M.A.C. Veluxe Pearlfusion – Pinkluxe

M.A.C. Veluxe Pearlfusion – Pinkluxe

Na mijn instagram van dit M.A.C. Veluxe Pearlfusion oogschaduw palette beloofde ik een review tegen de release op 17 augustus. Een kleine change of plan, darlings! Want guess what? Ik heb ze al gespot in de winkel, jawel. Allen daarheen? Wel, depends …
The M.A.C. Veluxe Pearlfusion eyeshadow palettes that were supposed to be released in the second half of august? Guess what: spotted them in-store! Since you were so eager for a review after my instagram: le-voilà… 

het doosje the compact

De kleine collectie van vijf compacts presenteert de kleuren op een manier die nieuw is voor het merk en niet de klassieke vier ronde, maar vijf rechthoekige pressed poeders bevat. (Note: buh-bye refills.) Absoluut fabuleus qua looks – ik geloof dat ik kirde de eerste keer dat ik ze zag, type “Mah, zo MOOI!” – doch de smalle strookjes blijken niet het handigst in gebruik.
The small collection of five compacts presents the colors in a way that is new to the brand: not the usual four round pans, but five rectangular pressed powders. (Note: buh-bye refills.) It’s absolutely gorgeous of course – I remember I squaled when I first saw them: “Oh my gosh, so PRETTY!” – yet the narrow strips of color don’t make this the most so-easy-to-use sort of palette.  

 

het poeder the powder

Dan het poeder zelf. Ziet er ook drop dead gorgeous uit in de verpakking, nee? Ik geef toe: ik was verliefd. Geswatcht zijn de kleuren ook prachtig. Maar op mijn ogen … meh. Da’s persoonlijk, lieve lezer, en het kan zeer goed zijn dat u menig heerschap in katzwijm doet vallen met uw glam diva blik, mijn ogen houden gewoon niet van gritty glittery gedoe en zéker niet in paarse tinten. Matte en semi-matte zijn mijn besties. (Het zal de beginnende leeftijd zijn.) Pinkluxe is uitzonderlijk glitterig en veroorzaakt wel wat fall-out, zowel bij het aanbrengen als doorheen de dag. #nolikey Het wordt aangeraden uw oogschaduwpenseel een beetje nat te maken om dit te vermijden. Sowieso – laat ik u nooit betrappen op een ooglook zonder!!! – breng je eerst een oogschaduwprimer aan. (Tip: de Urban Decay Primer Potion is top voor glittery schaduw.)
On to the powder. I must admit I’m in love with the way it looks in the compact. Too pretty to function! I still love the colors when swatched on my arm, but on my eyes … meh. I just don’t have a thing with gritty glittery purples – might be an age thing but mostly just les goûts et les colours, I guess. Pinkluxe is rather heavy on the glitter and causes fallout both during application and wear. #nolikey You’re advised to wet your brush a bit and by all means – never let me catch you doing an eye look without!!! – do use a good eyeshadow primer underneath. (Tip: the Urban Decay Primer Potion is

used: Pinkluxe (all colors), Pearlglide pencil in Designer Purple, Haute & Naughty Lash mascara, Pro Longwear concealer – all M.A.C.

verkrijgbaar available in Belgium
in store (Antwerpen, Gent, Knokke, Brussel) / via maccosmetics.be

prijs price
€38

31 Comments

 • 4 jaar ago

  Ik vind het altijd tof dat jij met gekleurde oogschadwuws toch nog een natural ooglook mee kan fiksen. Love this. Niet te paars, maar gewoon nog wel .. ja paars. haha. Don’t know hoe ik dat moet uitleggen, maar I love it!

 • 4 jaar ago

  Het zijn prachtige kleuren maar ook voor mij net iets te shimmery.

 • 4 jaar ago

  Fijne review, maar jammer dat het zo glitterig is

 • 4 jaar ago

  Op het oog lijken de kleuren wat weg weg te vallen. De swatches zijn wel mooi! En in het doosje ziet het ook prachtig uit, hoewel die kleine strookjes me inderdaad niet erg praktisch lijken….

 • 4 jaar ago

  Mwah ik vind de swatches er prachtig uitzien, maar dat geglitter op mijn ogen ben ik ook nooit zo’n fan van.

