Menu & Search

love love love it: Matrix Oil Wonders blow dry oil & conditioner

Het overkomt me niet vaak meer dat ik producten ontdek waarvan ik denk wow … gewoon wow. Zeg hallo aan mijn grote liefdes van de Matrix ‘Oil Wonders’ lijn: de flash blow dry oil en de conditioner. Zachte, glanzende lokken en geen spoor van mijn alles verwoestende bleach van weleer.

Mijn haar ziet er heel standaard en makkelijk uit, maar oh boy … de combinatie van fijn, steil, superbreekbaar en een droge hoofdhuid vraagt om véél verzorging en een dagelijks rijkelijke hoeveelheid olie. Deze conditioner voldoet perfect aan mijn eisen. Hij is geformuleerd met arganolie en heeft niet lang nodig om in te trekken. Maakt mijn haren perfect soepel, zacht en veel makkelijker doorkambaar. De blow dry olie – ook met argan – versnelt het droogproces, beschermt mijn lokken en voedt ze. Mooie steile, glanzende haren zonder statische fly-aways (én zonder het haar te zwaar te maken) en een zalig parfum, niet onbelangrijk voor haarproducten, medunkt, met noten van oranjebloesem en jasmijn, warme vanille, amber, muskus, kasjmir en sandalhout, mmm. Niet voor wie van de typische frisse shampoo-geuren is, wel.

shop het:

Bij de Matrix kapper (adressen)

conditioner: €15 voor 200ml
blow dry oil: €14 voor 185ml

7 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 7 jaar ago

  Ook keihard fan hiervan! Much love <3

 2. 7 jaar ago

  Die verpakking is super glamoureus

 3. Jolien
  7 jaar ago

  Jouw omschrijving van de geur! <3 Mijn haren maken hun jaarlijkse winterdipje door, dus ik zou deze producten wel kunnen gebruiken :)

 4. 7 jaar ago

  Mooie vormgeving, zeg. Dit klinkt echt wel super.

 5. 7 jaar ago

  Klinkt erg fijn!
  X

 6. 7 jaar ago

  De verpakking alleen al <3!