LUSH’s Sexy Boy

sexyboy1Wat is lekkerder dan James Franco & chocolade ?

Eerder deze week kreeg ik een pakje binnen van Lush.co.uk – ik had het dinsdag besteld en donderdagmiddag kwam de postvrouw er al vrolijk mee aanhuppelen. Ze zijn sneller dan hun eigen schaduw , bij Lush yoh :uh:  Maar soit. Ik had dus een aantal kerstspullen besteld. De Father Frost zeep , Snow Fairy solid perfume , Let Them Eat Cake en nog veel meer lekkers …
Vandaag vertel ik iets over mijn ervaring met de Sexy Boy Massage Bar.

sexyboy2

LUSH vertelt ons dat we Sexy Boy eigenlijk te danken hebben aan de Japanners – daar vieren ze geen kerst , maar besteden die dagen wat extra tijd aan hun geliefde. En hoe kan je dat beter doen dan met een lekkere massage. Ik kan ze het zo horen zeggen die Japanners : “Sexy Boy” XD

Hoewel het dus een Japans-geïnspireerd ding is , doet de massage bar me erg denken aan Indië. Ik had in mijn kindertijd een Indisch vriendinnetje en het rook bij haar thuis altijd exact naar Sexy Boy. Je ruikt de chocolade en de frisse limoen en ook de ylang ylang komt goed naar voren. Very sexy indeed , als je’t mij vraagt. Maar ik zou hem wel reserveren voor sexy-time (oh ik mag eigenlijk echt niet lachen met Japanners … ) want dit is niet het soort geur waar je je collega’s mee wil gaan verblijden.

Budget tip : overweeg om Lush spullen te bestellen via de Britse shop. Vergelijk even de prijzen : voor deze Sexy Boy massage bar betaal je €9,95 in de winkel of on-line , of £4,95 in de britse on-line shop (met zo’n £5 verzendingkosten per pakket)

Nog iemand ervaringen met deze yummy massage bar ? Of ben je er eigenlijk helemaal niet over te spreken ?

Meer Joliette

2 Comments

  • 8 jaar ago

    Hihi , fijn om te horen <3

  • Sabine
    8 jaar ago

    Hahahaha, ik heb echt een aantal keer hardop moeten lachen bij dit artikel ^^ Je schrijft echt leuk :D
    En hij ziet er cute uit, binnekort maar eens ruiken in de winkel!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close