Menu & Search
Marc Jacobs Daisy Sorbet

Marc Jacobs Daisy Sorbet

IMG_3075Wie houdt van Daisy, smelt allicht voor de Daisy Sorbet waar Marc Jacobs ons op trakteert. De lente-versie van een parfum dat an sich al perfect is voor deze zachte, dromerige voorjaarsdagen : een fris, transparant bloemenparfum met een zoete ondertoon om je vingers bij af te likken. Mijn flacon is ondertussen al veel verder gevorderd dan hier op foto, love love love it…

“I looked to different hues of pink, how they can go from light to bold and saturated. The different shades note these elements of playfulness, femininity, and optimism, which I think live within the Marc Jacobs Daisy fragrances. (…) I think she has a joie de vivre that is infectious.” Richard Herpin, parfumeur.

De Daisy Delight van 2014 legde de nadruk op een waterakkoord, Daisy Sorbet drapeert zich rond een hart van blauweregen. Deze uitbundige paarse bloem belichaamt perfect dat optimisme en die joie de vivre waar Herpin over spreek: de wintervaste klimplant (met wortels in o.a. Japan) kan tot 20m hoog klimmen en groeit uit tot een dak van heldere paarse bloemen die eind april hun knopjes opengooien.
Het parfum opent fris en fruitig als een sorbet ijsje en droogt op tot een zachte, subtiele geur waar in de viooltjes heel herkenbaar vind en waarin ik voor de eerste keer duidelijk een muskusbasis kan herkennen – zij het heel subtiel en nauwelijks waarneembaar. Blendt mooi met de huid. Daisy Sorbet is het type parfum waarvan je bijna zou vergeten dat je het draagt, tot je de dag nadien je jasje terug aantrekt en een kleine wolk Daisy Sorbet je tegemoet komt. <3

top roze pompelmoes, peer, passievrucht
hart blauweregen, jasmijn, lelietjes-van-dalen
basis viooltjes, ceder, hele lichte muskus

verkrijgbaar bij de parfumerie
€57 / 50ml

Save

9 Comments

 1. 7 jaar ago

  Hier ben ik al zo ontzettend lang benieuwd naar.

 2. Leuke review!

 3. 7 jaar ago

  Wauw, dat flesje is echt super!

 4. 7 jaar ago

  Ik vind het flesje zo mooi!

 5. Jessica
  7 jaar ago

  Ik heb de Daisy Eau so Fresh Sorbet, die is meer mijn ding. Bij deze rook ik meteen de geur van violen en dat beviel mij niet echt. ;)

 6. 7 jaar ago

  echt iets voor mij :)

 7. 7 jaar ago

  Alweer een megacute flesje eh :-) En de geur spreekt mij ook wel aan zo te horen.

 8. 7 jaar ago

  Ik vind de flesjes altijd er zo leuk uit zien!