Menu & Search

MACnificent me

Hoe kleurrijker het buiten wordt, des te monotoner dreigen mijn make-up looks te worden. Alle dapperheid vergaat mij met het vallen van het blad en ik wentel mij in taupe en grijs. M.A.C. greep in en stuurde mij een aantal herfstkleuren op uit hun MACnificent me collectie. Oranje en bordeaux oogschaduw, een dieprode blush… kleuren die ik, in alle eerlijkheid, nooit zou hebben aangeraakt in de winkel. Uiteraard blijken het perfecte kleuren voor mij. (Typisch. M.A.C. knows best.) Een korte review van Everyone’s Darling, Cheer Me On, A Little Lusty en My Inner Femme.

eye shadow in Everyone’s Darling en Cheer Me On

Beide oogschaduws zijn matte en hebben een fijne textuur om mee te werken. Niet te droog (geen fall-out), mooi gepigmenteerd (Cheer Me On iets meer dan Everyone’s Darling) maar de kleur valt op te bouwen dus je kan er zowel subtiel als fel mee gaan. Heeft een primer nodig, then again: ik kan mij geen enkele reden bedenken waarom je geen oogschaduwprimer zou dragen.
Cheer Me On is een oranje dat me meteen doet denken aan India. Een warm, hartelijk oranje dat een joie de vivre met zich meedraagt en dat een effect heeft op mijn humeur wanneer ik het draag, haha! (Hetzelfde geldt voor de lipstick, maar daarover straks meer.) Everyone’s Darling is perfect. Perfect! Een mooi matte, warm bordeaux. Een oogschaduw waar ik nog veel mee wil experimenteren. Past perfect bij mijn huidkleur en ogen. Hoogstvermoedelijk mijn go-to schaduwkleur voor de komende tijd.

powder blush in A Little Lusty

Die naam. A Little Lusty geeft een koortsig rode waas aan mijn wangen. De pigmentatie vraagt om een lichte hand. De satijnfinish (geen shimmer, mind you) geeft een mooie glow, al gebruik ik zo weinig poeder dat dit nauwelijks op te merken valt. Maar oogt wel natuurlijker dan een matte finish.

lipstick in My Inner Femme

My Inner Femme is een rode lipstick met oranje ondertoon die eigenlijk perfect is voor de zomer, maar de herfst er alleen maar vrolijker op maakt. Als klassiek rood geverfde lippen die een rechtsreekse straal felle, warme herfstzon opvangen. De satijnfinish – mijn favoriete finish – is een mooie variatie op de all matte everything trend van de afgelopen tijd zonder een hint van shimmer prijs te geven. De textuur is rijk, comfortabel op de lippen. Deze lipstick is heel goed gepigmenteerd, brengt egaal aan en blijft uren mooi zitten.

swatches

*
verkoopsinfo

in M.A.C. stores (adressen)

lipstick – €19,50
eye shadow – €17,50
powder blush – €22,50

Save

9 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  Adorable make up… !

 2. 6 jaar ago

  Hele mooie producten!

 3. 6 jaar ago

  Ik heb de Stormy Pink paint pot, de Personal Pick lipstick en sinds kort ook de Everyone’s Darling oogschaduw. Love’ em ALL!

 4. 6 jaar ago

  De lipstick is mooi!

 5. 6 jaar ago

  Dat oranje staat je heel goed! Niet mijn kleuren, maar zoals we van MAC gewend zijn, zijn het weer prachtige producten.

 6. 6 jaar ago

  Staat je geweldig! Ik zou ook niet meteen aan deze make-up combo denken (toch niet qua kleuren), maar het is echt heel mooi geworden:)

  Liefs

  xoxo

 7. 6 jaar ago

  Dat oranje staat je echt heel goed! Ook niet meteen een kleur waar ik zelf naar zou grijpen, maar heel geslaagd!

 8. 6 jaar ago

  Aloha! Oogschaduw combo is (onverwacht) super!