Menu & Search

M.A.C. x Wonder Woman (p)reviews

Op 5 maart, dat is dus komende zaterdag, ligt de veelbesproken M.A.C. x Wonder Woman collectie in de Belgische M.A.C. stores. De verpakking van de producten blijkt een big deal te zijn: de ene vindt ze fun, de ander afgrijselijk en speelgoed-achtig. Da’s natuurlijk persoonlijk. Zelf vind ik ze voor het merendeel wel charmant. Maar hoe zit het met de inhoud van de potjes, doosjes en tubes? Ik testte een paar producten …

Jumbo Penultimate, Mascara en Powder Blush

Mascara en Jumbo Penultimate

Powder Blush in Amazon Princess

De verpakking vind ik tof. Als het gesloten is, ziet het er uit als een speelgoedje, als je hem opent zie je de blush met een gouden randje en een handig spiegeltje. Nog steeds een speelgoedje, eigenlijk … Maar dat hoeft niet noodzakelijk negatief te zijn, ik hou wel van fun verpakkingen. En het past 100% bij de retro comic book stijl van Wonder Woman.

Laat ons het dan eventjes hebben over de grootte van deze blush. De pan van Amazon Princess komt exact overeen met de grootte van de verpakking van een reguliere Powder Blush. Met andere woorden: hij is groot en eerder te vergelijken met een Mineralize Skin Finish of Beauty Powder. Net als die laatste zit er een spiegeltje in de verpakking.

Ik breng Amazon Princess aan met een fluffy blush kwast voor een subtiel kleurtje, want deze kan heel fel gaan met een vollere kwast – meer roze dan mijn bleke winterhuid can handle! Door de twee tinten roze kan je wat spelen met de kleur.

boven: vergelijking met een normale Powder Blush (Hipness uit To The Beach!).Veel groter.
links: vergelijking met een Beauty Powder (Oh So Fair uit Venomous Villains). Iets kleiner.
rechts: vergelijking met een Mineralize Skin Finish (Stereo Rose). Even groot.

Jumbo Penultimate in Rapidblack

Over de verpakking kan ik kort zijn: do not like! Het kan liggen aan het feit dat dit maar een ‘sample’ is, maar ik vind de verpakking gewoon niet mooi afgewerkt. Deze stift kreeg een slecht-gedrukte sticker om het lijf die op mijn exemplaar met bobbels opgeplakt is. Meh. Maar whatever. Let’s get down to business: hoe makkelijk werkt deze jumbo versie van de Penultimate eyeliner?

Het is in ieder geval niet precies werken met zo’n kanjer van een stift. Maar in no time een opvallende retro winged liner creëren? Check! Minpuntje: hij kan niet tegen water. Er kwam een dikke, vette druppel uit de lucht tuimelen, récht op mijn ooglid. Het resultaat was een smudge in mijn crease en een panikerende Lisha, want ik was net op weg naar een sollicitatiegesprek. Het grootste pluspunt: op het einde van de dag (ik heb het over 9 of 10 uur ’s avonds) zat de eyeliner nog netjes op z’n plek, met uitzondering van de ene smudge die ik kon wegwerken onderweg naar m’n afspraak. Niets geen vervaging, zwart in m’n crease of uitgelopen zwart! Ik ga alvast op zoek naar de gewone, slankere versie van deze eyeliner want oh my … hij is toch wel fijn!

Mascara in Themyscira

Felblauwe mascara – say what?! Ik wist niet goed wat ik moest met dit product, maar heb het toch maar geprobeerd. Uiteindelijk geeft het wel iets fris aan m’n oogopslag. In combinatie met de eyeliner is het een grappige twist. Het is dat ik niet van de blauwe oogschaduw ben, dat ik het nog niet geprobeerd heb, maar het lijkt me ook wel tof voor een all-blue ooglook.

De mascara an sich is ok. Hij geeft me niet bepaald veel volume of lengte – daar moet je ’t al niet voor doen – maar dus wel kleur. Ik hoopte echter op vavavoom lashes, aangezien hij me meteen deed denken aan mijn favo mascara (Benefit Bad Gal Lash). Ze zijn even groot en hebben een big-ass borstel die in het geval van Benefit zorgen voor perfecte wimpers. Wat Themyscira me wel geeft is een goede krul. Als je naar de foto’s hieronder kijkt zie je duidelijk een verschil, en dit is zonder wimperkruller. De dikke mascaraborstel duwt de wimpers omhoog, de sneldrogende en harde formule zet ze snel vast en hallo krul!

links: alleen de mascara in Themyscira
rechts: alleen de Jumbo Penultimate in Rapidblack

