Menu & Search
Make Up For Ever dew crush

Make Up For Ever dew crush

Een go-to glow voor een polished everyday look.

Een go-to glow voor een polished everyday look.


De strobing hype van de afgelopen jaren valt mijns inziens samen te vatten als iets van: “highlighter is dood, lang leve highlighter!” Want it reigns supreme al van ver voor deze trend. Ik poeder lustig highlighter. Op alles. Sinds altijd. Want holy F, ik hou van een goede glow, glans of glitterpartij. Dus hoe ik ook met mijn ogen rol wanneer de term ‘strobing’ valt, highlighter heeft (en zal altijd kunnen rekenen op) een bijzondere plaats in mijn makeup-loving hartje. Ik heb mijn favorieten waar ik steeds naar terugkeer – geraak ik ooit over deze van Dior, ik denk het niet – maar heel trouw ben ik nooit geweest. Mijn lade puilt uit met nice poedertjes, crèmes en hybrides (het Mochi palette van NYX!) met een nieuwe crush om de week ofzo. Deze van Make Up For Ever doet het echter al een hele tijd heel goed als go-to glow.

Het is de Ultra HD Soft Light Liquid Highlighter in 30 (Champagne Doré) van Make Up For Ever. En deze topper maakt die naam waar. Ik heb geen swatch, want ik kreeg het effect niet goed op camera – tijd om mijn favoriete hashtag (#badblogger) boven te halen – op een manier die deze highlighter eer aandoet. Beeld je gewoon jouw huid in met een bijna-wetlook soort van glow die van binnenuit lijkt te komen. Ultra HD, indeed.

Brengt extreem makkelijk aan, gewoon met de vinger, en werkt naadloos uit. Voelt licht aan, versmelt mooi met de huid, blijft de hele dag mooi zitten en accentueert geen poriën en kruipt niet in fijne lijntjes. Hij is niet transfer-proof, dus hou daar rekening mee.

Geeft een mooie polished glow aan een everyday look en bouwt desgewenst op tot een wetlook effect. Oogt heel natuurlijk, makkelijk in gebruik, love love love it.

bij Planet Parfum
+/- 32 EUR

0 Comments