Menu & Search

Make Up Store Microshadow

Tijdens de shoptrip naar Amsterdam kochten zowat alle beauty meiden één of meerdere oogschaduws bij Make Up Store, een kleine winkel – vlak naast een M.A.C. store – volgestouwd met poedertjes, lipsticks, crèmes en kwasten. Make-up heaven, zegmaar. Je kan je vast wel voorstellen dat ons reisgezelschap kirrend rondhuppelde om alles te testen. Deze microshadows waren toch wel de favoriet. Ik kocht er eentje, Nini twee. Benieuwd naar swatches? Lees het artikel.

Wij kozen voor nude kleurtjes – echte basics. Dat leek ons wel slim aangezien de pans huge zijn; het lijken wel blushes qua formaat. De kleuren zijn zoals MUS ze beschrijft: “What you see is what you get.” De kleur die je in de verpakking ziet is de kleur die je op je ogen krijgt. De pigmentatie van Glam valt me echter een beetje tegen. Nini kocht hem omdat ze het een mooie kleur vind die mooi opbouwt. Dat vind ik persoonlijk ook wel fijn, zo’n donkerdere kleur die niet meteen voluit gaat. Maar toch een tikkeltje teleurstellend, die kleur …

Ik heb ze nog niet uitgebreid gebruikt, maar de oogschaduws brengen fijn aan en blenden goed. Gezien de prijs (€16) is het dus fijn om een basic, everyday oogschaduw aan te schaffen van deze microshadows, daar kom je namelijk echt wel heel lang mee toe.

Some eyecandy :

Powdery Nut

Savanna

Glam

Koud licht : Glam – Savanna – Powdery Nut

Warm licht : Powdery Nut – Savanna – Glam

Heb jij spullen van MUS? Wat vind je ervan?

De Microshadow van Make Up Store kost €16. Er is momenteel maar één verkooppunt in de Benelux: Heiligeweg 9, Amsterdam.

30 Comments

 1. 12 jaar ago

  ooewwwwww snice :D :D :D ik moet ook nog steeds eens langs die store wippen :D volgende week maar eens langswippen

 2. Sariitha
  12 jaar ago

  Bedankt! Was gisteren naar de shopping gegaan, maar kon niet langs de MAC store gaan aangezien ik met m’n mannetje was DX

  • 12 jaar ago

   Oh, lastig. Anders zet je hem even eerst af bij Fnac? Is hij vast wel een uurtje zoet en kan jij doen waar je zin in hebt ;) XD

 3. Sariitha
  12 jaar ago

  Ik ga vandaag wrs voor mijn eerste mac oogschaduw, weet wel niet zo goed welke kleur, wil iets basic. BTW houdt de MAC solden? :p

  • 12 jaar ago

   M.A.C. houdt helaas gen solden :nono: :)

   De oogschaduw die ik het meest gebruik is Naked Lunch, en Trax vind ik ook een hele mooie … Ik zou vooral niet aarzelen om de MA de oogschaduw even te laten opbrengen ofzo.

 4. 12 jaar ago

  Wauw, ziet er heel mooi uit! Ik vind ze allemaal heel mooi hoor, maar ik kan ook wel begrijpen dat je die ene niet zó vind :)

  xMartine

 5. 12 jaar ago

  Ik wil ook zo graag naar Amsterdam!
  En binnenkort (24 augustus) ga ik :D:D!
  Dus dat word mijn tweede MAC stuffs (en derde :P)
  En mijn eerste MUS! :D
  Im Exciting :D!

 6. 12 jaar ago

  mooie nude kleurtjes inderdaad!

 7. 12 jaar ago

  ik wil ook wel eens naar amsterdam alleen voor mus en mac store. :(: voor de rest vind ik amsterdam geen fijne stad, en het is zo’n 3,5 uur reizen. :(

 8. 12 jaar ago

  Wauw, wat een pigment!

 9. 12 jaar ago

  Nice! Ik heb Muffin, Massai, City Jungle en Smaragde. Ben er echt heel blij mee :D Vooral Muffin (een soort MAC Shroom) draag ik vaak over mijn hele ooglid met Masai (soort taupe) in m’n crease voor een natuurlijke look. Een mooie winged eyeliner erbij en de look is compleet :D

  • 12 jaar ago

   Ah, jij zit vlak bij de bron jij lucky Amsterdammer … ! *jaloers* Klinkt mooi!

 10. 12 jaar ago

  Die zijn mooi gepigmenteerd zeg!

 11. 12 jaar ago

  Mooie kleurtjes, ga eens kijken of er een dupe van inzit in mijn 28 neutral palette

 12. 12 jaar ago

  Heb er nog niets van, zien er wel fijne producten uit! En groot! :)

 13. 12 jaar ago

  Mooi gepigmenteerd! Binnenkort toch maar eens naar A’dam.

 14. 12 jaar ago

  superleuke producten!
  Ik heb zelf een wenkbrauwpoeder en een creamy eyeshadow en ik ben er echt heel erg tevreden over!^^

 15. Esmaralda
  12 jaar ago

  Mooie kleuren! :) De MUS ligt voor mij een beetje ver weg, dus ik heb er niets van! Maar ik ben wel van plan deze zomer mijn allereerste MAC oogschaduw aan te schaffen :P

  • 12 jaar ago

   Spannend – you’re gonna love M.A.C.!

   P.S. Bij deze bedankt voor de aangename avatar ;) :lick:

 16. 12 jaar ago

  erg mooie kleuren! ik heb er nog niks van.

 17. 12 jaar ago

  Mooie kleuren zeg! Echt iets voor mij, ik heb er alleen niks van.

 18. 12 jaar ago

  Ik heb zelf niks van MUS maar vind het wel ontzettend mooie kleuren oogschaduw!

 19. 12 jaar ago

  Oehh, grote pans indeed! Wish there was a MUS at Belgium :(

  (btw, is de commentluv uitgeschakeld? :p)

  • 12 jaar ago

   Ja, ik was onlangs met de layout aan het knoeien en hij corrumpeerde een script van een nieuwe widget. Heb hem uit pure frustratie eruit gekeild. Bij veel mensen werkte hij de laatste tijd ook niet meer.

   • 12 jaar ago

    Ah, goed dat je dat zegt, ik was al van plan ook zo’n ding op m’n blog te zetten :p
    *note to self: geen commentluv!* ;)

 20. 12 jaar ago

  Ik heb 3 producten, en ben er heel erg blij mee!

 21. 12 jaar ago

  Mooie kleuren! Heel gepigmenteerd.
  Ik zou ook graag eens iets willen van de MUS, maar in België is ‘ie er niet ;(

 22. 12 jaar ago

  Mooie kleurtjes! Dat er maar rap een Make Up Store winkel in België komt dat ik daar eens kan gaan plunderen :)

  • 12 jaar ago

   Word! Zullen we de straat op gaan en er massaal eentje eisen? ;)

 23. Kelly
  12 jaar ago

  Mooie neutrale kleurtjes! Spijtig dat er geen Make Up Store in België is :(