Menu & Search

M.A.C. Casual Colour in Keep it Loose

Sinds een aantal maanden ben ik helemaal aan de cream blushes. Dus ik was all smiles toen bekend werd dat M.A.C. met een nieuw product op de proppen kwam: de Casual Colour Lip & Cheek Colour. Het multi-tasking aspect is tof, maar niet de nummer 1 reden van mijn enthousiasme. Wat dan wel? Ah, de finish!

Keep it Loose op wangen en lippen.

Het unieke aan deze cèmeblushes/lippies is de dewy finish. Glossy, bijna. Niet voor iedereen, aangezien het je huid optisch vet en sweaty maakt. Klinkt ew, maar het is best sexy als het werkt voor je. En #LIKE op mijn droge huid die alweer veel te lang geen zon heeft gezien. Ik breng het product aan met mijn vingers. Zowel op mijn wangen als op mijn lippen. Als lipproduct ben ik echter niet volledig overtuigd door deze crème. Nét iets te droog. Deze specifieke kleur accentueert ook velletjes, dus eist gebruikt te worden in combinatie met een balsem.

De Casual Colour crèmes zijn verkrijgbaar in acht mooie kleuren. Ik heb het basic peachy beige-roze Keep it Loose. Heel mooi voor nude lippen en warm doch natuurlijk op de wangen. Geloof het of niet, maar een kleur die ik absoluut nog niet in mijn collectie had. Ha! Dus voila.

verkrijgbaarheid
vanaf vandaag bij de M.A.C. stores

prijs
€21 voor een potje van 13ml

18 Comments

 1. 10 jaar ago

  Me wants! ^-^

 2. 10 jaar ago

  Staat je geweldig! Creme blush geeft je meteen zo’n prachtige gezonde glow. Alleen jammer dat het minder geschikt is voor mensen met een vette huid. But if your skin can handle it, definitely go for it!

 3. 10 jaar ago

  Jammer dat hij voor je lippen niet zo goed is. De kleur op zich vind ik wel heel mooi!

 4. 10 jaar ago

  Wow zeg, wat een prachtige kleur! Staat je goed ^^

 5. 10 jaar ago

  Ik vind het echt een mooi en natuurlijk effect geven, echt perfect op dagen dat je niet teveel make-up wil dragen.

 6. 10 jaar ago

  Als blush vind ik hem het mooiste.

 7. 10 jaar ago

  Staat zo mooi!!

 8. 10 jaar ago

  Wat een lief kleurtje en prachtig als blush!

 9. 10 jaar ago

  Als lipstick is het idd niets, maar op je wangen :love:

 10. 10 jaar ago

  Staat je heel erg mooi!

 11. 10 jaar ago

  Mooie kleur en het staat je goed!

 12. Bij jou staat het in elk geval al mooi!

 13. Karo
  10 jaar ago

  pretty ! :love:

 14. Lauren
  10 jaar ago

  Super mooi! En toffe oorbellen :-)

 15. 10 jaar ago

  mooi hoor :)

 16. 10 jaar ago

  Ik zag ’t ook al bij Temptalia, en stiekem vond ik ’t bij haar niet mooi.
  En guess what: bij jou staat ’t prachtig! <3

 17. 10 jaar ago

  Pretty ! En mooie oorringen btw ;-)

 18. Na je op youtube gezien te hebben, lees ik dus nu alles in jou stem! ;)