Marc Jacobs nagellak

marcblue

I kid you not, want aanschouw! Vorige week deed ik nog de enigszins smekende uitspraak dat Marc Jacobs (zowat m’n favo ontwerper – valt het op?!) net zoals zoveel andere designers ook maar eens aan de make-up moet, en kijk. Ha! De kleur heet Marc Blue en je kan – na aankoop van MJ goodies – je nagels ermee laten lakken bij de Marc Jacobs Pop Up Nail Bar in Selfridges @ London Oxford Street op 21 en 24 oktober. Dit leuke flesje krijg je dan mee naar huis.

Helaas heb ik die dagen geen shop- of andere trip naar London gepland.  Bummer!  Pop up here in Belgium anytime soon, Marc!

b r o n : British Beauty Blogger

Meer Joliette

9 Comments

 • 7 jaar ago

  ik kom echt NET uit London en heb dit totaaal gemist had me echt gaaf geleken!

 • 7 jaar ago

  WOW! Dit wil ik ook!!!!!!!!

 • 7 jaar ago

  Cool!

 • 7 jaar ago

  Aaah dat ziet er echt heel gaaf uit! Me wants.

 • 7 jaar ago

  Shit, ik ga pas over twee weken naar Londen” jammer zeg, ik ben echt groot Mark Jacobs en nagellakfan, dus dit zou een perfecte combi zijn geweest :D

 • Lisa
  7 jaar ago

  Best mooi :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind het helemaal geen leuke kleur :D

 • 7 jaar ago

  Wauw, ik wil hebben!

 • 7 jaar ago

  uuh HOT! wil ik oooookkk

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close