Menu & Search

M.A.C. Star Wonder

Oh dear … Toegegeven, ik ben een beetje late at the party voor de Heavenly Creature collectie van M.A.C. Ik vind de collectie wel mooi, dacht gewoon dat het niets voor mij was. Dus hoewel ik op 500m van de Antwerpse M.A.C. store woon – oh de dagelijkse verleidingen! – was ik niet op de dag van de release naar de winkel gerend.  Toen ik dan toch een keer voor de display stond en naar de mooie poeders staarde, werd ik verliefd op Light Year. Hij was completely sold out. Bummer! Ik probeerde de twee nog beschikbare Mineralize Skinfinishes uit op mijn hand en oeh-la! Star Wonder kwam met me mee naar huis.

swatch: bronze-y stuk, mauve stuk, alles gemengd

De Skin Finishes van M.A.C. geven een bijzonder effect aan je huid. Ze zijn allemaal anders. Je kan ze ook gebruiken an sich, natuurlijk. De ene werkt top als bronzer, de andere is een highlighter en ik heb er meerdere liggen die ook perfect functioneren als blush. Star Wonder behoort tot die laatste categorie. Als je alle kleuren mengt krijg je een delish zomer-naar-herfst soort van blush. Love it.

De feitelijke reden dat ik deze blogpost alsnog on-line gooi? Ah maar: wacht niet te lang met gelimiteerde collecties. Als ik Star Wonder gemist had, had ik vast een groot leeg gat in mijn collectie én mijn make-up lovin’ hart. Dus voila. (Ga shoppen. *wink*)

verkrijgbaarheid
bij M.A.C. – limited edition sinds begin deze maand en volgens mij uitverkocht

prijs
€30-ish

16 Comments

 1. Nathalie
  10 jaar ago

  Prachtig!

 2. 10 jaar ago

  Grappig geschreven ^^ Kwenie, ik was ook niet meteen overtuigd van de collectie. En omdat ik niet even ‘ad random’ kan binnenhoppen heb ik deze collectie compleet aan me laten voorbij gaan

 3. 10 jaar ago

  Mooi! Hij is zelfs gewoon mooi in het potje :-)

 4. 10 jaar ago

  Prrretty !

 5. 10 jaar ago

  wauw, hij is echt heel mooi!

 6. 10 jaar ago

  Oh wat een prachtige MSF. Als ik zo dicht bij de MAC zal wonen zal mijn portemonnee denk ik niet echt blij zijn ;p

 7. 10 jaar ago

  Zo kort bij een MAC wonen, ’t zou voor mij niet goed aflopen :D

 8. 10 jaar ago

  Ze blijven prachtig en verbazingwekkend!

 9. 10 jaar ago

  Die is echt prachtig!

 10. 10 jaar ago

  Die is echt ontzettend mooi! <3

 11. 10 jaar ago

  Die MSF’s zijn toch 27,50 ?! Maar hij is goddamn pretty <3
  Bij ons in de Douglas shop hebben ze nog een aantal dingetjes! Zo heb ik gister de MAC Solar Ray blush gekocht uit deze collectie. Ik woon namelijk niet dichtbij een winkel / counter / whatever van MAC, en ik vond hem zo moooi. Ik móest wel anders krijg ik spijt hihi! :D
  En deze wilde ik ook wel , maar helaas : sold out :(

 12. 10 jaar ago

  Ze zien er altijd zo mooi uit, maar vindt ze toch een beetje te duur voor mij.

 13. 10 jaar ago

  prachtige kleuren :D

 14. 10 jaar ago

  Prachtig!