te maken. Perfecte verzorging voor droge, gekleurde lokken? Euh … ja!  Afwerken met een paar sprays van de Color Care Shine Shake et voila. Heel fijne producten die een vaste plek hebben veroverd in mijn badkamer. Ter vergelijking: ik heb dozen vol shampoo. Just saying. #LIKE

boven: Color Care Shampoo & Color Bloom Mask
Shampoo 14,20 – Masker €21

Color Care Shine Shake
Shake €19,80
bij de Matrix kapper

8 Comments

 1. 10 jaar ago

  Lijken me fijne producten! En wat leuk geschreven, as always ;)

 2. 10 jaar ago

  Wat heb je ’t weer heerlijk geschreven. Ik kleur mijn haar ook. Ik had een beetje duf en dof donkerblond/lichtbruin. Ook niet heel intressant, dus ik kleur ’t ook. Chocoladebruin om precies te zijn. Mijn portie chocola wat niet op de heupen blijft zitten!

 3. Eva
  10 jaar ago

  Yes… weer een nieuwe lijn in het Maxtrix Biolage gamma. Ik ben persoonlijk een grote fan hun fijn voor droog haar (de paarse flessen). Echt super fijne producten.
  Ik koop die van mij in Knokke bij Hair en Body Beauty en ga direct voor de professionele verpakking :-)

 4. 10 jaar ago

  Hahahaha, ik heb ook echt vies asblond haar normaal gezien :’) denk dat niemand daar mee staat!

 5. strietje
  10 jaar ago

  Zijn die ergens in Antwerpen te koop, want ik kom daar dit weekend…
  Mss kan ik die eens proberen, want mijn rode kleurtje is jammergenoeg wel high-maintenance, en ik voorlopig nog geen producten gevonden dat aan mijn eisen voldoen!

  • 10 jaar ago

   Goh, ik ben het al tegengekomen in Brussel, maar nog niet in Antwerpen. On-line is het iig wel te vinden.

   • Valentine
    9 jaar ago

    Hey Lisha
    Waar/welk kapslon in brussel is het te vinden?

 6. 10 jaar ago

  Ooh, orchideen klinken wel heel goed zeg! Ik wist net dat ze tegen de zon konden beschermen :). De verpakking met de roze details zijn ook leuk :).