Menu & Search

M.A.C. A Tartan Tale pt. II

Binnenkort begint pakjestijd en just so you know: mij mag je altijd een doosje M.A.C. cadeau doen! De cadeauverpakkingen dit jaar zijn weer héérlijk. Toegegeven, de tinnen doosjes met tartanmotief vind ik spuuglelijk, maar de inhoud is big fun. Dus haal de goodies er uit en geef het tinnetje aan je oma wegens handig voor de thee of de koffie (en: in de kast staat het veilig uit het zicht). Maar soit. Let’s talk make-up …

Mini pigments, mini lipglass, mini nail lacquers … Ah, het wordt een fijne kerst! Misschien het ideale moment om eens een keertje pigment te proberen. Dat losse poeder jaagt me namelijk een beetje schrik aan – ik ben niet moeder’s handigste en voorspel heelder stofwolken op de  dag dat ik me toch eens aan die poedertjes waag. Iets veiliger cadeaukeuze: de setjes lipglass. Ze zijn niet groot, maar eens te talrijk! Dus die lippen zullen in ieder geval goedgelakt de winter doorkomen als je zo’n blikje onder de kerstboom vindt. En over lakken gesproken, dit jaar is er ook een setje mini nagellakjes. Schattig! Helaas net iets minder geschikt voor een grootgebruiker als Yours Truly. (Maar toch wil ik ze, hah!)

5 Naughty Little Vices Nail Lacquer – €40
5 Cool Thrillseekers Pigments/Glitter – €31
5 Warm Thrillseekers Pigments/Glitter – €31
5 Smoky Thrillseekers Pigments/Glitter – €31
5 Sassy Pink Lassies Lipglass – €31
5 Sassy Coral Lassies Lipglass – €31
5 Sassy Neutral Lassies Lipglass – €31

Dear Santa, ik ben heel braaf geweest dit jaar en vind daarom dat ik de hele collectie verdien. Wat jij?

Als er maar één setje op je wishlist mocht, welk zou het dan zijn?

De release datum is volgens mijn info ergens in november, ik probeer uit te vogelen wanneer juist.

14 Comments

 1. 11 jaar ago

  ik wil even iets zeggen ivm de prijzen. ik had ook op internet gelezen dat het cool thrillseekers €31 zou kostten maar toen ik naar de preview night ging van part 1 had ik deze al aan de kant laten zetten voor 4 december en toen zei m’n ex-collega dat het €40 ging kosten want ze heeft dit gezien in haar update-boek.

 2. 11 jaar ago

  Smoky Thrillseekers vind ik prachtig maar die coral lipglasses zie ik ook zitten.

 3. 11 jaar ago

  ziet er geweldig uit!

 4. Nathalie
  11 jaar ago

  Ik vind de verpakkingen toch wel leuk. Maar smaken verschillen natuurlijk ;) Anyway, de lipglasses lijken mij een goeie deal. De 2 eerste zien er allemaal mooie kleuren uit. Me wants!!!

 5. 11 jaar ago

  vind het mooie doosjes. maar heb wel liever een allroundpakket om het zo te noemen dan 5 lipglossjes (alhoewel dat ook aannemelijk is!)
  x

 6. 11 jaar ago

  Het mijne was die bag met de blacktrack liner en de mascara en dat pigment in de kleur ‘teal’ .. Maar jah :p het is al uitverkocht. DAMN YOU MAC! Me zomaar overslaan op de mailinglist :p

 7. 11 jaar ago

  Vind de blikjes beetje mwahh maar er zullen vast nog leukere dingen zijn :)

 8. Stephanie!
  11 jaar ago

  Oh my geepers!!!!
  Ik hou van deze collectie en ik hou van Schotland!!!
  Ik ben bang dat mijn familie het deze kerst met kleinere cadeautjes moeten gaan doen, want naast deze heerlijke collectie heb ik ook het nieuwe Kat von D Tattoo Chronicles Palette – Volume 1 op mijn verlanglijst staan. :love: :luv:

 9. 11 jaar ago

  Releasedatum is 6 december!
  En ik volg je helemaal qua pigmenten, ik heb er schrik voor dus zo’n setje zou wel handig zijn :p

  • 11 jaar ago

   Ik ga ook voor de pigmenten!

 10. 11 jaar ago

  Ik vind de verpakking mooi! Brengt voor mij vele mooie herinneringen van toen ik met mijn oom naar schotland ben geweest :)
  En van deze setjes wil ik eigenlijk niets…
  x

 11. Eva
  11 jaar ago

  Leuke producten. Deze komen zeker op mijn verlanglijstje voor nieuwjaar

 12. 11 jaar ago

  ik vind de verpakking eigenlijk wel meevallen, trouwens de combinaties zijn wel echt geweldig!

 13. sonja
  11 jaar ago

  mooie inhoud maar zooo lelijke verpakkingen die de inhoud helemaal overschaduwen. Zeer spijtig maar ik wil geen mooi cadeautje openen, vol verwachting naar de inhoud… om dan plots die lelijke verpakkiing te moeten tegenkomen. Anticlimax. Nee voor mij liever niets van deze collectie.