Menu & Search

Matrix Biolage ColorcareThérapie

Dus. Ik kleur mijn haar. Omdat ik van Moeder Natuur – mijn beste vriendin, jawel (ugh! de trut) – asblonde lokken heb gekregen. Niet de meest boeiende kleur, i.m.o. … Bij mijzelf dan, de wereld is allicht niet te zuinig bedeeld met vrouwen die er absoluut stunning uitzien met asblond maar ik dus niet. Nee, ik kleur kleur kleur – wanneer ik tijd/zin/geld heb om mijn lazybones naar de kapper te slepen, thuiskleuren is niet mijn ding – mijn haar karamel. Geen high-maintenance kleur, maar een afgewassen coupe? Eh, nee merci. Daarom ga ik aan de slag met op z’n minst een UV-filter voor damage control, en een goede verzorging om alles een beetje shiny te houden.

Favorieten du jour? Deze ColorcareThérapie spullen van Matrix Biolage. De producten in deze lijn zijn geformuleerd met o.a. orchideeën. Die bevatten natuurlijke UV-filters die het vervagen van kleur tegengaan.

Ik ben fan van de geur (maar dat ben ik stiekem altijd wel bij de Biolage producten van Matrix) en … het effect op mijn haar. Het spul maakt m’n haren zacht en soepel, gaat pluizen tegen maar is lief voor volume en hydrateert zonder vet te maken. Perfecte verzorging voor droge, gekleurde lokken? Euh … ja!  Afwerken met een paar sprays van de Color Care Shine Shake et voila. Heel fijne producten die een vaste plek hebben veroverd in mijn badkamer. Ter vergelijking: ik heb dozen vol shampoo. Just saying. #LIKE

boven: Color Care Shampoo & Color Bloom Mask
Shampoo 14,20 – Masker €21

Color Care Shine Shake
Shake €19,80
bij de Matrix kapper

20 Comments

 1. 5 maanden ago

  I have viewed that smart real estate agents just about everywhere are getting set to FSBO Marketing and advertising. They are noticing that it’s more than simply placing a sign post in the front area. It’s really regarding building connections with these suppliers who at some time will become purchasers. So, after you give your time and efforts to supporting these suppliers go it alone – the “Law of Reciprocity” kicks in. Thanks for your blog post.

 2. 5 maanden ago

  Thank you for the good writeup. It in fact was once a entertainment
  account it. Glance advanced to far introduced agreeable from
  you! However, how can we keep up a correspondence?

 3. 5 maanden ago

  Heya fantastic blog! Does running a blog such as this require a great deal ofwork? I’ve virtually no expertise in coding however I hadbeen hoping to start my own blog soon. Anyways, if youhave any recommendations or techniques for new blog owners please share.I understand this is off topic but I just had to ask.Appreciate it!

 4. 5 maanden ago

  Hello, I enjoy reading through your article post.
  I wanted to write a little comment to support you.

 5. 5 maanden ago

  This design is steller! You obviously know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
  (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
  you presented it. Too cool!

 6. 5 maanden ago

  I all the time emailed this web site post page to allmy contacts, since if like to read it next my friends will too.

 7. 5 maanden ago

  I’m curious to find out what blog platform you happen to be using?
  I’m experiencing some minor security problems with my latest blog and I’d like to find something more risk-free.
  Do you have any suggestions?

 8. 5 maanden ago

  Hello! I’m at work browsing your blog from my newiphone! Just wanted to say I love reading through yourblog and look forward to all your posts!Keep up the superb work!

 9. 5 maanden ago

  Every weekend i used to pay a quick visit this web site, as
  i want enjoyment, since this this web page conations really fastidious funny data too.

 10. 5 maanden ago

  If you desire to increase your know-how simply keep visiting this site and be updated with
  the most up-to-date information posted here.

 11. 5 maanden ago

  Hello would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers
  and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good
  internet hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!

 12. 6 maanden ago

  Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend
  your website, how can i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 13. 10 jaar ago

  Lijken me fijne producten! En wat leuk geschreven, as always ;)

 14. 10 jaar ago

  Wat heb je ’t weer heerlijk geschreven. Ik kleur mijn haar ook. Ik had een beetje duf en dof donkerblond/lichtbruin. Ook niet heel intressant, dus ik kleur ’t ook. Chocoladebruin om precies te zijn. Mijn portie chocola wat niet op de heupen blijft zitten!

 15. Eva
  10 jaar ago

  Yes… weer een nieuwe lijn in het Maxtrix Biolage gamma. Ik ben persoonlijk een grote fan hun fijn voor droog haar (de paarse flessen). Echt super fijne producten.
  Ik koop die van mij in Knokke bij Hair en Body Beauty en ga direct voor de professionele verpakking :-)

 16. 10 jaar ago

  Hahahaha, ik heb ook echt vies asblond haar normaal gezien :’) denk dat niemand daar mee staat!

 17. strietje
  10 jaar ago

  Zijn die ergens in Antwerpen te koop, want ik kom daar dit weekend…
  Mss kan ik die eens proberen, want mijn rode kleurtje is jammergenoeg wel high-maintenance, en ik voorlopig nog geen producten gevonden dat aan mijn eisen voldoen!

  • 10 jaar ago

   Goh, ik ben het al tegengekomen in Brussel, maar nog niet in Antwerpen. On-line is het iig wel te vinden.

   • Valentine
    10 jaar ago

    Hey Lisha
    Waar/welk kapslon in brussel is het te vinden?

 18. 10 jaar ago

  Ooh, orchideen klinken wel heel goed zeg! Ik wist net dat ze tegen de zon konden beschermen :). De verpakking met de roze details zijn ook leuk :).