Mango F/W 2010 Lookbook

Het is back to the 70’s met Mango, dit najaar. De oubollige feel van de shoot zit naar mijn smaak aan de verkeerde kant van retro. Toch zijn er een aantal stuks die me erg aanspreken. Bandplooibroeken, cache-coeur jurkjes, blazers, flowy stofjes, … yes please. Het nieuwe klassiek est arrivé!
Toch een kleine sidenote : hoe hip het deze zomer ook mag worden, ik doe gewoon niet aan camel.

mango-fall-2010-lookbook-01 mango-fall-2010-lookbook-02 mango-fall-2010-lookbook-03 mango-fall-2010-lookbook-04 mango-fall-2010-lookbook-06 mango-fall-2010-lookbook-07 mango-fall-2010-lookbook-08 mango-fall-2010-lookbook-09 mango-fall-2010-lookbook-10 mango-fall-2010-lookbook-13 mango-fall-2010-lookbook-14 mango-fall-2010-lookbook-16 mango-fall-2010-lookbook-17

Wat jij, feelin’ it? Of toch helemaal niet, eigenlijk?

b r o n : Nitrolicious

Meer Joliette

12 Comments

 • 7 jaar ago

  er zitten erg leuke dingen tussen! maar ik neig voor dit najaar toch wat meer naar de grunge stijl, die vind ik veel gaver. :P

 • 7 jaar ago

  Geen Mango fan, en dit overtuigd me ook niet helemaal.. maar wel sjiek :)

 • 7 jaar ago

  Oh wauw… die rode jurk moet ik hebben!

 • 7 jaar ago

  er zitten mooie kleren tussen

 • 7 jaar ago

  Die grijze broek vind ik mooi. :) Verder snap ik ook lang niet alles.

 • eva
  7 jaar ago

  Er zitten wel een paar leuke dingen bij. Maar ik vrees dat ik te snel kou heb om in de winter met zo een korte rokjes rond te lopen. (zelfde met kousen) De beige rok op de 4 de foto is wel leuk. Klassiek maar toch een tikkeltje speciaal

 • 7 jaar ago

  Sommige dingen spreken me wel aan :D

 • 7 jaar ago

  Beetje te tuttig voor mij :$ al zie ik een blauw jurkje waar ik zo mee weg zou lopen :P

 • 7 jaar ago

  I am totally feeling it, vind Mango een erg leuke winkel..

 • 7 jaar ago

  Mango heeft nooit echt dingen die me onwijs aanspreken. Wel leuke spullen, maar niet voor mij :)

 • 7 jaar ago

  ik doe ook niet aan camel hoor, vind het niet mooi :P

 • 7 jaar ago

  Wel mooi, maar mango is niet echt mijn stijl!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close