Menu & Search

Loving: Lush Twilight

Twilight is één van de nieuwe producten van Lush. Ik kocht hem vorige week (en liet hem vijf minuten later – no kidding – van de bus vallen, vandaar de mooie foto) maar heb het nu pas over mijn hart gekregen om hem in bad te gooien. Hij ruikt namelijk heeeeeerlijk dus had hem een hele week op m’n bureau liggen. Stiekem hoopte ik dat hij in bad niet veel zou voorstellen – dan had ik lekker een excuus om de volgende Twilight die ik koop gewoon als eh … ‘geurbal’ te gebruiken.

Jammer maar helaas. Hij is namelijk bijzonder fijn voor een bruisbal :(

Droog geurt de bruisbal naar een zoete mengeling tussen Pink Sugar, L de Lolita Lempicka en een bussel gedroogde lavendel. Heftig en dromerig tegelijkertijd. Hij verspreidt een zoete suikerspingeur door de kamer – een geur waar ik een hele week lang wollig en lievig van werd, met occasionele vlagen van vlinders in de buik. De roze kleur is goed gekozen, quoi.

De bal bestaat in feite uit twee delen: de lieve roze buitenkant en een babyblauwe binnenkant. Het idee daarachter is dat als hij opbruist, je de kleurschakering krijgt van ‘twilight’, de avond die valt. Errrr , daar ben ik niet meteen in mee, maar hij is wel erg mooi in bad. Het water wordt paars met gouden/blauwe glitters die achteraf op je huid achterblijven.

Check de actiefoto’s:

Blauw hart, roze omhulsel ennn viezige witte brokjes die blijkbaar
zorgen voor bubbels. Maar I loooove the bubbels! Check die glitter,
trouwens.

Glitters op m’n buik! (Boobies er netjes afgeknipt in Photoshop …)
Ze blijven nog de hele dag zitten, trouwens. Zélfs al probeer je ze er
allemaal af te spoelen.

Helaas blijven de glitters ook hardnekkig op de bodem van het bad liggen, tot grote verschrikking van de niet zo glitter-minded people hier in huis. Ik vind het anders nog wel grappig …

Heb jij ‘m al geprobeerd?

De Twilight bruisbal koop je bij Lush voor iets van een €5 à €6

P.S. Nee, ik neem normaal gezien nooit een fotocamera mee in bad. Dit keer was deze chick on a mission – ik wilde foto’s van de twilight action!

25 Comments

 1. Lisa
  11 jaar ago

  Klinkt heerlijk en leuke glitters ! =) Wil het zeker eens uitproberen :D

 2. 11 jaar ago

  ziet er goed uit! Mooie kleuren!

 3. 11 jaar ago

  Waaaw, die wil ik ook wel eens proberen :)

 4. 11 jaar ago

  De geur klinkt geweldig en hij ziet er top uit. Deze neem ik zeker mee als ik weer naar de lush ga!

 5. 11 jaar ago

  Mmmhh ziet er heerlijk uit! Helaas hebben wij thuis niet echt een bruikbaar bad (huurhuis-ziet er niet meer zo nieuw uit enz..) dus douchen we er enkel in.. maar later.. in ons eigen gebouwd huisje, met splinternieuw bad.. ga ik ook lekker badderen met bruisballen en what not ^^

 6. 11 jaar ago

  Glitters!! Wat een gave bruisbal,.. de volgende keer als ik eens bij Lush kom neem ik hem ook mee en dat extra schrobben neem ik wel voor lief :yes:

 7. 11 jaar ago

  Wat een gave bruisbal haha! XD Die glitters zijn ook tof :) Hoewel ik ze niet graag van de badkuip af zou willen schrobben…daarom koop ik deze maar niet ;)

  Eigenlijk een geluk bij een ongeluk dat je hem liet vallen, want dat heeft wel voor erg mooie foto’s gezorgd XD

 8. 11 jaar ago

  wow hij ziet er echt gaaf uit, ben alweer te ang niet bij Lush geweest.. :(

 9. 11 jaar ago

  Cool die glitters!!

 10. Laetitia
  11 jaar ago

  Wat ziet ie er leuk uit!
  Lijkt me heerlijk! :love:

 11. 11 jaar ago

  ziet er leuk uit! Alleen jammer van die glitters…

 12. liesbetv
  11 jaar ago

  “Droog geurt de bruisbal naar een zoete mengeling tussen Pink Sugar, L de Lolita Lempicka en een bussel gedroogde lavendel. Heftig en dromerig tegelijkertijd. Hij verspreidt een zoete suikerspingeur door de kamer – een geur waar ik een hele week lang wollig en lievig van werd, met occasionele vlagen van vlinders in de buik. De roze kleur is goed gekozen, quoi.”
  Héééérlijk geschreven, echt! :) kan niet benadrukken hoe lieflijk en wollig ik er van werd! :bloos:
  Hehe & foto’s in bad, moet ook kunnen he! ;)
  x

 13. 11 jaar ago

  Oh, ziet er zoo goed uit! :-D

 14. 11 jaar ago

  Aaaah al die glitters <3

 15. 11 jaar ago

  Oehhhhhhhh :D Lekker roze en fuzzy!

 16. 11 jaar ago

  Zoo, dat ziet er leuk uit! :D Kan je hem ook voor meer dan één badsessie gebruiken? :)

  • Lisha
   11 jaar ago

   Als je doet zoals ik en er een paar keer mee gooit tot hij aan gruzzelementen ligt wel. Helaas kan je hem niet in twee laten hakken door de Lush ladies. Hebben ze geprobeerd, maar omdat hij uit twee lagen bestaat spat hij dat uiteen.

 17. 11 jaar ago

  Oooh.. De allergrootste Barbiebaddroom evar! Had ik maar een bad :(

 18. Roxanne
  11 jaar ago

  Leuk, die actiefoto’s!

 19. 11 jaar ago

  Ziet er heerlijk uit! Leuk die voetjes op de eerste foto ;)

  • 11 jaar ago

   Ik bedoel op de 1e actiefoto. :bloos:

 20. 11 jaar ago

  Hahaha een camera in bad, ik zou dat niet durven lol. Maar mooie bruisbal! Jammer dat al de glitter blijft hangen, bèh.

 21. 11 jaar ago

  Ik denk dat ik die ook eens ga halen:) denk alleen da men vriend zijn ouders er niet happy mee gaan zijn:)
  x

 22. 11 jaar ago

  Hij leek me wel leuk, maar die glitters…:S Ik ben binnenkort dan wel in een hotel maar wil degene die het schoon moet maken dat ook niet aandoen dus laat maar zitten. :P

  • 11 jaar ago

   Whahahahah! Strak plan ;D