Menu & Search
M.A.C. x Charlotte Olympia – Starlet Scarlett

M.A.C. x Charlotte Olympia – Starlet Scarlett

IMG_7879

De vintage Hollywood inspired collectie van Charlotte Olympia voor M.A.C. ligt in de winkel. Goed mogelijk de mooiste verpakkingen die het merk al heeft gebracht, imo. Ik ben een sucker voor lucite en in combinatie met goud, rood en zwart, oeh-la… Niet compleet onverwacht, uiteraard: deze collectie blijkt niet all looks. Ik presenteer u mijn rode lipstick crush van ’t moment, Starlet Scarlett.

M.A.C. doet rode lipstick goed, en Starlet Scarlett is een zoveelste bewijs daarvan. Zacht op de lippen, maar stevig genoeg van textuur om uren te blijven zitten. Redelijk matte (semi-satin finish) maar niet heel uitdrogend. Na één dag van de lipstick op mijn lippen had ik niet het gevoel dat ik extra moest gaan scrubben of hydrateren. Mogelijk na twee dagen wél. De lipswatch hieronder is aangebracht zonder penseel, rechtstreeks met de stick en zonder lippotlood. Bij het editten zag ik de imperfectie, maar bon. Toch redelijk sterk, denk ik, deze lipstick. Zou bijna jammer zijn hem helemaal op te gebruiken (makeup-nerd alert: ik wil hem in mijn M.A.C. collectie houden) maar te fijn om te laten liggen. Lalala … #dilemma

IMG_7971

IMG_7975

MACCharlotteOlympiaScarlettStarlet

*
limited edition
€21 bij M.A.C. boetieks (& on-line)

Save

10 Comments

 1. 6 jaar ago

  Zo’n prachtige lipstick, alleen al de kleur en verpakking! <3
  Hoe maak jij jouw foto's?
  Liefs,
  Yara

 2. 6 jaar ago

  Wat een mooie tint van rood is dit! Pretty kissy mouth :-)

 3. 6 jaar ago

  Oh wauw, die verpakking alleen al is echt prachtig. Had niet anders verwacht van deze collab!

 4. 6 jaar ago

  Wauw prachtige rode kleur, oehh..de huls is zo mooi!!!
  X

 5. 6 jaar ago

  MAC doet het idd goed met hun rode lipsticks! De verpakking alleen al vraagt om hem te verwelkomen in mijn stash ;)

 6. 6 jaar ago

  @ Manon : De combinatie van lucite met semi-transparante satijnfinish nudes klinkt anders wel als een match made in make-up heaven…

 7. 6 jaar ago

  gorgeous tint :D

 8. 6 jaar ago

  Ik vind de huls en de kleur geweldig. Alleen ik vind het zo jammer dat er alleen maar rode kleuren waren in de collectie. Rood draag ik niet zoveel.

 9. 6 jaar ago

  Wat een mooi kleurtje

 10. 6 jaar ago

  Wauw wat een hele mooie rode kleur! Deze ga ik zeker aanschaffen. Liefs