Menu & Search

M.A.C. & Disney: sneak preview

Een product foto van de M.A.C. x Disney collectie die na de zomer arriveert. Cruella, Dr. Facilier, Maleficent en The Queen staan evil te wezen op de doosjes. Offff … had het allemaal nog wat kwaadaardiger gekund? Persoonlijk weet ik niet goed wat ik moet denken. Ik vind de verpakkingen heel leuk (want ik :love: Disney!) maar aan de andere kant vind ik ze ook wat simpel. Misschien moet M.A.C. gewoon maar eens met productfoto’s komen waarbij we de kleuren zien? Wordt het waarschijnlijk spannender! Want let’s face it: Disney vinden we leuk leuk, maar (M.A.C.) makeup vinden we gewoon echt veel interessanter.

[poll id=”11″]

foto : WWD

16 Comments

 1. 11 uur ago

  Hey There. I discovered your weblog the usage of msn. That is an extremely smartly written article.
  I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your helpful info.
  Thank you for the post. I will definitely return.

 2. 2 dagen ago

  I am sure this post has touched all the internetviewers, its really really pleasant paragraph on building up new webpage.

 3. 2 dagen ago

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering
  what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would
  cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

 4. 3 dagen ago

  What’s up, this weekend is good for me, because this moment i am reading this impressive
  educational piece of writing here at my residence.

 5. Chantal
  12 jaar ago

  Ik vind de verpakking echt lelijk, idd ze hadden er veel meer mee kunnen doen. Ik vind het nu van dat plastic spul, alsof het heel goedkoop iss. Niet dus.

 6. 12 jaar ago

  Ik vind ze zoooo mooi!
  Vooral omdat ik zo’n fan van MAC ben!
  Ik ga zeker iets van deze collectie kopen!

 7. 12 jaar ago

  Vind het er wel tof uit zien!

 8. 12 jaar ago

  geweldig. Ik hou van disney. en de verpakkingen zijn tof. ben benieuwd hoe het eruit gaat zien allemaal :)

 9. Roxanne
  12 jaar ago

  SAAI! Waar zijn die sketchy pics van in de preview, please? Had een miljoen keer mooier geweest. Ze maken het zo wel makkelijk voor stoute eBay’ers die er geld uit willen slaan.

 10. 12 jaar ago

  ik vind het wat kinderachtig… dit is gewoon een simpel plaatje wat op de verpakking is gedrukt, ze hadden wel wat meer grafische shit bij de afbeelding kunnen doen ofzo dat het wat minder simpel maakt.

  • Keerthana
   12 jaar ago

   Ja, dat vind ik ook! Ze hadden veel meer met dit thema kunnen doen dan alleen een plaatje erop plakken.. Maar goed eigenlijk zijn er heel veel verpakkingen van LE’s van MAC die ik echt niet mooi vind. (dame edna, to the beach om er een paar te noemen)

 11. 12 jaar ago

  :love: Disney
  Maar idd, ik koop ’t ook niet voor de verpakking, maar voor wat erin zit.
  .-= CommentLuv link : NOTD- Click -amp Colour nail polish pen Essence – Hot Coral =-.

 12. 12 jaar ago

  Erg leuk!! :) maar ben idd wel benieuwd wat er onder die mooie verpakking zit ;)

 13. 12 jaar ago

  Ik vind de verpakkingen op zich wel lollig, maar uiteindelijk gaat het me zeker om te producten! Ik ga er alleen wat van kopen als ik de producten echt mooi vind :)
  .-= CommentLuv link : Nagelprobleem- Splijtende Nagels en hoe er vanaf te komen- =-.