Menu & Search

M.A.C. 2015 preview

Terwijl de laatste dagen van 2014 wegtikken, een eerste blik op wat M.A.C. ons in 2015 zal brengen. Een overzicht van de upcoming collecties en collabs.

collecties

Het merk heeft de traditie om na de eindejaarsperiode met een ‘lichtere’ collectie te komen. Enter Lightness of Being. Codewoord is nude, de finish dewy en de pigmentatie subtiel en natuurlijk. Exact waar ik na de periode van feesten nood aan heb, dus niet geheel zonder risico voor mijn bankrekening…  Mijn twee favoriete mineralize skinfinishes (Perfect Topping en Lightscapade) komen uit in een gelimiteerde knitwear-print editie, de mineralize rich lipsticks vechten om een plek in mijn handtas als everyday lippie (wordt het de roze Be Fabulous? Style Surge koraal? De oranje getinte nude Lightness of Being?) . De oogschaduws zijn voor mij dan weer te shimmery – team matte! – en de blushes moet ik ook eerst even zien in de winkel want jeeeezus, GLITTER! Jawel, ik zag ze deze zomer al (zie foto’s) maar swatches maken was niet echt een optie. Damnit. In januari in de winkel!

Februari brengt ons valentijn en alles kleurt een hele maand rood. Ook bij M.A.C., die deze klassieke lip- en nagelkleur doortrekt naar ogen en wangen. Red Red Red is niet voor de voorzichtige zieltjes, lieve lezer. Onder de limited edition lipsticks één van mijn favorieten: Toxic Tale, en één van favoriete producten ‘casual color’ krijgt tijdelijk nieuwe tintjes (Red Obsessed, Secret Admirer)… Lalala, love it!

samenwerkingen

M.A.C. x New Yorks ontwerpserduo Isabelle & Ruben Toledo
Isabelle Toledo draagt een siganture rode lipstick. “Have you ever not seen me with red lipstick?” vraagt ze aan haar echtgenoot Ruben tijdens een interview voor Style.com en het is veilig te stellen dat rode lipstick de – pun not intended – rode draad is van deze uitgebreide collectie. Maar liefst 45 make-upjes bracht deze collab voort. Er wordt gefluisterd over februari al. Niet mijn gewoonte, maar deze keer is mijn enthousiasme te groot: check deze gelekte productfoto’s… <333 Hoe kan je hier niet spontaan blij en vrolijk van worden?!

M.A.C. x Chinese goudsmit en socialite Bao Bao Wan
Vijf oogschaduws, vier lipsticks en drie nagellakken. Door een glitch op de Amerikaanse M.A.C. website lekten deze vier prachtige lipsticks. Burmese Kiss staat nu al helemaal bovenaan mijn wishlist voor lipsticks in 2015. Wachten tot – lekker vaag- érgens dit eerste kwartaal…

M.A.C. x hatter Philip Treacy
Paint pots, fluidlines, lipsticks, en dit to-die-for beauty powder… deze collectie van 12 stuks wordt verwacht in april.

M.A.C. x Giambattista Valli
Deze vijf couture-inspired lipsticks worden verwacht in de zomer. Verliefd? Very much so.

M.A.C. x Disney Cinderella
Voor de release van de nieuwe Disney live action film Cinderella gaan M.A.C. en Disney een samenwerking aan voor wat een prachtige collectie belooft te worden. Meer info van zodra ik ze in handen krijg.

M.A.C. x Beyonce
De M.A.C. x Queen Bey roddel … blijkt helaas niet meer dan een roddel. Wenen.

Naar welke collectie kijk jij het meest uit?

 

 

bronnen*: Vogue.com, Style.com, Thou Shalt Not Covet, instagram Debbie Zwiers, Pretaeloira.com, Trendmood
*pictures 1 to 10 are mine, Toledo collage with pictures from Pretaeloira.com by me.

 

19 Comments

 1. 7 jaar ago

  Ze zien er allemaal prachtig uit! Ik ben echter wel een beetje meer benieuwd naar die van Red en Cinderella dan de rest.

 2. 7 jaar ago

  Oh, die Cinderella-collectie <3

 3. 7 jaar ago

  wauw, wat een prachtige collecties.! vooral die van Disney cinderella en giambattista valli spreken me erg aan xx

 4. 7 jaar ago

  Oeh! Die Red Red Red klinkt écht iets voor mij :-).

 5. 7 jaar ago

  Oooh Cinderella!!! Ik hou van MAC X Disney collecties!!! En Beyonce…. ben heel benieuwd :)

 6. 7 jaar ago

  Cinderella kijk ik het meest naar uit, doet me beetje denken aan Cham-Pale van paar jaar geleden en kijk ook erg uit naar de Nasty Gal lipsticks!

 7. 7 jaar ago

  Groot enthousiasme hier voor de cinderella en Isabelle en ruben toledo collectie!

 8. 7 jaar ago

  Ik word helemaal blij van deze blogpost!
  En ik wil van elke collectie / samenwerking wel min. 1 item hebben.
  Dàà-hààg paychekcs in 2015!

  x Krizia

 9. brenda
  7 jaar ago

  Mijn arme bankrekening.. veel te veel moois!!

 10. 7 jaar ago

  Die lipsticks van de zomer collectie, de paintpot van de Cinderella collectie en alles van de Philip Treasy collectie. Wat is MAC toch een prachtig merk <3

 11. 7 jaar ago

  Ik ben vooral benieuwd naar de Cinderella Collectie! :-)

 12. 7 jaar ago

  Wow MAC is toch zo een mooi en goed merk. Ik ben vooral benieuwd naar de M.A.C. x Disney Cinderella collectie :D x

 13. 7 jaar ago

  Wat een prachtige collecties!

 14. Redhotjillypeppers
  7 jaar ago

  ik word hier ontzettend hebberig van ! Geef maar een gil wanneer het zover is dan kunnen we samen de MAC gaan plunderen ;)

 15. 7 jaar ago

  Wowza, er staat ons weer veel leuks te wachten dus, ben benieuwd!

 16. 7 jaar ago

  Wow, mooie collecties op komst.

 17. 7 jaar ago

  Ik krijg geen persberichten meer betreffende Mac dus ik ben totaal niet meer op de hoogte. Merci voor de update!

 18. 7 jaar ago

  Wow bijna elke collectie is prachtig. Red, Red, Red, Cinderella en Bao Bao Wan zijn mijn favoriet.

 19. 7 jaar ago

  Squee squee squee they’re doing a Cinderella collection, too??? I can’t wait to see the movie :) I’m very curious about the Giambattista Valli collection as well, but those shades do look like they have a jelly finish so maybe they’ll be quite sheer? We shall see :)