Marianne Guedin Amande (+ Win)

Marianne Guedin Amande (+ Win)

Marianne Guedin Amande (+ Win)

Deze witte winterdagen vragen om een geurkaars. Voorziet mijn bureau van cosy vibes en een heerlijke amandelgeur as we speak: de kaars ‘Amande et Fleur de Coton’ van Marianne Guedin.

These white winterdays demand a scented candle. Provides my workspace with cosy vibes and the most delish Almond scent as we speak: ‘Amande et Fleur de Coton’ de Marianne Guedin.

Dianah, de eigenares van – supermooie – webshop EzisLiving, hielp me bij het kiezen van een kaars. “Deze doet me denken aan iets uit mijn kindertijd, maar ik weet niet meer juist wat…” en I agree. Amande ruikt heerlijk zacht (zo zacht!) naar amandelmelk, poederige vanille, en ik zou zweren dat ik in de verte iets van zoete kersen en kokosmelk opvang. Een hele lievige, subtiele geurkaars die de kamer in no time omtovert en hult in een gezellig, warm doch clean parfum. Past ab-so-luut perfect bij de glazen pot waarin ze is gegoten. Een pot die, wanneer ze op is, een plaats krijgt op mijn make-up tafel en waar ik mijn penselen in zet.

Dianah, the owner of the – gorgeous – webshop EzisLiving, helped me decide on which scent to get. “This one reminds me of something out of my childhood, though I can’t quite remember what …” and I agree. Amande smells oh so softly of almondmilk, powdery vanilla, and I swear there’s a hint of sweet cherries and creamy coconutmilk in there as well. An incredibly sweet, subtle candle that spreads a warm, cosy yet crisp white scent. When she’s burnt up, the white pot will look all pretty on my makeup table. Perfect for brushes …

WIN!

De wedstrijd is AFGELOPEN, de winnaar wordt gecontacteerd.
The contest is OVER, the winner shall be contacted. 

Goed nieuws, goed nieuws, lieve lezer: Joliette x EzisLiving geeft een kaars weg. Hoe maak je kans? Volg EzisLiving op Twitter en/of Facebook en tweet/post in je status: “I ❤ Amande. @EzisLiving @lalalishaa

Good newwws, dear reader: Joliette x EzisLiving is giving away one of these candles. How to win? Follow EzisLiving on Twitter and/or Facebook and tweet/post in your status: “I ❤ Amande. @EzisLiving @lalalishaa

Good luck!

22 Comments

 • Nadine
  5 jaar ago

  Ik doe mee.
  Ik volg op twitter en facebook.
  Leuke actie.

  Dit is mijn tweet: https://twitter.com/nona89/status/296346739525423104

 • 5 jaar ago

  Wat een prachtige geurkaars, helemaal mijn stijl! En ik geloof inderdaad dat die geur heerlijk ruikt!

  Ik ontdek je blog trouwens nu pas, maar ik ben fan hoor! Je layout is ook zó mooi en clean, me like!

 • Lien Mestach
  5 jaar ago

  Meegedaan! Klinkt een testje meer dan waard :)

 • sofie
  5 jaar ago

  oh , lijkt me een heerlijke geur! doe ook graag mee

 • Alizé
  5 jaar ago

  Ik doe ook mee! Klinkt super. I <3 geurkaarsen, zeker als ze in een mooi potje zitten!

 • 5 jaar ago

  Wow, dat vind ik echt heerlijk! Zou fantastisch zijn in mijn chalet waar ik intern ga wanneer mijn stage ga lopen:) (februari)
  Is het alleen voor België? Of mag ik ook mee doen:)

  Succes allemaal!

  xxx

  • 5 jaar ago

   Nee, lezers uit Nederland mogen ook meedoen. :)

 • 5 jaar ago

  Hmm, de geur klinkt heel goed. Succes iedereen!

 • Stefanie
  5 jaar ago

  Alright, I’m in!!! Ben benieuwd naar je upcoming post over de januari Deauty box!
  XoXo

 • 5 jaar ago

  Wat een mooie luxueuze kaars. Ik waag graag een kansje :-)
  Ik heb getweet en volg jou en Ezisliving op FB en twitter.

  Succes aan iedereen die meedoet ^^

 • sofie
  5 jaar ago

  klinkt heerlijk!

 • 5 jaar ago

  Hmmmm, klinkt lekker! En ik dacht ook direct: zo’n mooi glas, daar kan je nadien nog iets mee doen! :)

 • 5 jaar ago

  Leuke win actie!!

 • 5 jaar ago

  Klinkt heel goed!

 • 5 jaar ago

  Wat een uber leuke en sfeervolle kaars!

 • Make Up For Women
  5 jaar ago

  Oee klinkt heerlijk! xoxo

 • 5 jaar ago

  De kaars lijkt mij heerlijk! :) Ik heb meegedaan op Twitter!

 • Elien
  5 jaar ago

  Leuk! Ik heb meegedaan :)

 • 5 jaar ago

  I’m all in! (Alleen doet de facebook link het bij mij niet, heb de pagina zelf opgezocht. Misschien dat meer mensen die link niet kunnen openen?)

 • Done, done and done! I love EzisLiving, die hebben zulke mooie producten!
  Crossing my fingers real hard :-)

  <3

 • 5 jaar ago

  ik ruik graag amandel :)

 • 5 jaar ago

  Klinkt heerlijk! Toch de website eens checken denk ik :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close