 • 4 jaar ago

  Ik heb ze in de bijenkorf Rotterdam gezien en ze zagen er prachtig uit! Niks meegenomen, ik kon me gelukkig inhouden. Ik vind de look juist wel mooi bij je!

 • 4 jaar ago

  Wauwie, ik vind hem wel echt gorgeous! :) Jammer van de overdosis aan glitters, dat doet hem een beetje de das om.

 • 4 jaar ago

  Zelfde mening hierzo.. Prachtige kleurtjes, maar iets té shimmery voor op mijn ogen..

 • 4 jaar ago

  Neh, ook niet mijn ding qua kleuren en glitters haha. Al vind ik het idee van zo’n palette in een compact doosje wel leuk!

 • 4 jaar ago

  De look die je gemaakt hebt staat je wel mooi. Alleen jammer voor mij want hou niet van glitters dus deze loop ik voorbij.

 • 4 jaar ago

  Prachtige kleuren!
  Eefje

 • 4 jaar ago

  Oh, ik vind het wel heel mooi, vooral omdat het zo goed contrasteert met je oogkleur!

 • 4 jaar ago

  LOVES it!

 • 4 jaar ago

  Fijne review
  Glad to have you back! ;)

 • 4 jaar ago

  Momomooi! Het is inderdaad net wat te glittery, maar de kleuren vind ik op zich echt prachtig.

 • 4 jaar ago

  meh, ik vind het er wel leuk uitzien in het doosje maar de kleuren spreken me niet zo aan en ik ben ook meer voor de matte kleurtjes

 • 4 jaar ago

  Lijkt me een erg mooi palette, maar inderdaad iets te glitterig.

 • 4 jaar ago

  Glitttteeerr overdose:p Love it!:D

 • Wies
  4 jaar ago

  Prachtig! Ik vind paars oogschaduw en bruine ogen altijd erg goed samen gaan.

 • 4 jaar ago

  Mooi en ik vind de ooglook juist wel goed staan!

 • 4 jaar ago

  Prachtig! Dit was eindelijk weer een collectie van MAC waar ik een hoog ‘heb’gehalte van kreeg! Het palette is een pareltje, de look staat je erg goed!

  • 4 jaar ago

   Tenminste, ondanks dat je het zelf niet zo mooi vindt, vind ik het je wel erg goed staan! Smaken verschillen. :-)

   • 4 jaar ago

    Thx. :) En tja, les goûts et les couleurs … niets aan te doen!

 • Jolien
  4 jaar ago

  Ik vind je ooglook er best nog wel mooi uitzien, maar ik zou ook nooit grijpen naar zo’n glitterige oogschaduw. Op het bewegend ooglid kan zo’n flash of sparkle nog wel, maar in de crease bv. breng ik toch enkel matte(re) tinten aan.
  Overigens, while we’re on the subject of MAC, de Rebecca Moses collectie? Komt die ook in België uit (of is die al uitverkocht) ? Want ik had mijn oog laten vallen op het Brown full face palette, maar ik vind het niet terug op de BE site.

 • 4 jaar ago

  Ik ben eigenlijk vooral gek van de paarse eyeliner die je gebruikt hebt, haha!

  • 4 jaar ago

   Die is echt zalig! Ben al aan mijn tweede bezig… Door de glitters wordt de Pearlglide afgeraden voor op de waterlijn, maar mijn ogen zijn niet snel geïrriteerd, dus whoop! :p #lucky

 • 4 jaar ago

  Inderdaad net iets teveel glitter. Misschien wel leuk in combinatie met andere oogschaduws?

 • 4 jaar ago

  goed en eerlijk gereviewd :)

 • 4 jaar ago

  OMG so 80’s! ik ben compleet into the 80’s de laatste weken dus dit past er helemaal perfect in ! dus ja ik hou het glitter effect, maar niet dat het daar uit valt! is al zo moeilijk tijdens het aanbrengen, zit dat vast in mijn concealer! maar dat het daarna nog uitvalt, ah nee he! kan mij voorstellen dat het iets moeilijker aanbrengt, je moet het doosje al in de juiste richting houden om met uw borstel goed te kunnen werken

 • 4 jaar ago

  Mooie kleuren en wat een prachtige look, maar wel jammer dat het zo glitterig is. Houd ik ook niet zo van!

 • Ze zien er the pretty uit! Maar na je review laat ik ze toch maar even links liggen!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close