Gebruikt voor de full-face in de titelfoto:
de Powder Blush in Amazon Princess, mascara in Themyscira, Jumbo Penultimate in Rapidblack
extra’s
gezicht: M.A.C. Select Cover-up (NW20) + Max Factor Xperience lightweight foundation (Beige Linen)
ogen: M.A.C. Paint Pot (Bare Study) lippen: Max Factor Lipfinity lipstift (09) wenkbrauwen: HEMA wenkbrauwgel

32 Comments

 1. 11 jaar ago

  Oh die Jumbo Penultimate ziet er leuk uit!
  Je lijkt erg op Leighton Meester op die foto, heb echt even dubbel moeten checken :-)

 2. Lies
  11 jaar ago

  Leuke foto bij de titel ! de blush ziet er mooi uit.

 3. 11 jaar ago

  looking good!

 4. 11 jaar ago

  Die blush ziet er mooi uit!!

 5. 11 jaar ago

  Mmm yeah i don’t like tha packaging, maar dat wist je al. I like your picture though ^^ (pssst ik dacht dat ze twee full face foto’s kwamen? did you chicken out? :p)

  • 11 jaar ago

   Note to self, niet proberen te typen in de donkere..

   * the ipv tha
   * ge ipv ze

  • 11 jaar ago

   Oh jawel. #bigasschicken ;D

 6. 11 jaar ago

  Ik blijf de verpakkingen verschrikkelijk vinden :oeps:
  En niet bedoeld als reclame: ik heb je getagd!

 7. androgynes
  11 jaar ago

  je kan die blauwe mascara op je onderste wimpers doen en op je bovenste gewone zwarte, geeft echt een boost aan je ogen op die manier!

 8. 11 jaar ago

  Die mascara staat mooi bij je wimpers!

 9. 11 jaar ago

  Ook na deze post begint het niet echt te kriebelen om iets uit deze collectie te kopen.

 10. Caro
  11 jaar ago

  wat ben je toch mooi:o
  nu ben ik echt wel benieuwd naar die penultimate want nu zet ik mijn eyeliner altijd met een gelliner ( van maybelinne) maar vroeger had ik zo een stift van essence en die werkte best wel oke is deze dan zo veel anders?:)

  • 11 jaar ago

   Ik heb geen ervaring met de Essence stift, dus … geen idee! ;)

 11. 11 jaar ago

  die blauwe mascara ziet er mooi uit op je wimpers!

 12. 11 jaar ago

  Ik vind de verpakking nog steeds niet mooi van deze collectie :$
  Maar het eindresultaat wat hij levert wél!

 13. 11 jaar ago

  Heb je de blush op op de full face foto? ^^

  • 11 jaar ago

   JA. In de full face foto heb ik de drie producten op plus nog wat basic shizzle als concealer en een lichte foundation.

 14. Jessica
  11 jaar ago

  oohhh je mag echt meer full faces doen!
  vind die eye liner op de eerste foto super trouwens!

 15. 11 jaar ago

  Ziet er allemaal hartstikke leuk uit! Ik vind de foto (bovenstaande) ook super leuk! Goed artikel. Bedankt

 16. Aurélie
  11 jaar ago

  Wow , je lijkt op Blair Waldorf vind ik :grijns:
  Ik ga denk ik niets van deze collectie aanschaffen

  • Lisha
   11 jaar ago

   Lol! Thx! Ik zie het echt niet … Zou anders wel heel leuk zijn. Leighton Meester is pretty!

 17. 11 jaar ago

  leuke mascara :D

 18. 11 jaar ago

  Echt een supermooie blusher! Ik vind de verpakking wel leuk uitzien :) alleen niet echt luxe..

 19. 11 jaar ago

  Aww, jullie zijn te lief …

 20. 11 jaar ago

  De verpakking vind ik nog steeds horrible, maar de inhoud is lovely! En you’re pretty!!!

 21. 11 jaar ago

  Wauw, die blush is echt geweldig :D

 22. Patricia
  11 jaar ago

  Ooh die blush echt zo mooi :love:

  Mooie foto van jezelf. Vind je daar een beetje op Leighton Meester.
  Je ziet er prachtig uit.

 23. 11 jaar ago

  ahhh nu twijfel ik! De blush is idd erg mooi, maar heb me nooit echt verdiept in de collectie omdat ik de verpakking echt niets vind.. en dat je moet bijbetalen omdat ze wat groter zijn vind ik ook suf.. :x

 24. 11 jaar ago

  Die blush is echt prachtig =D!
  Leuke foto ook van jezelf!

 25. 11 jaar ago

  Ooh die blush, Suzanne likes. :love: Wat zie je er trouwens super uit op de foto – love het sjaaltje in je haar! Ghettofabulous. :D