Menu & Search

Love it: YSL Rouge Volupté 1 Nude Beige

Wie mij kent wéét: mij zie je nooit zonder lipstick. Nooit. However nude, lipstick is gonna happen. Ik heb heel lang heftig rood gedragen en hou van een felle tint, maar een dagdagelijkse lipstick is übercomfy en nearly-nude. Mijn favoriete lipstick van het moment? YSL Rouge Volupté in 1 ‘Nude Beige’.
Those who know me will agree: you’ll never – ever! – see me without lipstick. However nude, lipstick is gonna happen. I’ve been wearing heavy reds for a while and now I’m more into bright, poppy shades. But the perfect everyday lipstick is supercomfy and nearly-nude. Favorite du jour? The YSL Rouge Volupté in 1 ‘Nude Beige’.

Ik heb al eerder over de geweldige formule verteld. Perfectie? Behoorlijk. De kleuren zijn ook delish, maar deze exacte kleur (1 Nude Beige) is voor mij perfect voor kantoor, om uit eten te gaan, … elke mogelijke semi-casual gelegenheid, really.
I’ve been raving about this lipstick before. The formula is perfect, the colours are delish and this very hue (1 Nude Beige) is perfect for the office, going out for din din or any other semi-casual occasion you can think of.

verkrijgbaar available in Belgium
@ parfumerie & YSL counters

prijs price
+/- €30

P.S. Onlangs overheard op twitter: hoe moeilijk het is om in highstreet winkels niet-voorgevulde bh’s te vinden. Feit! Bij H&M vond ik deze roze cut-out mesh bra met dubbele laag. Zit heerlijk comfy, ziet er veel duurder uit dan hij is dus hey, moest ik even delen.
P.S. Recently overheard on twitter: how difficult it is to find non-padded bra’s in highstreet shops. True that! So now that I’ve found the most comfy and excitingly high-fashion looking powder pink cut-out mesh bra @ H&M I just HAD to share…  

28 Comments

 1. 2 maanden ago

  We will help you promote your site, backlinks for the site are here inexpensive [url=http://links-for.site]www.links-for.site[/url]

 2. prachtige foto’s! de lipstick ziet er super uit, mooi dekkend. love nude, ben helemaal in de ban van nude.

 3. 9 jaar ago

  Beauty! Een Rouge Volupté staat bovenaan mijn wishlist!

 4. 9 jaar ago

  Je maakt zo’n mooie foto’s! Erg gaaf!
  De kleur lipstick vind ik super!

 5. 9 jaar ago

  Prachtige lipstick, zowel van binnen als van buiten. <3

 6. 9 jaar ago

  Mooie kleur!

 7. 9 jaar ago

  Die BH heb ik ook maar dan met grijs en zwart… very lady gaga en zit supercomfy!

 8. 9 jaar ago

  Wat een mooi kleurtje!

 9. 9 jaar ago

  hier heb ik al vaak op staan kwijlen, maar ik heb al zoveel nudes.. ach f*** it! hij staat jou echt fabulous dus nu moet ik hem ook gaan halen :D

 10. 9 jaar ago

  Mooie kleur, helemaal mijn ding ! En handige tip van de bh, it’s pretteh !

 11. 9 jaar ago

  Ik vind je foto’s atijd erg mooi en zijn een reden om telkens terug te komen op je blog “hoe zal dit nu hebben gefotografeerd?” Keep up the good work. U heeft er een Nederlandse fan bij :-)

  • 9 jaar ago

   Sorry voor de spelfouten en onvolledige zinnen; ik maak nu gebruik van mijn mobiel. Niet handig…

  • 9 jaar ago

   Mah! :) <3 #merci

 12. 9 jaar ago

  Hele mooie, romantisch roze kleur. En prachtige lipstickhuls! Alleen daarvoor al zou ik een liostick van YSL willen :)

 13. Emma
  9 jaar ago

  Prachtige kleur! Ik heb het meer voor de minder felle kleurtjes.. Love it!!

 14. 9 jaar ago

  Heel mooi kleurtje!

 15. Brenda
  9 jaar ago

  Dit is echt een mooi kleurtje…hup, op de wishlist!

 16. 9 jaar ago

  Mooie lippenstift, en mooie ongeveer matching beha ;-)

 17. 9 jaar ago

  wéér je foto’s hé,wat zijn ze toch mooi altijd <3 !
  ik ben gek op de rouge volupté lipsticks,ik heb er 2 en van beiden nog geen moment spijt gehad <3

 18. 9 jaar ago

  Wat een mooie kleur :D x

 19. 9 jaar ago

  Mooie foto’s en heel mooie lipstick!

 20. 9 jaar ago

  voor mij zou deze kleur te koel zijn :)

 21. Wies
  9 jaar ago

  Prachtig!

 22. 9 jaar ago

  YSL lipsticks zijn echt to die for!

 23. 9 jaar ago

  Wauwie! En luv the bra too haha

  XO

 24. 9 jaar ago

  lovely kleur :D

 25. 9 jaar ago

  Ik ben dol op de YSL lipsticks! Ze zijn echt ondergewaardeerd als je het mij vraagt maar oh so pretty! De kleur staat je geweldig, bij mij was hij wat te licht maar bij jou staat hij perfect! <3 En idd, gewatteerde behas zijn overal, ik word er onnozel van soms! Dank je voor de tip! <3

 26. 9 jaar ago

  Mooie foto’s weer.