Menu & Search

Make-up du jour (sept ’14)

Het is een still van de video waar ik al een paar dagen aan prul - en waar ik allicht nog efkes mee zoet zal zijn - aangezien ik het om de zoveel tijd in mijn hoofd krijg om weer video's te gaan maken.


“Vandaag presenteer ik u een kleine glimp op mijn ochtendlijke make-up routine du jour.” – september 2014

Liefste lezer, vandaag presenteer ik u een kleine glimp op mijn ochtendlijke make-up routine du jour. Het is een still van de video waar ik al een paar dagen aan prul – en waar ik allicht nog efkes mee zoet zal zijn – aangezien ik het om de zoveel tijd in mijn hoofd krijg om weer video’s te gaan maken. Mijn twitter is daar getuige van, maar na een paar loze beloftes (en een digitaal kerkhof aan gefaalde video’s) durf ik er eerlijk gezegd niets meer over zeggen. Dus laat ons doen alsof ik u dat niet net heb ontboezemd. Top!

Dear reader, it’s been a while since I’ve talked to you about my make-up routine du jour. Well here it is, in a still of the video I’ve been tinkering with the past few days. You know, since once every so often I take up the plan to start making video’s again (that end up on my iMovies graveyard rather than YouTube). Anyhow, a quick guide to my latest make-up loves and -obsessions…

CHANEL Perfection Lumière Velvet foundation

Het is geen holy grail voor mij, maar deze foundation is wél behoorlijk perfect voor dit tussenseizoen. Hij heeft een matte finish bij mij, dus voor een natuurlijkere, meer velvetty finish mix ik hem met een beetje YSL Touche Eclat foundation. Ik breng hem aan met een vochtige beautyblender, een truc die ik in NY herontdekte door de fab Kells. Ziet er eigenlijk echt wel keigoed uit op mijn huid, waarvan hier bewijs.
Not a holy grail for me, but it is pretty perfect for this in-between-seasons kind of weather. Looks matte rather than velvetty on my face, so when I want a natural finish, I mix it with my YSL Touche Eclat foundation. Makes my skin look amazingly flawless (exhibit A) and lasts through most of my day at the office. For application I prefer a damp beautyblender, a trick I rediscovered – and now religiously apply – in New York via my girl Kells.

& OTHER STORIES ‘Swayback Plum’ cheek & lip cream

Deze blush/liptint maakt onderdeel uit van de Lykke Li voor & Other Stories collab en ik ben er zo verliefd op, maar zo verliefd! Het is de perfecte kleur voor het najaar, helemaal on-trend ook, en een zalige formule. Het is een creamy tint die makkelijk aanbrengt, goed op te bouwen is en lang houdt bij mij. Je hebt Swayback Plum nodig, geloof mij, uw leven – bon, alvast uw najaar ’14-’15 – is niet compleet zonder.
It’s part of the Lykke Li for & Other Stories collab and I am so in love with this product, you wouldn’t believe. It’s the perfect shade of berry / plum for this season and I’ve been using it every day since I got it. On my cheeks and on the lips. It applies easily and rather sheer (builds up beautifully) and dries to a stain. You must get this baby, you simply must, your life (well, at least not during f/w ’14-’15) is not complete without it.

DIOR Overcurl Mascara

Dior heeft deze mascara nu in de parfumerie liggen als onderdeel van hun Backstage Pro’s collectie, een plaats die hij naar mijn mening absoluut verdient. Hij doet alles wat je verwacht van een goede mascara: hij geeft volume, lengte én een mooie krul met genoeg scheiding – niet onbelangrijk voor diegenen die gezegend zijn met lange wimpers van zichzelf. Mooi in combinatie met het Lash Plumping Serum, ook.
Part of the Backstage Pro’s collection Dior has on counters now and it lives up to its name. It does everything you could possibly want from a mascara: it gives my lashes volume, length and curl with enough separation. Works even better with the Lash Plumping Serum underneath (see also: August essentials).

DIOR ‘Trafalgar’ eyeshadow palette

Voor mij de ster van de LVMH f/w ’14-’15 najaarscollecties presentatie. Zonder twijfel. Ook de ster van de video die ik in elkaar probeer te steken, dus misschien zie je deze Trafalgar heel snel terug op de blog… Hoedanook, ik draag hem gewoon naar het werk. Jawel, office-proof bordeaux op de ogen, het kan.
As far as I’m concerned, this was the star of the LVMH f/w ’14-’15 collections presentation. Hands down. It’s also the star in that video I’m attempting to edit, so you might see this palette again in a blogpost soon. Eitherway, I’ve been using this one for an office-proof look. Because yes, you can do everyday burgundy.

THE BODY SHOP Smoky 2-in-1 Gel Liner

Een fijne gel liner. Glijdt mooi op (ik gebruik zelfs gewoon het meegeleverde penseeltje) en blijft de hele dag zitten. Tof productje.
It’s a nice gel liner. Applies well (I even use the implemented brush) and stays put all day. Nice one.

CHANEL Crayon Sourcils ’10 Blond Clair’

Wenkbrauwpotloden zijn eigenlijk nooit te licht, vind ik. Daarom ook dat ik geen aanpassingen heb gedaan op dat gebied toen ik van bleached blonde naar café-au-lait ging. De formule is top: niet te droog, niet te waxy, perfect. Zoals ik gewoon ben van Chanel, overigens.
An eyebrow pencil is never too sheer for me, so even though my locks have gone from bleached to café-au-lait, Blond Clair is perfect. Not too dry, not too waxy, … a perfect color + perfect formula, le-voilà.

Wat zit er in jouw make-up routine momenteel?
What’s in your make-up routine at the moment? 

14 Comments

 1. 8 jaar ago

  Oh, ik ben verliefd op het Christian Dior paletje! Die kleuren!

 2. Ingrid
  8 jaar ago

  Mijn Chanel Velvet Lumière is op dus nu zit ik aan de Estée Lauder double wear foundation met daarover poeder van Chanel les Beiges. Op mijn ogen een chubbystick van Clinique en de High impact mascara, ook van Clinique. En op de kaakjes doe ik een blush en highlighter van MAC. De lippenstift varieert.

 3. 8 jaar ago

  Mooie productjes! Lekker high end ^^

 4. 8 jaar ago

  Oeh lala, die Overcurl klinkt goed!

 5. 8 jaar ago

  Mooie spullen gebruik je! Ik gebruik altijd Dior BLACKOUT, perfecte mascara voor mij!

 6. 8 jaar ago

  Heel mooie producten, vooral dat oogpalette wil ik al heel lang zelf proberen!

 7. 8 jaar ago

  dat oogschaduwpalette is inderdaad to die for!

 8. 8 jaar ago

  Allemaal op en top luxe, ik had niks anders verwacht :-) Heel tof om te zien en lezen!

 9. Wauw wat een mooie producten!

 10. 8 jaar ago

  Wow everything looks fab!

 11. 8 jaar ago

  Mooie producten! Op dit moment gebruik ik alleen de MAC gelliner en HEMA wenkbrauwgel. Ik zit een beetje in mijn luie fase en ik heb geen zin om eerder op te staan om op te tutten.

 12. 8 jaar ago

  Wauw mooie producten

 13. 8 jaar ago

  Wat een mooie producten!

 14. 8 jaar ago

  gorgeous palette :D