Menu & Search

Love it: Teva Flatform Universal

Inner hippie fashion crush du jour: mijn Teva’s. Een vriendelijk verzoek aan de haters om weg te kijken. Uhu, ik wéét het, u heeft ze als kind moeten dragen voor de Chiro (ik ben nooit bij de jeugdbeweging geweest, uw trauma’s zijn mij vreemd) en ze zijn een beetje de Uggs voor de zomer: comfy as fak, maar behoorlijke man repellers. Aan de andere kant, avontuurlijke – en bijwijlen mogelijk dubieuze – vestimentaire keuzes hebben Leandra Medine er niet van verhinderd de ware liefde te vinden in Abie…
In ieder geval, ik hou van hun effortless vibe. Vrije, blije voetjes die eruit zien alsof ze klaar zijn zo een festivalterrein op te lopen. Ze doen me een beetje denken aan Japan, Prada en de zorgeloze strandvakanties van toen ik klein was. Geen slechte cocktail. Ondertussen lopen ze als wolkjes. Ah! <3

 

tevainspiration

Jamie Chung op Coachella, badpakshoot voor Vogue, Shea en Natalie

Wat ons brengt tot de volgende missie: de voeten zomerproof krijgen.
Wat is jouw geheime wapen?

Save

10 Comments

 1. 7 jaar ago

  Ik wil ook echt nog een leuk paar, maar dan wel de lagere variant :)

 2. 7 jaar ago

  Zo niet mijn ding. Laat maar snel passeren deze trend.

 3. Gloria
  7 jaar ago

  Ik vind ze best nog fashionable! Heb op de site ook echt al mooie exemplaren gezien, die ik zeeeker ga aanschaffen voor de zomer!

 4. Ik vind dat Teva echt heel erg zijn best aan het doen is om van het imago van “toeristensandaal” af te raken. Zelf vind ik ze best wel leuk eigenlijk. Zeker de jouwe met het platform zijn echt vernieuwend :-) thumbs up voor Teva.

 5. 7 jaar ago

  Wat een leuke schoenen. Ik vind die dikke zolen echt iets hebben

 6. Lotte
  7 jaar ago

  Ik draag mijn on-hippe Teva’s nog steeds op scoutskamp! Ik ben vooral van van de platte witte.. ;)

 7. Ik heb de flatforms volledig in het zwart én ben er dol op! Ze zitten echt perfect en mits een leuke styling staan ze iedereen echt wel goed ;-)

 8. 7 jaar ago

  De naam Teva stoot me wel wat af, maar nu ik ze zo zie, vind ik ze wel erg tof!

 9. 7 jaar ago

  Ik vind ze heel gaaf!

 10. 7 jaar ago

  Hmmm nee, ben er niet zot van vrees ik.