Menu & Search

M.A.C. Creme In Your Coffee

Als het even kan (spoiler: het kan altijd) ga ik voor een felle lip – wie mij een beetje kent, weet dat ik lid ben van de Fuchsia Lipstick Fanclub – en ik heb periodes van deep berry, rood en alle tinten van koraal. Een nude lip, echter, daar zal je mij niet zo vaak mee zien.

Voor mijn zomerverlof kreeg ik samples binnen van de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour (draag ik in deze blogpost) en hoewel ik de formule ruk vind (werkt bij mij alleen in combinatie met een gloss, beiden dan op de lip mengen met de vinger, omslachtig much?!) pakte ik steeds vaker terug naar die nude kleurtjes. Op een ochtend heb ik gewoon luidop tegen mezelf gevloekt. Echt. Ik had er genoeg van. “Fuck dees!” en ik  sprong op de fiets richting M.A.C. Om aldaar een verkoper op zoek te sturen naar mijn heilige graal du jour: de perfecte kleur en finish.

Ze luisterde naar mij, haalde een aantal kleuren boven maar hield deze al van in het begin opzij: “Je zoekt deze.” Ik dacht dat ik hem te roze vond en te donker, maar eens aangebracht op mijn (compleet pigmentloze *zuchtje*) lippen, bleek ze uiteraard gelijk te hebben. Exacccct wat ik zocht! 😍 Easygoing kleurtje, klassieke semi-glossy finish en het zachte gevoel van de cremesheen formule  (met de M.A.C. vanillegeur) op m’n lippen, ah. 🖤🖤🖤

Pas bij het afrekenen zag ik de naam: Creme In Your Coffee. Echt, hoe perfect kan een lipstick zijn? Niet dat een naam ooit écht belangrijk is, maar soms draagt het gewoon bij tot de vibe die een product mij geeft. Herkenbaar?

Ik draag hem zo vaak, tegenwoordig. Matcht mooi met m’n go-to bronzen en koperen ooglooks van ’t moment. Met zo’n nude lipstick is het makkelijker om te experimenteren met oogschaduwkleuren en dat is exact wat ik aan het doen ben geweest.

4 Comments

 1. Mooie kleur (alleen vanwege de naam wil ik deze lipstick eigenlijk al kopen!). Ik heb mijn perfecte nude, everyday kleur helaas nog steeds niet gevonden. Het is te bruin of te paars/roze, zo lastig!

  • 4 jaar ago

   Heb ik ook altijd, heel lastig. :0 & Hahaha, echt eh?! Ik heb ook altijd een beetje het gevoel alsof ik een snoepcraving stil wanneer ik hem aanbreng. :D

 2. 4 jaar ago

  Wat een mooie kleur! Shanghai Spice is mijn favoriete nudekleur van Mac.

  • 4 jaar ago

   Hm, die ga ik de volgende keer dat ik er ben ook eens bekijken dan…! :)