Menu & Search
Marc Jacobs Splash – Cotton

Marc Jacobs Splash – Cotton

MarcJacobsCotton1

De afgelopen week was stevig. Gekleurd met meer emoties dan ik gewend ben. Onderhuidse moodswings, angst & kwaadheid die ik probeer niet te voelen, medelijden met alles waar het licht op valt, irritatie (sorry, ik kan de media niet aan momenteel) en een vriendschap die is overgelopen tot net-iets-meer. Te veel impulsen. En ook een beetje te weinig. Met als resultaat dat ik volledig ben dichtgeklapt en verkeer in een ogenschijnlijke staat van zen. “Alles is ok.” en éigenlijk geen idee hebben van hoe je je juist voelt. (Herkenbaar?) Dus ik focus mij op wat mij blij maakt. Nieuwe dingen: crèmes, lotions, parfums. Lentekicks. Heel veel muziek – Flume all day every day.

Een zalig, easygoing parfum voor dagen die een extra shot puurheid kunnen gebruiken: Cotton van de Marc Jacobs Splash eau de toilettes. Een interessante geur in die zin dat hij speelt met typische noten maar die atypisch combineert en contrasteert om uiteindelijk mooi en romig te versmelten met de huid. Topnoten van licht bittere citrus (sinaas, mandarijn, bergamot en perzik), een hart van katoen, lavendel en meiklokjes en een basis van muskus, suede en wit hout. Een zachte, heldere geur. Fris met een zekere warmte, comfy maar klassevol, als een net gewassen en mooi gestreken katoenen hemd.

*
limited edition – exclusief bij Ici Paris XL
€ 54,44 / 100ml

samples

Save

2 Comments

  1. 6 jaar ago

    Jaaaa! Deze komt echt op mijn verlanglijstje, heb hem alleen nog niet gespot in de Ici Paris in Leuven :(

  2. 6 jaar ago

    Hmmm ik weet het niet goed, ik ben meestal niet zo voor van die pasgewassen-linnengeurtjes en toestanden. Maar de andere geurnoten maken het wel interessant.