Menu & Search

M.A.C. Playland Casual Color

De laatste – superschattige – exemplaren van de M.A.C. Playland collectie lagen in de winkel tijdens onze NY trip en ik kon niet weerstaan aan de snoepjesroze Casual Colour Lip & Cheek colours in ‘Young At Heart‘ en ‘For Your Amusement‘. Oeps!
The last pieces of the M.A.C. Playland collection were in stores during our NY trip and I just couldn’t say no to those pretty candy pinks and got myself two of the Casual Colour Lip & Cheek pots in ‘Young At Heart‘ and ‘For Your Amusement‘. Oops!

Mijn eerste kennismaking met de Casual Colours was ‘Keep it Loose’ in 2012, en ik bracht haar twee nieuwe zusjes mee uit NY. De kleuren zijn top, de finish deliciously dewy doch – what’s in a name? – casual én in de US shop je ze nog eens goedkoper. Score! Beide kleuren maken een mooie blush. Ik breng ze op mijn wangen het liefst aan met een duo-fibre stipling brush of met mijn handen wanneer on-the-go. Voor de lippen vind ik ‘For Your Amusement’ te licht, maar ze is wel leuk om een donkerder lippie een creamy, pastel kick te geven. ‘Young At Heart’ is dan weer perfect oor op mijn lippen, een mooi pastel fuchsia. Heel poppy.
My first encounter with the Casual Colours was with ‘Keep it Loose’ back in 2012. I loved it. So I brought her home these two pretty sisters: great colors, a lovely finish, and M.A.C. is a bit cheaper in the US, so score! Both colors make for pretty blushes, yet on my lips, ‘Young at Heart’ is the only one I can wear without much further ado. ‘For Your Amusement’ is fun to give a darker lippie a creamy, pastel finish (and I have yet to experiment with more transparant hues) … but an sich it tends to look rather Harajuku on me. (In a bad, very bad way.) All in all two cutesy additions to my make-up table. <3 

 verkrijgbaar available
BE: on-line
NL: exclusief bij De Bijenkorf

prijs price
€21,50

9 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 7 jaar ago

  Oh waaaw, die zijn echt super!

 2. 7 jaar ago

  Oh, ze zijn leuk!! <3

 3. 7 jaar ago

  For your amusment is mijn favoriete producten voor deze zomer, ik weet het nu al :) Ik vind het zelf ook nog net kunnen voor m’n lippen, maar da’s natuurlijk persoonlijk :)

 4. 7 jaar ago

  erg mooie tinten :D

 5. 7 jaar ago

  De kleurtjes zijn prachtig :) Ik had eigenlijk nog nooit van het product gehoord…

 6. 7 jaar ago

  Wat een heerlijke frisse kleurtjes, leuk!

 7. 7 jaar ago

  Looks so pretty, but wooehaa, that’s pretty expensive!

 8. 7 jaar ago

  Mooie vrolijke kleurtjes!

 9. 7 jaar ago

  Ik heb zelf een lipstick en lip glass uit de collectie, maar nu ik dit zie wil ik de lip & cheek colours ook, zo mooi!