Menu & Search

M.A.C. + Mickey Contractor (preview + swatches)

De M.A.C. + Mickey Contractor collectie leek me zo op het eerste zicht vooral weggelegd voor dames die gezegend zijn met een 24/7 goudbronzen huid. Ha! Think again … Ik probeerde Gulabi (amplified lipstick) en Sur (satin powder blush) en de twee kleuren stonden me verrassend goed. Nu met mijn bleke winterhuid steekt Gulabi lekker af. En Sur? Die geeft me een behoorlijk natuurlijke blos. Heb wel een onbedwingbare neiging om me een extra zomers tintje aan te meten en ga behoorlijk bronzerhappy tekeer aan de make-uptafel. Want hoe je het ook draait of keert: deze producten taste like summerrr!

Maar jullie willen natuurlijk vooral foto’s en swatches …

 De producten

Swatches

De M.A.C. + Mickey Contractor collectie komt uit op 8 januari en zal zeer gelimiteerd verkrijgbaar zijn bij de M.A.C. stores in Antwerpen en Brussel.

18 Comments

 1. 11 jaar ago

  Hele mooie producten vooral die blushers, me wants!

 2. Lija
  11 jaar ago

  Wow, die kleur knalt echt ontzettend, pretty! Toen je de producten liet zien in het andere artikel dacht ik al dat die kleur je wel goed zou staan. Echt een speciaal kleurtje.

 3. 11 jaar ago

  Oooooh I want Sur!!!

 4. Margaux
  11 jaar ago

  Wauw prachtige producten

 5. 11 jaar ago

  ben benieuwd naar de blush

 6. 11 jaar ago

  Die lipstick… whaaaaa!!!! Geweldige kleur :D

 7. 11 jaar ago

  Gulablabla .. Kwijl, drewl … ;)

 8. 11 jaar ago

  Wat een prachtige kleur lipstick! :love:
  Hahaha ‘behoorlijk bronzerhappy tekeergaan’ XD
  Met al die sneeuw tegenwoordig zou je voor minder!

 9. 11 jaar ago

  Wauw, prachtige lipstick!

 10. 11 jaar ago

  Geweldige lipstick en blush!

 11. 11 jaar ago

  love the lipstick. echt supermooi!

 12. 11 jaar ago

  Wat een prachtige lipstick! :love:

 13. 11 jaar ago

  Die blush lijkt me gorgeous! ^^

 14. 11 jaar ago

  Wat een prachtige kleur lippenstift! Ik denk niet dat ik er ooit mee zou durven lopen, maar wel heel mooi :) En ik ben ook benieuwd naar de blush op je wangen.

 15. 11 jaar ago

  Ik heb vanochtend de swatches van Temptalia van deze collectie zitten bekijken en er zitten echt geweldige dingen tussen! De lipstick en blush zijn mooi, maar ik ga waarschijnlijk voor het oogschaduw-palette :D

  • 11 jaar ago

   Ik heb de hots voor de lipsticks. Alle lipsticks … :oeps:

 16. 11 jaar ago

  Die lipstick is echt prachtig he!
  En de blush zou ik ook wel eens in een look willen zien :)

 17. 11 jaar ago

  Ik ben wel benieuwd naar de blush op je wangen ^^
  haha!
  Die lipstick vind ik echt prachtig!