Menu & Search
M.A.C. – Oh My, Passion!

M.A.C. – Oh My, Passion!

Een dikke week geleden, vlak voor mijn verlof, had ik een kleine shopsessie met Roxanne en we belandden – uiteraard – bij M.A.C. Haar concealer was bijna op en ze wipte even binnen voor een nieuwe, wat mij een paar minuten de tijd gaf om een blik te werpen op de nieuwe Fruity Juicy zomercollectie en – uiteraard – verliefd te worden op dit compactpoeder. Er was geen alternatief, het moest mee. Dus that happened. Oeps!

Zeg hallo tegen het Oh My, Passion! Pearlmatte Face Powder van de Fruity Juicy collectie.De kitcherige tropical print! Het palm- en hibiscusreliëf! De zwoele kleuren met parelmoer en velvetty finish!  What’s not to love, toch? Dus dikke liefde mijnentwege voor dit zalige zomerpoeder. Ik breng het voorzichtig aan met een stevige kwast – de Zoeva 135 Petit Face Definer, ook een aankoop van die dag (don’t judge) – en blend alles met een grotere, meer fluffy kwast wanneer ik nog een beetje matterend poeder aanbreng op m’n T-zone. Ik swirl de paarse, bruine en roze kleuren samen en breng aan als blush, uit te blenden naar mijn jukbeenderen en slapen met de lichtste kleur, als gouden highlighter.

Bedoeld voor het gezicht, maar ook mooi op de ogen. Limited edition. Gekocht in de Pro Store in Antwerpen, maar zou ook on-line verkrijgbaar moeten zijn. (Staat momenteel op ‘binnenkort verkrijgbaar, dus neem aan dat ze een nieuwe levering verwachten.)

swatches

limited edition
bij M.A.C. stores, counters en maccosmetics.be
€38/8g

de Zoeva 135 Petit Face Definer kocht ik bij Cosmeticary
de oorbellen zijn van Mango

Save

Save

Save

Save

0 Comments