Menu & Search
M.A.C. Star Trek – Strange New Worlds

M.A.C. Star Trek – Strange New Worlds

De M.A.C. collectie ter ere van 50 jaar Star Trek, starring mijn blush crush du jour.


mac50yrsstartrek1

Eerlijk is eerlijk, ik ben nooit een trekkie geweest. Afgaande op de blogposts die ik al heb gelezen rond deze collectie ben ik daar niet alleen in. We zijn gewoon allemaal verliefd op de glitter en shimmer in deze collectie, toch? (Geef maar toe, #teamglitter babies…) Ik testte twee glitterpoedertjes uit de M.A.C. x Star Trek collectie.

This is where it begins, Captain. This is where the frontier pushes back!” – Krall

Bekentenis 1: mijn lief sleurde mij onlangs mee naar de nieuwe Star Trek: Beyond film in Kinepolis en … ik vond het een keitoffe film. Toch rekening houdende met het feit dat ik a) geen achtergrondkennis heb van de Star Trek episodes en talrijke referenties en inside jokes aan mij verloren gingen, b) de film vooral een visueel spektakel is en – yum! – make-up artist krachtpatserij. Tip voor wie into sci-fi is of gewoon houdt van een goede, grappige avonturenfilm die niet al te realistisch moet zijn. There shall be (boy- & girl)crushes!

startrek1

startrek2

Bekentenis 2: mijn liefde voor het Strange New Worlds poeder uit deze collectie is zo groot. Het is een Trip The Light Fantastic Powder, whatever that may be – ik gebruik het als blush, op de diepste kant van mijn jukbeenderen, onder highlighter. De warme, subtiel shimmery gloed kan ingezet worden zowel voor een frisse, casual look als voor een elegante avondlook, mits o.a. de juiste combinatie op ogen en lippen. De understated amberkleur is ladylike, maar de glans geeft het geheel een jonge edge. Het poeder is mooi op te bouwen en te blenden. Ik gebruik een groot, fluffy oogschaduw blending brush (I know) om deze blush, net als vele andere blushes, aan te brengen. Werkt perfect. Heel, heel verliefd op Strange New Worlds.

Midnight, een Pressed Pigment, vind ik dan weer niets. Voor de swatch hieronder heb ik valsgespeeld en heb ik met de bovenkant van mijn nagel een stukje poeder losgekrabt en uitgewerkt op mijn hand. Er komt maar heel weinig pigment van af, anders. Hetzelfde voor mijn ogen. En misschien is het de combinatie met mijn primer of misschien heb ik niet de juiste penselen geprobeerd, maar ik krijg het poeder niet egaal op mijn oogleden. Lastig. Jammer. Zeker voor €24. Maar bon, zoals ik al zei: misschien heb ik er gewoon verkeerd mee gewerkt en heeft deze een beetje TLC / een drastisch andere aanpak nodig… Als jij ermee kan werken: help a girl out en deel jouw know-how in de comments. Dank!

Fascinating.” – Spock
Ominous. Dark. Dangerous.” – Bones

mac50yrsstartrekswatches3

mac50yrsstartrek2

mac50yrsstartrekswatches2

Liefde op ’t eerste gezicht/try-out. Let niet op het ongeborstelde haar, naakte wimpers & lippen, kthx!

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
v.a. 10 september bij M.A.C.
Trip The Light Fantastic Powder in Strange New Worlds – €34
Pressed Pigment in Midnight – €24
False lashes – €14

samples

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Femketje: Uhu. Prachtige kleur, wel, maar…

  @ Kiss & Make-up: Jaaa! :D Ik kan mij echt geen gelegenheid bedenken waarbij ik ze ooit draag, maar ze zijn zo leuk om naar te kijken. (Make-up hoarder, ik?!)

 2. 6 jaar ago

  Ik heb de wimpers en man, ze zijn echt VAVAVOOM :-)

 3. 6 jaar ago

  echt zonde van die pressed pigment!